Е щом твърденията на няколко ’капацитета’ от Бояна и разни калкулатори из нет-а са по-достоверни за теб от машина за цифра пари, разработена от хора доста по наясно от теб и от мен какво се случва, какво се мери и какво се получава като стойност на екрана, които на всичкото отгоре имат наглостта да я продават из цял свят на разни ’балъци’, начи наистина няма кво повече да си говорим :D Единственото за което си прав и може да е като извод от цялато спорене (аз съм съгласен с това напълно) е, че при измерена мощност на гумите е много трудно точно да се определи мощността на двигателя. Може приблизително да се предположи колко е, мма с такива нагласяници в проценти (както при голф-а на Кирчето) за да се докарат фабричните показатели на 8+ годишна кола е малко смешно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
biser_as написа:Е щом твърденията на няколко ’капацитета’ от Бояна и разни калкулатори из нет-а са по-достоверни за теб от машина за цифра пари, разработена от хора доста по наясно от теб и от мен какво се случва, какво се мери и какво се получава като стойност на екрана, които на всичкото отгоре имат наглостта да я продават из цял свят на разни ’балъци’, начи наистина няма кво повече да си говорим :D Единственото за което си прав и може да е като извод от цялато спорене (аз съм съгласен с това напълно) е, че при измерена мощност на гумите е много трудно точно да се определи мощността на двигателя. Може приблизително да се предположи колко е, мма с такива нагласяници в проценти (както при голф-а на Кирчето) за да се докарат фабричните показатели на 8+ годишна кола е малко смешноfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
war_hawk написа:Там е работата, че въпросния ’капацитет’ кара 300+к.с. Ауди А3 1.8Т и ми се струва, че доста пъти е ходил по динота да я направи толкова.А иначе в интерес на истината да ти кажа не знам на кой да вярвам,дали на машината, дали на хората.Аз лично не съм наясно с шмекериите където могат да се направят, за да се докарат малко повече коне.Мен ме интересува като си мерна колата преди и след някоя добавка по мотора да видя разликата в к.с. както спомена ти ако не се лъжа в началото.
Коментар
-
WhitePower Ти имаш достатъчно жокери да пробваш машината на Тенчо(Митсубишито)(Той и без това ме пита дали ще има някой за него) .Гонката ще се състои като се пооправи времето,а дотогава мога да се възползвам от услугите ти,защото ’’майстора’’ който ми смени скоростната се е усрал с маркучите на турбото и не разтоварва,та сега не се кара както трябва за да не хвърля и това турбоКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Re: Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
CMAXHAT написа:WhitePower Ти имаш достатъчно жокери да пробваш машината на Тенчо(Митсубишито)(Той и без това ме пита дали ще има някой за него) .Гонката ще се състои като се пооправи времето,а дотогава мога да се възползвам от услугите ти,защото ’’майстора’’ който ми смени скоростната се е усрал с маркучите на турбото и не разтоварва,та сега не се кара както трябва за да не хвърля и това турбоPower Under Pressure
Коментар
-
Охх да извинявай,моя грешка.Субару кара да Импреса , но ми се похвали,че като се видял с теб бил с един мотор ХОНДА и си му направил ’’точка’’ казва,че щял да падне 100% ама 218hp 4x4 е Субару-то му и ще ми е интересно поне на мен да го видя в действие с ’’малолитражката’’ тиКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Valiosport написа:Извинявам се за спама, но да използвам и аз темата да питам имам ли шанс с мойто Sedici срещу такова Пунто GT Turbo Поздрави на всичкиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Valiosport написа:Извинявам се за спама, но да използвам и аз темата да питам имам ли шанс с мойто Sedici срещу такова Пунто GT Turbo Поздрави на всичкиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
WhitePower написа:аз принципно ходя на 202-ра на ОМВ-тоpunto HGT
Коментар
-
Valiosport написа:Predatorsi написа:Valiosport написа:Извинявам се за спама, но да използвам и аз темата да питам имам ли шанс с мойто Sedici срещу такова Пунто GT Turbo Поздрави на всичкиПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар