Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги според мен шансовете на Седичи (сток ) са много големи срещу Пунто ГТ (сток), да не кажа че Типото ще бие.
    FIAT Punto GT'96 131hp
    FIAT Punto TD 60 '98
    Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

Навремето се пуснах с моето още атмосферно с на Савата ГТ-то, беше правено малко тогава, след 100 км/ч ми дръпваше осезаемо.
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

На ГТто 3та му е най-силна,ако е в кондиция си дърпа на нея доволно,ама все пак седичито с тунинг според мен ще си го бие
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

mitko GT написа:
          Колеги според мен шансовете на Седичи (сток ) са много големи срещу Пунто ГТ (сток), да не кажа че Типото ще бие.
          то нали знаеш че вече нема ГТ сток и Седичи сток
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            mitko GT написа:
            има има мойто е сток :D :D и на хибрид също и на тунинг мод.

Коментар

sonicempire написа:
              WhitePower написа:
              mitko GT написа:
              има има мойто е сток :D :D и на хибрид също и на тунинг мод.
              кое е сток , генерацият на Ф63 , филтъра не е сток
              Power Under Pressure

Коментар

А от вчера вече и с друг софт и буустконтролер.Вече май не е сток :D

Коментар

Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD

WhitePower сигурно мойто е единстенното последно ГТ в София останало напълно сток(просто смяната на скоростите,подмяната на турбината със същото ИХИ и цялостната подмяна на окачването,главини,маркучи на спирачки,амортесьори) + неколкократното изправяне на джанти и подмяна на гуми заради дупки все ми спират финансирането Ще пробвам Алфата и после ще го пипна и мойто,защото спора е за ГТ-сток,а сложа ли генерация на Ф63,контролер,чип и филтър и алфата няма нужда да хаби нафта
                  Кара на сгъстен въздух

Коментар

нищо де има време
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      нищо де има време
                      Помежду другото широколентовата на линия ли ти е,че искам да замерим малко смеси?

Коментар

sonicempire написа:
                        WhitePower написа:
                        нищо де има време
                        Помежду другото широколентовата на линия ли ти е,че искам да замерим малко смеси?
                        в момента се кара на моята кола сондата и не ми се сваля освен ако няма някой клиент за чип
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          sonicempire написа:
                          WhitePower написа:
                          нищо де има време
                          в момента се кара на моята кола сондата и не ми се сваля освен ако няма някой клиент за чип
                          Аз затова питам защото знам че си я ползваш.Тя не се ли прецакваше по бързо от обикновенната сонда или няма проблеми?

Коментар

sonicempire написа:
                            WhitePower написа:
                            sonicempire написа:
                            WhitePower написа:
                            нищо де има време
                            Аз затова питам защото знам че си я ползваш.Тя не се ли прецакваше по бързо от обикновенната сонда или няма проблеми?
                            като се пребе ще си купя нова дай да не спамим тука , не е тука мястото на кой какво му трябва и кой какво си има гонката е между пунто и алфа
                            Power Under Pressure

Коментар

Колеги темата беше замряла поради това,че все едната кола не беше в кондикция Днес се чух с брат ми (с алфата от темата) утре живот и здраве,ако не вали сме на Бояна9макар,че ми говорят за някакви легнали полицаи от тези дни,има ли нещо подобно?)Надявам се да дойде и един приятел със САКСО ВТС 1.6 ГТИ-мотор 118коня,че и с него искаме да се замерим Поканени са всички които имат време да пием по нещо и да се позабавляваме Промяната в ГТ-то е,че вече е с монтиран интеркулер.Надявам се брат ми да успее да дойде.Каза,че ще направи всичко възможно да дойде и дори ще доведе и други коли за сверка.Мерцедес АМГ оптика ц320 мисля,че е около 220коня дизелче и евентуално дедра турбо след 21:00 сме там(стига да не вали или да не е мокро,защото в този случай няма да се разкарваме и ще оставим за другата или по-другата седмица) Орлинчо надявам се да дойдеш и ти макар,че никой от нас не ти е в класа,но ще опитам да говоря и с един колега с 200сх Утре следобед ще напиша дали ще ходим или не....... за да не изпищи някой,че е бил излъган,има и малка вероятност да се отметне алфата,но ако е добро времето с ГТ-то сме там + един спортинг 1.2 16в на колега от форума ( доколкото разбрах от Гришон )
                              Кара на сгъстен въздух

Коментар

Дано задържи времето, аз ще съм на линия с още един колега с хгт, отделно се свързах с колегата, който е купил бургаското ГТ, което е 184к.с. дано и той да успее да дойде и ще си стане една готина фиат среща
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X