Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!

v1per написа:
    Къде в темата е ставало въпрос за на Гришата алфата? Роман това се опитваше да ти обесни, но явно много ви мъчи още как разминавам италианските бегачки като спрели след 130-140км/ч :D А относно бързата кутия Гришата ми каза това! И това съм написал което е казал!Bravo 1.9 JTD - ти си най-големия клавиатурен рейсър в този форум и един от най-големите в БГ форумите - така, че няма да ти отговарям нищ Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтера
    Ама въобще не се мъча. Мен не си ме наказал. И едва ли ще ме накажеш някога. Но явно клиповете имат резултат щом се е намерил клиент за колата ти Да почерпиш сега. Хайде купи си пак опел и продължи да се пускаш с ’’италианки’’ и да летиш като си мислиш че мачкаш истински коли.... Докато не те набаря някой истинска италианка. П.С. Момчето което ти купи колата знае ли че не е опел а вокс...л както се пише там???
    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

emzo написа:
      Ти хубаво скачаш, ама Калибрата ако е стока, бая ще трябва да я помпим печката ти.Ама то чивави C20XE викат не останали вече
      Както си я напомпил така,е добре.Стокова Калибра 16в не ме затрудни.Колко е била в час не ме интересува.Не съм искал протокол за диагностика.Нито ме интересува ,че някога,някъде,на някоя магистрала щяла да върви с 20-30км повече.Важното е да яде бой по светофарите.Пред публика и свидетели.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
        Колега,от сърце ти се моля-дай ми на ЛС телефона на пловдивския собственик на Калибрата.Ако е навит,да ги сложим една до друга с моята печка. Обещавам да кажа резултата и да направя клип.Малко трудно ще ми е да карам и да снимам назад,но ще се постарая. И да те питам нещо-карал ли си Фиат,различен от 1,6?
        Момчето което взе калибрата не е гонкаджия, и едва ли ще се надъха да се гони с когото и да е било. В момента колата стои в гараж и се прави всичко най-добро за нея Пък и виждам, че там с каквото искаш да е пробваш не е сток така, че въобще не ме интересува
        Fiat_Alfa_Fen написа:
        Ама въобще не се мъча. Мен не си ме наказал. И едва ли ще ме накажеш някога. Но явно клиповете имат резултат щом се е намерил клиент за колата ти Да почерпиш сега. Хайде купи си пак опел и продължи да се пускаш с ’’италианки’’ и да летиш като си мислиш че мачкаш истински коли.... Докато не те набаря някой истинска италианка. П.С. Момчето което ти купи колата знае ли че не е опел а вокс...л както се пише там??
        Брато от кога ти говоря да смениш дилара :D 1. И Чинкоеченто 900 кубика да караш пак няма да те накажа, защото ти никога нямаш смелост да направиш един старт2. Щом момчето не се гони с нея едва ли клиповете са продали колата ми 3. Сигурно пак Опел ще си купя - да, ама незнам защо обиждаш всичките колеги с италианки дето паднаха, че не карат истински коли?! Това означава, че във Варна няма истински италианки ли? 4. Това за воксхола незнам какво общо имаше .... :D :D
        GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Да,но гонката е за Фиат до 150кс.Моето е заводско 115.Колкото и да е помпено,няма начин да е повече от 150кс.Със заводска турбина,дюзи и кулер. Затова ми стана интерсно.В никакъв случай не искам да се заяждам и карам с когото и да било.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

billyboy` написа:
            Не знам за колко ги прай до 100 ама ето какво и се случи на една такава преди известно време http://www.vbox7.com/play:49d2c4e4 :D
            От клипчето се вижда че пича неможе да я кара...гледаи къде сменя 2-ра...Тръгването му е под сяква критика,но факт голфрето и взе старта Иначе астрата си повървява макар че турбинката и не е много наред.
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

!

v1per написа:
              Red Storm написа:
              Колега,от сърце ти се моля-дай ми на ЛС телефона на пловдивския собственик на Калибрата.Ако е навит,да ги сложим една до друга с моята печка. Обещавам да кажа резултата и да направя клип.Малко трудно ще ми е да карам и да снимам назад,но ще се постарая. И да те питам нещо-карал ли си Фиат,различен от 1,6?
              Момчето което взе калибрата не е гонкаджия, и едва ли ще се надъха да се гони с когото и да е било. В момента колата стои в гараж и се прави всичко най-добро за нея Пък и виждам, че там с каквото искаш да е пробваш не е сток така, че въобще не ме интересува
              Fiat_Alfa_Fen написа:
              Ама въобще не се мъча. Мен не си ме наказал. И едва ли ще ме накажеш някога. Но явно клиповете имат резултат щом се е намерил клиент за колата ти Да почерпиш сега. Хайде купи си пак опел и продължи да се пускаш с ’’италианки’’ и да летиш като си мислиш че мачкаш истински коли.... Докато не те набаря някой истинска италианка. П.С. Момчето което ти купи колата знае ли че не е опел а вокс...л както се пише там??
              Брато от кога ти говоря да смениш дилара :D 1. И Чинкоеченто 900 кубика да караш пак няма да те накажа, защото ти никога нямаш смелост да направиш един старт2. Щом момчето не се гони с нея едва ли клиповете са продали колата ми 3. Сигурно пак Опел ще си купя - да, ама незнам защо обиждаш всичките колеги с италианки дето паднаха, че не карат истински коли?! Това означава, че във Варна няма истински италианки ли? 4. Това за воксхола незнам какво общо имаше .... :D :D
              Тук си в грешка. Не че нямам смелост, нямам желание не бъркай двете неща.. Не обиждам колегите си но ако наистина попаднеш на гледана италианка тогава ще видиш. И нашите са гледани но са далеч от заводските си възможности. А и дилара немога да си го сменя щото съм си аз Ако ми е минала крастата по моторите може като си купиш кола да пишеш.
              EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
              Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
              ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
              Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Backo написа:
                Колегата ascari може да дойде с неговото опелче и да го видиме колко върви .... Колега не че нещо но аз съм правил този експеримент с ц20хе и резултата беше че го бих аз незнам ти как реши че този ц20хе мотор върви повече от хгт-то .... Но щом си казал ще вземем да ти повярваме истината я знаят само хора който са пробвали тука само си чешите езиците Поздрави
                Колега, ако имаш път към Варна, ела да се пуснеш с ХГТ с астра 1,8 гси, това за 20хе изобщо ще се напрая, че не съм го прочел.....
                Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

че върви c20xe върви... спор няма !но знаеш ли случайно кой са най-форсираните мотори в света и кой прави най-високите обороти че даже и Японците не могат да ги стигнат ?!?попаднеш ли на некой италянец с много болен мозък,хърбел 40 кила канче кокали, колата му прилича на пернишка с различни цветове на дъгата и броня от мантинела предна... ще те изяде като куцо пиле доматникой не може да ги бие италянците по вървеж тва че попадаш на некви клозети като твоя и си мерите сиренясалите п*шки с некви гробове от преди 20 години коли няма как аз пак ти казвам ела в София ще те запозная със едно браво дето са лятото става 150 коня па незнам какво ще се случиКолега, моля те мери си приказките! Почини си една седмица, дано да ти дойдат по-хубави думи в мислите.
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

[quote="Bravo 1.9 JTD"]че върви c20xe върви... спор няма !но знаеш ли случайно кой са най-форсираните мотори в света и кой прави най-високите обороти че даже и Японците не могат да ги стигнат ?!?попаднеш ли на некой италянец с много болен мозък,хърбел 40 кила канче кокали, колата му прилича на пернишка с различни цветове на дъгата и броня от мантинела предна... ще те изяде като куцо пиле доматникой не може да ги бие италянците по вървеж тва че попадаш на некви клозети като твоя и си мерите сиренясалите п*шки с некви гробове от преди 20 години коли няма как аз пак ти казвам ела в София ще те запозная със едно браво дето са лятото става 150 коня па незнам какво ще се случи[/quotе]Доста си зле явно е че нищо не разбираш от драг. На кенеф като твоя правя 5 коли на 400Колега, включи BB-кода от настройките на профила си, за да се генерира коректно цитатът, който правиш.ogi28b
                    Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

v1per написа:
                      Къде в темата е ставало въпрос за на Гришата алфата? Роман това се опитваше да ти обесни, но явно много ви мъчи още как разминавам италианските бегачки като спрели след 130-140км/ч :D А относно бързата кутия Гришата ми каза това! И това съм написал което е казал!Bravo 1.9 JTD - ти си най-големия клавиатурен рейсър в този форум и един от най-големите в БГ форумите - така, че няма да ти отговарям нищ Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтера
                      За Bravo 1.9 JTD съм съгласен,просто колегата(нищо,че ми е съкварталец :D ) е ПРЕКАЛЕНО болен на тема фият и си ни ги хвали навсякаде :D На мен не ми е ясно как ще бие на колегата Астрата,ама щом е казал А неговото 1.9 JTD и 180 коня да го направи пак ще пада много злобно от ц20хе Аз съм с Пунто ГТ колега,стоков съм и астра ц20хе си ме бие След чипосване се обръщат нещата,но няма смисъл да твърдиш,че точно ТОЗИ дизел ще стане 150коня и ще бия тази Астра(макар,че неговата доколкото разбрах е 115коня,малкото ГСИ ) Но дори в момента няма начин да я биеш Реалност и лично наблюдение с подобни коли
                      Кара на сгъстен въздух

Коментар

[quote="nik_ms"]
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        че върви c20xe върви... спор няма !но знаеш ли случайно кой са най-форсираните мотори в света и кой прави най-високите обороти че даже и Японците не могат да ги стигнат ?!?попаднеш ли на некой италянец с много болен мозък,хърбел 40 кила канче кокали, колата му прилича на пернишка с различни цветове на дъгата и броня от мантинела предна... ще те изяде като куцо пиле доматникой не може да ги бие италянците по вървеж тва че попадаш на некви клозети като твоя и си мерите сиренясалите п*шки с некви гробове от преди 20 години коли няма как аз пак ти казвам ела в София ще те запозная със едно браво дето са лятото става 150 коня па незнам какво ще се случи[/quotе]Доста си зле явно е че нищо не разбираш от драг. На кенеф като твоя правя 5 коли на 400
                        яж ми к**а , м**кати д**а :Dс фиата ше го разпукам да не говориме за паджерото ако искарам апа хачирокуто ше ми види черното кълбо от антилага само да ви е*а в рейсърите !1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
                        X