Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.9 JTD написа:
    Пффф... Те тия бързи ОРЛИ ше земат и Тойота Корола АЕ86 да бият 1600 TWINCAM16 - ше го прегази нали
    Я пак По темата - кантарче, с лек наклон на везните, в полза на циганската мечта
    3.0CRD

Коментар

Шанс да намериш читава калибра е 1/1000, пък и да намериш ще е на космическа цена за кола на 20г.За малко повечко пари(не съм разглеждал скоро пазара) може да намериш някое по-новичко(99-00г) ХГТ, дори мисля че тогава са с ВИС мотора.

Коментар

Калибрата е победител в случая, Бравото и ВИС да е и СИК да е, е най слабо вървежната кола в своя клас
        Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Trojaneca написа:
          Bravo 1.9 JTD написа:
          Пффф... Те тия бързи ОРЛИ ше земат и Тойота Корола АЕ86 да бият 1600 TWINCAM16 - ше го прегази нали
          Я пак По темата - кантарче, с лек наклон на везните, в полза на циганската мечта
          Смисъл кво .... че Калибра ще бие Корола ли :D :D :D
          leave something of the happiness you bring

Коментар

worker написа:
            Калибрата е победител в случая, Бравото и ВИС да е и СИК да е, е най слабо вървежната кола в своя клас
            И все пак си мисля че да попаднеш на читаво Браво е по-голям шанса от това да попаднеш на читава Калибра

Коментар

Ако по някаква случайност HGT-то е читаво и е с добро задкормилно уст-во,калибрата може и да няма шансове.
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

E чак да няма шансове едва ли, но ще е доста интересно!

Коментар

worker написа:
                  И сигурно пада от от Голф 3 ГТИ ? Селики,Еклипси и т.н.

Got nos?

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    sUkI написа:
                    Незнам защо сравнявате Астра ХЕ срещу ХГТ...ХГТ-то няма никви шансове...Нито с вектра , нито с кадет...С калибрата ще е интересен старта
                    абе колега ти виждал ли си ХГТ във вихъра си че пишеш глупусти
                    абе на снимка маи е виждал... Относно въпросната дръпка HGT-то ще падне,пробвано е.
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sUkI написа:
                      worker написа:
                      И сигурно пада от от Голф 3 ГТИ ? Селики,Еклипси и т.н.
                      Eе брат тука се нас*а яко... ГОЛФ 3 ГТИ е излишно да го пишеш ама Селика-та така да я обидиш Недей че съм пристрастен към Ниппонците

Коментар

бравото ще падне от много 150 коньо ви коли щото мотора не е от най измисленитеи от 145 2.0 ще падне дори нищо че е малко по тежка
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          бравото ще падне от много 150 коньо ви коли щото мотора не е от най измисленитеи от 145 2.0 ще падне дори нищо че е малко по тежка
                          А според тебе може ли Ц20ХЕ-то да пребие Корола АЕ86 124 коня

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                            WhitePower написа:
                            Не японката е first.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз не мога да разбера къде в темата става въпрос за Корола та всеки пост я споменаваш, тя поне колата да си заслужаваше
                              Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

1 ХГТ-то ще припада с много! Ако искате вадете всички налични ХГТ та и заповядаите на Бояна за стартове с Вектра/Астра и Калибра (въпреки че изхода е ясен ...)2ро Немога да разбера защо се опитвате да сравнявате Браво с най-ТЕЖКИЯ опел (Калибра) сравняваите Браво и Астра от един клас са да видим тогава как стоят нещата ?! и 3то последно щом толкова много народ се исказа че ХГТ то пада от Калибра ( която е приблизително 1400кг) и аз съм за Калибрата такаче колега взимаи смело и да нее много читава пак ще препарира наред
                                Или си нагъл или си 2ри ...

Коментар

Working...
                                X