Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    vsd написа:
    Кой точно е двигателя на алфата
    Aми той човека си го е казал,не си ли разбрал.Алфа 147-143 кс двувалка,значи е ЖТД защото с такава мощност няма бензинова.Плюс била с ЧИП,значи трябва да прибавиш поне едно 50 кс и става 193 кс,и била на всичкото отгоре без катализатор,което значи поне още 20 кс отгоре.Твърдо над 200,къдер го търсиш????А пък ако е и със спортен филтър да не говоjavascript:emoticon(’’)риме повече!!!!

Коментар

sonicempire написа:
      Колега не искам да те засягам ама на старт в баир на чипнато стило му дадох един бинокъл да си помисли малко дали да се бута при бензините.
      Нямам път към София, иначе ми е мерак да ги сравним.Виж ако идваш към СтЗ, обади се.Аз не отричам турбо бензиновата кола, няколко пъти съм казвал, като я напрявят да гори, колкото дизела, това е моята кола
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        sonicempire написа:
        Колега не искам да те засягам ама на старт в баир на чипнато стило му дадох един бинокъл да си помисли малко дали да се бута при бензините.
        като я напрявят да гори, колкото дизела, това е моята кола
        По същата логика ние с бензиновите коли можем да кажем за дизелите - като ги направят да вървят като бензиновите тогава те са нашите коли Дайте да си го кажем накрая - като искаме малък разход взимаме дизелова кола, когато искаме вървеж обаче, си взимаме бензинова!!!П.П. Като казвам бензинова визирам топ версията на даден модел!!!

Коментар

Ооо Ситромен, аз мойта талига далеч не я смятам за бИгачкЪ, ама не ми пречи да правя на луди много коли.Аз минавам с 4.5литра нафта 100км при 120км/ч, а Вие ?Аз горя 7-7,5/100 при 190км/ч, а Вие ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сутиен хахаха нищо лично ама винаги бих го сменил ако имам такова Според мене Алфата ше бие ако е читава... ако наистина е 170 коня както казал брат му на оня пич хахаха и ако я карам аз може и в Неделя да се прибере Пунтото
            leave something of the happiness you bring

Коментар

Дечица, чак сте жалки.Стига сте говорили глупости.Целия форум ви се смее.Ще смениш ситроена ако си имал такъв.С какво ще го смениш бе, смешко? С фиат ли? Да караше мерцедес или ауди да ми говориш!!!Тоя пък със 190 му давало 7/100! Как го засече с тоя чайник бе? Нали ще го задържиш 2 минути с 190 и ще ти се разсвети таблото като в дискотека.

Коментар

е ти Мерцедес и Ауди за тебе коли ли са ЯСНООО значи такаАко имам Ксара бих я сменил за Голф 2,само единствено Саксо ми харесва от Ситроен другото е неква тояга
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Аз обаче ще спазя добрия тон, за разлика от тебе.Да, имах Ксара и я смених с Фиат.Да, гори ми толкоз, ела да те повозя, ако не те страх да не се разпадне.И уважаеми г-н @alekzz, доколкото знам Ксарата се изчерпва с 163к.с. двигателя.Докато при Стило има 150к.с. дизел, който навлиза масово в България, а какви са му възможностите само можеш да гадаеш.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Аз обаче ще спазя добрия тон, за разлика от тебе.Да, имах Ксара и я смених с Фиат.Да, гори ми толкоз, ела да те повозя, ако не те страх да не се разпадне.И уважаеми г-н @alekzz, доколкото знам Ксарата се изчерпва с 163к.с. двигателя.Докато при Стило има 150к.с. дизел, който навлиза масово в България, а какви са му възможностите само можеш да гадаеш.
                    Е аз пък имах фиат и го смених със Ксара.Пък това че има Стило дизел 150к.с мен какво ме бърка, че не мога да схвана?Ти с такова ли си или...?Какво въобще го намърдваш в темата?

Коментар

Да, с такова съм + ремап + ........ и Ксаричката ще ми яде пепелта....... аааа пушека ..... Аре аз бях дотук, стига спам за този месец
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Да, с такова съм + ремап + ........ и Ксаричката ще ми яде пепелта....... аааа пушека ..... Аре аз бях дотук, стига спам за този месец
                        щом си вярваш, добре

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          vsd написа:
                          Кой точно е двигателя на алфата
                          Aми той човека си го е казал,не си ли разбрал.Алфа 147-143 кс двувалка,значи е ЖТД защото с такава мощност няма бензинова.Плюс била с ЧИП,значи трябва да прибавиш поне едно 50 кс и става 193 кс,и била на всичкото отгоре без катализатор,което значи поне още 20 кс отгоре.Твърдо над 200,къдер го търсиш????А пък ако е и със спортен филтър да не говориме повече!!!!
                          Искаш ли да ти обясня защо питам, щото гледам ще ти е чудно, въпреки че не питам теб. Първо няма алфа 147 дизел с двигател 143 коня, второ никъде не пише че е двувалка, трето не мога да предполагам кой какво си мисли че е станало след чипа и тези коне дето се пишат какви са. Затова питам кой двигател е точно. Сега разбира ли се.CMAXHAT пуснете се и пишете резулата.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

alekzz написа:
                            Дечица, чак сте жалки.Стига сте говорили глупости.Целия форум ви се смее.Ще смениш ситроена ако си имал такъв.С какво ще го смениш бе, смешко? С фиат ли? Да караше мерцедес или ауди да ми говориш!!!Тоя пък със 190 му давало 7/100! Как го засече с тоя чайник бе? Нали ще го задържиш 2 минути с 190 и ще ти се разсвети таблото като в дискотека.
                            Това ,дето ти е на аватара,защо е на платформа?Да не му се е разсветило таблото нещо? Нямате ли си френски форум ми се мотаете в този на чайниците?
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

много весело четиво

Коментар

Мое мнение по темата е че Гт-то ще бие алфата
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X