Шанс да намериш читава калибра е 1/1000, пък и да намериш ще е на космическа цена за кола на 20г.За малко повечко пари(не съм разглеждал скоро пазара) може да намериш някое по-новичко(99-00г) ХГТ, дори мисля че тогава са с ВИС мотора.
Незнам защо сравнявате Астра ХЕ срещу ХГТ...ХГТ-то няма никви шансове...Нито с вектра , нито с кадет...С калибрата ще е интересен старта
абе колега ти виждал ли си ХГТ във вихъра си че пишеш глупусти
абе на снимка маи е виждал... Относно въпросната дръпка HGT-то ще падне,пробвано е.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
1 ХГТ-то ще припада с много! Ако искате вадете всички налични ХГТ та и заповядаите на Бояна за стартове с Вектра/Астра и Калибра (въпреки че изхода е ясен ...)2ро Немога да разбера защо се опитвате да сравнявате Браво с най-ТЕЖКИЯ опел (Калибра) сравняваите Браво и Астра от един клас са да видим тогава как стоят нещата ?! и 3то последно щом толкова много народ се исказа че ХГТ то пада от Калибра ( която е приблизително 1400кг) и аз съм за Калибрата такаче колега взимаи смело и да нее много читава пак ще препарира наред
Коментар