хайде да видим сега какво ще кажете с печките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на спускане
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Печката, освен че има умопомрачителен въртящ момент, повече и тежи, така че по надолнището пак ще ти направи някой и друг ТИР разлика, а предполагам даже и влакова композиция. Затова най-добре още предварително да се сдобиеш с бинокъл, за да не забравиш с кого си се спускал по надолнището.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
sugarboy написа:Печката, освен че има умопомрачителен въртящ момент, повече и тежи, така че по надолнището пак ще ти направи някой и друг ТИР разлика, а предполагам даже и влакова композиция. Затова най-добре още предварително да се сдобиеш с бинокъл, за да не забравиш с кого си се спускал по надолнището.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
sugarboy написа:Печката, освен че има умопомрачителен въртящ момент, повече и тежи, така че по надолнището пак ще ти направи някой и друг ТИР разлика, а предполагам даже и влакова композиция. Затова най-добре още предварително да се сдобиеш с бинокъл, за да не забравиш с кого си се спускал по надолнището.
Коментар
-
А кога ще има тема:Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на място с изгасен двигател?Техническите данни на производителя дават 0,6 секунди предимство на дизеляка. Не ми е ясно какъв толкова ти е зора?Иначе на мен ми е забавно да чета, но лошото е, че си мислиш, че караш страшно бърза кола, някой път ще направиш глупост.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:А кога ще има тема:Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на място с изгасен двигател?Техническите данни на производителя дават 0,6 секунди предимство на дизеляка. Не ми е ясно какъв толкова ти е зора?Иначе на мен ми е забавно да чета, но лошото е, че си мислиш, че караш страшно бърза кола, някой път ще направиш глупост.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
BO написа:1.6 би вдигнал около 231км/ч1.9 би вдигнал около 235км/чДвете коли в ограничител на 5-та.Бензинката пада, точка
Коментар
-
На мене една жена на пазара ми каза, че когато ЕКУ отчете максималната заложена скорост - реже горивото, ако ще колата да е на девета-бърза на 1700 оборота, и да има потенциал да стигне до 6000 об. Може би тези максимални скорости които ги пишат в данните за автомобила не са случайни? (Сега някой ако мисли да напише че е пълнил километража, а неговата мареа 1.6 я дават 197 максимална, по-добре нищо да не пише, моля)
Коментар
-
ogi28b написа:(Сега някой ако мисли да напише че е пълнил километража, а неговата мареа 1.6 я дават 197 максимална, по-добре нищо да не пише, моля)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар