Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да ви кажа че и опел астра 1.8 i 16V (125 Hp) 93-4 г ще прескочи бравото.виждал съм и този феномен на опел.а за астра вектра калибра 150 коня няма за какво да говориме.и аз съм фиат фен но тези найстина са бързички
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

xixoxaxo написа:
      До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !
      Не си прав че тези които са състезатели и бързаци осир*т темите а напротив такия които стоят отстрани и гледат или такива които са прекалили с NFS-то.Колегата е прав,когато имаш какво да кажеш по темата го кажи,акто немаш просто не пиши глупости таикато изказвания като твоите има в почти всяка тема.Всички знаем кое колко е бързо кое ръждясва и така,няма нужда от повтаряне..потретване и т.н.Относно опелите,внимаваи да не те набара някъде някои ръждив такъв че има да се чудиш какво става...на 400м 1 автовоз разтояние не ти мърда...Когато паднеш го прави с достоинство...няма нужда от злобни коментари.
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

добре бе хубаво яко напатки срещу мене,склонен съм да се съглася и да си върна думите назад ако има убидени,извинявам се!може и да вървят Опелите,не съм карал до сега само стрийт наблюденията ми явно не са достатъчни от малък се занимавам с коли покрай баща ми съм израстнал по гаражи и масла... Може пък да са добри тия Опели,ама все пак си мисля че Браво-то ако е читаво и шофьора е някой фанатик може да бие Калибра Ква е логиката да не го бие след като е 155 коня (самия мотор ли е спънат кво)
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
          добре бе хубаво яко напатки срещу мене,склонен съм да се съглася и да си върна думите назад ако има убидени,извинявам се!може и да вървят Опелите,не съм карал до сега само стрийт наблюденията ми явно не са достатъчни от малък се занимавам с коли покрай баща ми съм израстнал по гаражи и масла... Може пък да са добри тия Опели,ама все пак си мисля че Браво-то ако е читаво и шофьора е някой фанатик може да бие Калибра Ква е логиката да не го бие след като е 155 коня (самия мотор ли е спънат кво)
          ДА спрямо опеловия
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Добре....за да не спорим чак толкова. Аз лично съм се гонкал с Калибра 115 и 136 к.с. Тази дето беше 115 к.с. ама въобще нямаше никакви шансове,просто хем зад нея карах и я оставях на два пъти с автовоз растояние. Тази 136 дето беше малко по сербез го даваше,горе долу обаче равностойни бяхме. Но със 150 к.с. калибра не съм се пускал и незнам какъв ще бъде резултатът от такъв двубой. Има една калибра дето е май с чип и е 160к.с. и се познавам със собственника и........ и даже и да падна бих се пробвал с него
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

ХГТ не съм карал,но имам впечатления относно тях(имам приятел с такова),калибрата според мен,ще го вземе,мотора на ХГТ-то е много муден някак си,докато развърти х20хе ще пие кафенце в Пловдив.В такава калибра не съм се возил,но да върви с 20% по-малко от Астра 2.0 16в хе -мотора,а тази астра е най-бързата до 150 коня.
              Кара на сгъстен въздух

Коментар

калибрата бяга повече като се разварти
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Работата е кантар както става ясно от тук: http://www.zeperfs.com/duel153-737.htm

Коментар

cecko_hgt написа:
                    Работата е кантар както става ясно от тук: http://www.zeperfs.com/duel153-737.htm
                    На практика изобщо не е....колкото и да не ти се вярва.Нека някои които се е пускал с такава калибра да каже...
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Tie написа:
                      Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......
                      Като си толкова остроумен, нареди бързото ХГТ 155 до Астра G OPC (полицейските) (X20XER) 2.0 16v 160 коня - тя отговаря на евро нормите на бравото :D
                      GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                        Tie написа:
                        Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......
                        Като си толкова остроумен, нареди бързото ХГТ 155 до Астра G OPC (полицейските) (X20XER) 2.0 16v 160 коня - тя отговаря на евро нормите на бравото :D
                        Пробвано е вече,дори от летящ 60 до към 150...изостава лека полека

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                          v1per написа:
                          Tie написа:
                          Пробвано е вече,дори от летящ 60 до към 150...изостава лека полека
                          http://wwww.vbox7.com/play:6aa604fb
                          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Старта е равностоен,кои е Слави?/в коя кола/
                            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

"имаше две гонки между двата автомобила в първата фиата би с калник разлика, във втората астрата победи с разлика от кола и половина."И това предполагам е стоково Браво ? И е 147 Няма да спорим Аз го минавам и е нормално

Got nos?

Коментар

А тия Астри дето са като полицейските ама двуврати и пише Бертоне отстрани колко коня са? Аз на един светофар се закачих с една и поне с кола я бих. Бравото ми е 147 коня само със спортен филтър.
                                Bravo HGT

Коментар

Working...
                                X