Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е щом твърденията на няколко ’капацитета’ от Бояна и разни калкулатори из нет-а са по-достоверни за теб от машина за цифра пари, разработена от хора доста по наясно от теб и от мен какво се случва, какво се мери и какво се получава като стойност на екрана, които на всичкото отгоре имат наглостта да я продават из цял свят на разни ’балъци’, начи наистина няма кво повече да си говорим :D Единственото за което си прав и може да е като извод от цялато спорене (аз съм съгласен с това напълно) е, че при измерена мощност на гумите е много трудно точно да се определи мощността на двигателя. Може приблизително да се предположи колко е, мма с такива нагласяници в проценти (както при голф-а на Кирчето) за да се докарат фабричните показатели на 8+ годишна кола е малко смешно

Коментар

кога ще е гонката , искам и аз да дойда със малолитражката
      Power Under Pressure

Коментар

biser_as написа:
        Е щом твърденията на няколко ’капацитета’ от Бояна и разни калкулатори из нет-а са по-достоверни за теб от машина за цифра пари, разработена от хора доста по наясно от теб и от мен какво се случва, какво се мери и какво се получава като стойност на екрана, които на всичкото отгоре имат наглостта да я продават из цял свят на разни ’балъци’, начи наистина няма кво повече да си говорим :D Единственото за което си прав и може да е като извод от цялато спорене (аз съм съгласен с това напълно) е, че при измерена мощност на гумите е много трудно точно да се определи мощността на двигателя. Може приблизително да се предположи колко е, мма с такива нагласяници в проценти (както при голф-а на Кирчето) за да се докарат фабричните показатели на 8+ годишна кола е малко смешно
        Там е работата, че въпросния ’капацитет’ кара 300+к.с. Ауди А3 1.8Т и ми се струва, че доста пъти е ходил по динота да я направи толкова.А иначе в интерес на истината да ти кажа не знам на кой да вярвам,дали на машината, дали на хората.Аз лично не съм наясно с шмекериите където могат да се направят, за да се докарат малко повече коне.Мен ме интересува като си мерна колата преди и след някоя добавка по мотора да видя разликата в к.с. както спомена ти ако не се лъжа в началото.
        fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
        volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
          Там е работата, че въпросния ’капацитет’ кара 300+к.с. Ауди А3 1.8Т и ми се струва, че доста пъти е ходил по динота да я направи толкова.А иначе в интерес на истината да ти кажа не знам на кой да вярвам,дали на машината, дали на хората.Аз лично не съм наясно с шмекериите където могат да се направят, за да се докарат малко повече коне.Мен ме интересува като си мерна колата преди и след някоя добавка по мотора да видя разликата в к.с. както спомена ти ако не се лъжа в началото.
          Всеки може да вярва на каквото сам си прецени, никой не може да го спре А това, че някой кара тунингован 1,8Т около 300 к.с., според мен не го прави автоматично разбирач и тунингист най-страшен, щото аз познавам собственик на 3 дооооста по-напрaвени от туй ауди коли (най-слабата от тях му е mazda 420 к.с. на колелата при 4х4), но той и грам не твърди, че е супер тунинг специалист и неговото мнение е единствено и неповторимо, по квито и да е въпроси свързани с тунинга Но като цяло си ми схванал идеята, че дино-то е инструмент за тунинг, който доста точно може да ти покаже накъде се развиваш, а и да ти помогне да се развие тунинга по колата ти в правилна посока, а не проста мерачница на конски сили

Коментар

WhitePower Ти имаш достатъчно жокери да пробваш машината на Тенчо(Митсубишито)(Той и без това ме пита дали ще има някой за него) .Гонката ще се състои като се пооправи времето,а дотогава мога да се възползвам от услугите ти,защото ’’майстора’’ който ми смени скоростната се е усрал с маркучите на турбото и не разтоварва,та сега не се кара както трябва за да не хвърля и това турбо
            Кара на сгъстен въздух

Коментар

Re: Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD

CMAXHAT написа:
              WhitePower Ти имаш достатъчно жокери да пробваш машината на Тенчо(Митсубишито)(Той и без това ме пита дали ще има някой за него) .Гонката ще се състои като се пооправи времето,а дотогава мога да се възползвам от услугите ти,защото ’’майстора’’ който ми смени скоростната се е усрал с маркучите на турбото и не разтоварва,та сега не се кара както трябва за да не хвърля и това турбо
              о.к. ще чакам , иначе Тенчо не беше ли със суби
              Power Under Pressure

Коментар

Охх да извинявай,моя грешка.Субару кара да Импреса , но ми се похвали,че като се видял с теб бил с един мотор ХОНДА и си му направил ’’точка’’ казва,че щял да падне 100% ама 218hp 4x4 е Субару-то му и ще ми е интересно поне на мен да го видя в действие с ’’малолитражката’’ ти
                Кара на сгъстен въздух

Коментар

времето се пооправя,май ще се раздават ръчки скоро
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                    времето се пооправя,май ще се раздават ръчки скоро
                    сори, че се отклоням от темата, къде давате ръчки, тая вечер ми се очертава свободна, след 8,9 часа, събират ли се хора на ОМВ-то на Бояна ???
                    punto HGT

Коментар

аз принципно ходя на 202-ра на ОМВ-то
                      Power Under Pressure

Коментар

Извинявам се за спама, но да използвам и аз темата да питам имам ли шанс с мойто Sedici срещу такова Пунто GT Turbo Поздрави на всички
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                          Извинявам се за спама, но да използвам и аз темата да питам имам ли шанс с мойто Sedici срещу такова Пунто GT Turbo Поздрави на всички
                          Типо-то ,че върви доста ,върви...но това малкото ми се струва ,че върви повече...едва ли ще имаш шанс...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                            Valiosport написа:
                            Типо-то ,че върви доста ,върви...но това малкото ми се струва ,че върви повече...едва ли ще имаш шанс...
                            А това за което говоря даже е пипано
                            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

WhitePower написа:
                              аз принципно ходя на 202-ра на ОМВ-то
                              ул. 202, ясно, ми то ми е доста близо на мен, тая вечер мога да мина, към колко часа??? , имам голямо желание да се кача в някое GT да видя тия малки машинки колко вървят :D :D , не да карам, ами някой желаещ да ме повози за едно кръгче
                              punto HGT

Коментар

Valiosport написа:
                                Predatorsi написа:
                                Valiosport написа:
                                А това за което говоря даже е пипано
                                валосано седичи може доволно да понапляска стоково ГТ
                                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Working...
                                X