Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
sonicempire написа:Колега не искам да те засягам ама на старт в баир на чипнато стило му дадох един бинокъл да си помисли малко дали да се бута при бензините.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:sonicempire написа:Колега не искам да те засягам ама на старт в баир на чипнато стило му дадох един бинокъл да си помисли малко дали да се бута при бензините.
Коментар
-
Дечица, чак сте жалки.Стига сте говорили глупости.Целия форум ви се смее.Ще смениш ситроена ако си имал такъв.С какво ще го смениш бе, смешко? С фиат ли? Да караше мерцедес или ауди да ми говориш!!!Тоя пък със 190 му давало 7/100! Как го засече с тоя чайник бе? Нали ще го задържиш 2 минути с 190 и ще ти се разсвети таблото като в дискотека.
Коментар
-
Аз обаче ще спазя добрия тон, за разлика от тебе.Да, имах Ксара и я смених с Фиат.Да, гори ми толкоз, ела да те повозя, ако не те страх да не се разпадне.И уважаеми г-н @alekzz, доколкото знам Ксарата се изчерпва с 163к.с. двигателя.Докато при Стило има 150к.с. дизел, който навлиза масово в България, а какви са му възможностите само можеш да гадаеш.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Аз обаче ще спазя добрия тон, за разлика от тебе.Да, имах Ксара и я смених с Фиат.Да, гори ми толкоз, ела да те повозя, ако не те страх да не се разпадне.И уважаеми г-н @alekzz, доколкото знам Ксарата се изчерпва с 163к.с. двигателя.Докато при Стило има 150к.с. дизел, който навлиза масово в България, а какви са му възможностите само можеш да гадаеш.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:vsd написа:Кой точно е двигателя на алфата
Коментар
-
alekzz написа:Дечица, чак сте жалки.Стига сте говорили глупости.Целия форум ви се смее.Ще смениш ситроена ако си имал такъв.С какво ще го смениш бе, смешко? С фиат ли? Да караше мерцедес или ауди да ми говориш!!!Тоя пък със 190 му давало 7/100! Как го засече с тоя чайник бе? Нали ще го задържиш 2 минути с 190 и ще ти се разсвети таблото като в дискотека.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар