Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

xixoxaxo написа:
    1 ХГТ-то ще припада с много! Ако искате вадете всички налични ХГТ та и заповядаите на Бояна за стартове с Вектра/Астра и Калибра (въпреки че изхода е ясен ...)2ро Немога да разбера защо се опитвате да сравнявате Браво с най-ТЕЖКИЯ опел (Калибра) сравняваите Браво и Астра от един клас са да видим тогава как стоят нещата ?! и 3то последно щом толкова много народ се исказа че ХГТ то пада от Калибра ( която е приблизително 1400кг) и аз съм за Калибрата такаче колега взимаи смело и да нее много читава пак ще препарира наред
    Колега,ти колко мислиш тежи ХГТ-то???
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      1185 килограма за 147 коньовата версия. И да - Калибрата бие смешната Корола АЕ86.
      3.0CRD

Коментар

popara801 написа:
        xixoxaxo написа:
        1 ХГТ-то ще припада с много! Ако искате вадете всички налични ХГТ та и заповядаите на Бояна за стартове с Вектра/Астра и Калибра (въпреки че изхода е ясен ...)2ро Немога да разбера защо се опитвате да сравнявате Браво с най-ТЕЖКИЯ опел (Калибра) сравняваите Браво и Астра от един клас са да видим тогава как стоят нещата ?! и 3то последно щом толкова много народ се исказа че ХГТ то пада от Калибра ( която е приблизително 1400кг) и аз съм за Калибрата такаче колега взимаи смело и да нее много читава пак ще препарира наред
        Ако ще и 2 тона да тежи в кои клас спада Бравото ?! на АСТРА или на КАЛИБРА ...
        Или си нагъл или си 2ри ...

Коментар

Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......

Коментар

Tie написа:
            Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......
            това е МНОГО вярно, но като гледам спорещите дали ще го разберат , как мислиш ?

Коментар

Пичове ,слагайте Седичи до Астрите...Какво мис слагате тези ХГТ-та? Майтапа настрана ама не мислите ли ,че почва вече много да се разводнява всяка тема в този раздел?
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                  Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_
                  Съдейки по поста ти,си личи,че си клавиатурно състезателче и си нямаш никакво наблюдение около стрийт гонките без да се сърдиш

Got nos?

Коментар

Колеги чакайте сега - да се отрича с20 хе е несериозно Но пък и да се вадят астри по 1 1хх килограма с модове със стоково ХГТ някак си е нередно.... А че 2000 16в мотора на Фиат с малко модове тръгва не по-лошо от астра/кадет - това е факт който на много хора не им харесва но е така П.С. И аз си тача най-много талянското, но да не бъдем груби и да обиждаме колегите с другите марки П.П.С. Не съм фен на ХГТ

Коментар

sUkI написа:
                      Bravo 1.9 JTD написа:
                      Съдейки по поста ти,си личи,че си клавиатурно състезателче и си нямаш никакво наблюдение около стрийт гонките без да се сърдиш
                      Е ти си най-големия съзтезател мислиш си че караш кола качи се на Лексус и тогава се фукай не на браво хгт

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        sUkI написа:
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        Е ти си най-големия съзтезател мислиш си че караш кола качи се на Лексус и тогава се фукай не на браво хгт
                        Приятелю,когатo ти се качиш и караш cls 63 amg тогава ми се прави на интересен.До тогава кроткай си и недей да говориш глупости,карай си икономичния и същевременно бързия дизел и недей пиши в темата за ХГТ.Тъй като нямаш наблюдения освен,че си смешен като пишеш ставаш още по-смешен поради факта,че халхабер си нямаш от гонки!И като един истински мъж си дръж на думата
                        Спирам да пиша...
                        А аз предлагам на модераторите да затворят ПОРЕДНАТА с извинение осрата и безсмислена тема...

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          sUkI написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          Приятелю,когатo ти се качиш и караш cls 63 amg тогава ми се прави на интересен.До тогава кроткай си и недей да говориш глупости,карай си икономичния и същевременно бързия дизел и недей пиши в темата за ХГТ.Тъй като нямаш наблюдения освен,че си смешен като пишеш ставаш още по-смешен поради факта,че халхабер си нямаш от гонки!И като един истински мъж си дръж на думата
                          Спирам да пиша...
                          А аз предлагам на модераторите да затворят ПОРЕДНАТА с извинение осрата и безсмислена тема...
                          Те такива като тебе ги осират темите дето сте се съзтезатели и бързаци

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                            sUkI написа:
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            sUkI написа:
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            Спирам да пиша...
                            Разликата м/у мен и теб момко е ,че ти само лаеш.А аз се състезавам лая и знам как стоят нещата.Капиш?Те такива като тебе ги осират темите дето сте се съзтезатели и бързаци

Got nos?

Коментар

До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !
                              Или си нагъл или си 2ри ...

Коментар

xixoxaxo написа:
                                До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !
                                Именно!!!Мен примерно ми харесват и двете коли!!!Не си кривя душата и няма и да го направя!!!Но все пак бих взел италианка ,но не Браво ХГТ...Че ръждясват Опелите ,ръждясват ,но при определени условия!!!Имам един колега дето си взе Астра 1.6 ’97 ,и като я взе беше кукла!!!Светеше отвсякъде и нямаше никъде ръжда!!!Буквално за 7-8 месеца колата стана кочина!!!Капачката на резервоара се държи на около 1 см. здрава ламарина ,другото е ръждясало!Праговете имам чувството че и те се държат на толкова!Лайсните на прозорците са се надули...Тропа и лопа отвсякъде!!!Но той си е такъв!!!Ако ви кажа за каква експлоатация ставаше въпрос няма да ми повярвате!!!Взе душата на колата за норматив!!!А съм виждал такива Астри от първите произведени такива и са къде къде по-запазени и хубави!!!Та мисълта ми беше ,че всяка кола ръждясва ,като я караш като хамалин и не ти пука ,като я одраскаш някъде и не се грижиш поне малко за нея!!!Има много готини Опели!!!Зафирите примерно много ме кефят!!!Един човек като си гледа колата не мислите ли ,че ще е в приличен вид?(за този пич ,дето твърди ,че са най-големите гнилочи) ,че гният по-старите модели ,е вярно ,но има и много добре запазени такива!!!
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X