коя е по добрата по вси4ко според вас1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие
Collapse
X
-
Re: калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие
pitbules написа:коя е по добрата по вси4ко според вас1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
Got nos?
-
Re: сравнение
pitbules написа:не знам много хвалят този тип мотори ама ако си вав форум на опел хвалят опел а тук фиат не знам мен ме кефят и двата модела вапреки че опелите гниятFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
pitbules написа:аз имах браво 1.6 но го продадох преди три дни и сега мисля какво да си взема опел калибра или пак браво 147ксAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:pitbules написа:аз имах браво 1.6 но го продадох преди три дни и сега мисля какво да си взема опел калибра или пак браво 147ксFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
sUkI написа:Незнам защо сравнявате Астра ХЕ срещу ХГТ...ХГТ-то няма никви шансове...Нито с вектра , нито с кадет...С калибрата ще е интересен стартаДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар