Колеги според мен шансовете на Седичи (сток ) са много големи срещу Пунто ГТ (сток), да не кажа че Типото ще бие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
WhitePower написа:mitko GT написа:Колеги според мен шансовете на Седичи (сток ) са много големи срещу Пунто ГТ (сток), да не кажа че Типото ще бие.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:WhitePower написа:mitko GT написа:Колеги според мен шансовете на Седичи (сток ) са много големи срещу Пунто ГТ (сток), да не кажа че Типото ще бие.Power Under Pressure
Коментар
-
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
WhitePower сигурно мойто е единстенното последно ГТ в София останало напълно сток(просто смяната на скоростите,подмяната на турбината със същото ИХИ и цялостната подмяна на окачването,главини,маркучи на спирачки,амортесьори) + неколкократното изправяне на джанти и подмяна на гуми заради дупки все ми спират финансирането Ще пробвам Алфата и после ще го пипна и мойто,защото спора е за ГТ-сток,а сложа ли генерация на Ф63,контролер,чип и филтър и алфата няма нужда да хаби нафтаКара на сгъстен въздух
Коментар
-
WhitePower написа:sonicempire написа:WhitePower написа:нищо де има времеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:WhitePower написа:sonicempire написа:WhitePower написа:нищо де има времеPower Under Pressure
Коментар
-
Колеги темата беше замряла поради това,че все едната кола не беше в кондикция Днес се чух с брат ми (с алфата от темата) утре живот и здраве,ако не вали сме на Бояна9макар,че ми говорят за някакви легнали полицаи от тези дни,има ли нещо подобно?)Надявам се да дойде и един приятел със САКСО ВТС 1.6 ГТИ-мотор 118коня,че и с него искаме да се замерим Поканени са всички които имат време да пием по нещо и да се позабавляваме Промяната в ГТ-то е,че вече е с монтиран интеркулер.Надявам се брат ми да успее да дойде.Каза,че ще направи всичко възможно да дойде и дори ще доведе и други коли за сверка.Мерцедес АМГ оптика ц320 мисля,че е около 220коня дизелче и евентуално дедра турбо след 21:00 сме там(стига да не вали или да не е мокро,защото в този случай няма да се разкарваме и ще оставим за другата или по-другата седмица) Орлинчо надявам се да дойдеш и ти макар,че никой от нас не ти е в класа,но ще опитам да говоря и с един колега с 200сх Утре следобед ще напиша дали ще ходим или не....... за да не изпищи някой,че е бил излъган,има и малка вероятност да се отметне алфата,но ако е добро времето с ГТ-то сме там + един спортинг 1.2 16в на колега от форума ( доколкото разбрах от Гришон )Кара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар