xixoxaxo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие
Collapse
X
-
popara801 написа:xixoxaxo написа:1 ХГТ-то ще припада с много! Ако искате вадете всички налични ХГТ та и заповядаите на Бояна за стартове с Вектра/Астра и Калибра (въпреки че изхода е ясен ...)2ро Немога да разбера защо се опитвате да сравнявате Браво с най-ТЕЖКИЯ опел (Калибра) сравняваите Браво и Астра от един клас са да видим тогава как стоят нещата ?! и 3то последно щом толкова много народ се исказа че ХГТ то пада от Калибра ( която е приблизително 1400кг) и аз съм за Калибрата такаче колега взимаи смело и да нее много читава пак ще препарира наредИли си нагъл или си 2ри ...
Коментар
-
u_bo
Tie написа:Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......
Коментар
-
Пичове ,слагайте Седичи до Астрите...Какво мис слагате тези ХГТ-та? Майтапа настрана ама не мислите ли ,че почва вече много да се разводнява всяка тема в този раздел?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_
Got nos?
Коментар
-
Колеги чакайте сега - да се отрича с20 хе е несериозно Но пък и да се вадят астри по 1 1хх килограма с модове със стоково ХГТ някак си е нередно.... А че 2000 16в мотора на Фиат с малко модове тръгва не по-лошо от астра/кадет - това е факт който на много хора не им харесва но е така П.С. И аз си тача най-много талянското, но да не бъдем груби и да обиждаме колегите с другите марки П.П.С. Не съм фен на ХГТ
Коментар
-
sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_Спирам да пиша...
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_Спирам да пиша...leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:sUkI написа:Bravo 1.9 JTD написа:Спирам да пиша... Само някви глупави фенове на Опел (да ги е*а у ръждивите кюнци кво ми ги хвалите тия много са вървежни страшни гнилочи са)чак па щело да бие Корола,я се осъзнайте бее къде сравнявате немски клозет с японската сила... съвсем се побъркахте с тия ваще опели Тойота и Фиат когато са правили коли Опел още са обирали ръждата под калниците _|_Спирам да пиша...
Got nos?
Коментар
-
До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !Или си нагъл или си 2ри ...
Коментар
-
xixoxaxo написа:До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар