Replay написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:Red Storm написа:Стефане,имам те за сериозен човек.Тия конски сили как си ги сметнал,не е истина.
Коментар
-
Моита е 130к.с.Ако един чип дава 35%. 130+35%=175,5к.с.А катализатора 10-15%.175,5+10%=193к.с.Имам и спортен филтър,значи моита кола е 2++к.с.Ако знаете каде продават такива чипове кажете ми да си взема 4-5.Незнам тези коне за какво ги имате.И защо сравнявате конете,те не са критерий за бързина.Пунтото ще го направи смешен в почти всяка дисциплина.Нищо лично но да бъдем реалисти.
Коментар
-
sonicempire написа:Replay написа:Ако има завой на тея 400 метра алфата Печели ,а пунтото не финишира Останалото е боб чорбаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
не съм от тези които казват ГТ и край.Просто ми е смешно като някой изкочи с такива постове.между другото спортното ми е 60 на 40 с червени пружини и италянски спортни амортесиори.Това в комбинация с мишлена да ти кажа има добри резултати.Много разводнихме темата ми се струва.Според мен реално погледнато ГТто ще го разплаче дори и с чип.Нали на брадчеда бравото е 1,9жтд с качествен ремап и е по леко от алфата и си му правя ластици как си искамПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:не съм от тези които казват ГТ и край.Просто ми е смешно като някой изкочи с такива постове.между другото спортното ми е 60 на 40 с червени пружини и италянски спортни амортесиори.Това в комбинация с мишлена да ти кажа има добри резултати.Много разводнихме темата ми се струва.Според мен реално погледнато ГТто ще го разплаче дори и с чип.Нали на брадчеда бравото е 1,9жтд с качествен ремап и е по леко от алфата и си му правя ластици как си искамFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:sonicempire написа:не съм от тези които казват ГТ и край.Просто ми е смешно като някой изкочи с такива постове.между другото спортното ми е 60 на 40 с червени пружини и италянски спортни амортесиори.Това в комбинация с мишлена да ти кажа има добри резултати.Много разводнихме темата ми се струва.Според мен реално погледнато ГТто ще го разплаче дори и с чип.Нали на брадчеда бравото е 1,9жтд с качествен ремап и е по леко от алфата и си му правя ластици как си искам
Коментар
-
emzo написа:Сложи пътници, изравнете килограмите и пак пробвайте.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
emzo написа:Що да е несериозно ?Дай до 220км/ч тогава ?Аз колата съм си я взел за всичко друго, но не и за светофари.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар