Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

коя е по добрата по вси4ко според вас1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

pitbules написа:
    коя е по добрата по вси4ко според вас1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
    Браво 150коня няма,според мен как мислиш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Got nos?

Коментар

C20XE-то ако е читаво, говорим за сток мАтори.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много почнахте да ги хвалите тия Ц20ХЕ-та... и пренебрегвате БравокаТова че вие не карате читави ХГТ-та не означава че няма такива стокови които много ще пребият 2000 16 клапановите Вектра/Астра/Калибраи пак казвам - всичко е до шофьор
        leave something of the happiness you bring

Коментар

A ти карал ли си читав ц20хе ?Щото аз да.И ХГТ съм карал 147 читаво и орела ще го изпапа, като стой та гледай.Последните читави двигатели преди еко спека
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пффф... Те тия бързи ОРЛИ ше земат и Тойота Корола АЕ86 да бият 1600 TWINCAM16 - ше го прегази нали Не съм карал никъв Ц20ХЕ само Кадет 1.6 SR 98 коня
            leave something of the happiness you bring

Коментар

сравнение

не знам много хвалят този тип мотори ама ако си вав форум на опел хвалят опел а тук фиат не знам мен ме кефят и двата модела вапреки че опелите гният

Коментар

Re: сравнение

pitbules написа:
                не знам много хвалят този тип мотори ама ако си вав форум на опел хвалят опел а тук фиат не знам мен ме кефят и двата модела вапреки че опелите гният
                Ако питаш от гледна точка да си купуваш кола,ще ти кажа 2 неща.Форума на фиат е най-голям с най-много и полезна информация и 2-ро Фиат е марката и колата която отговаря най-много на критерия цена-качество.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

сравнение

аз имах браво 1.6 но го продадох преди три дни и сега мисля какво да си взема опел калибра или пак браво 147кс

Коментар

pitbules написа:
                    аз имах браво 1.6 но го продадох преди три дни и сега мисля какво да си взема опел калибра или пак браво 147кс
                    Калибра ! :P
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      pitbules написа:
                      Калибра ! :P
                      Що лъжеш човека ве?Естествено че БРАВО.Повече ще бяга сигурен съм.Не ги слушай тия приказки с тия калибри стари баракуди.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Незнам защо сравнявате Астра ХЕ срещу ХГТ...ХГТ-то няма никви шансове...Нито с вектра , нито с кадет...С калибрата ще е интересен старта

Got nos?

Коментар

Що не вземете да го отпишете от регистрите тва Браво 2.0 20в 147КС? Тъй и тъй е МЕГА слабо .....

Коментар

sUkI написа:
                            Незнам защо сравнявате Астра ХЕ срещу ХГТ...ХГТ-то няма никви шансове...Нито с вектра , нито с кадет...С калибрата ще е интересен старта
                            абе колега ти виждал ли си ХГТ във вихъра си че пишеш глупусти
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              sUkI написа:
                              абе колега ти виждал ли си ХГТ във вихъра си че пишеш глупусти
                              Колега,ти нещо с мен подиграваш ли се?

Got nos?

Коментар

Working...
                              X