Искам да поясня,че при смяната на софта на колата най голям ефект има при двигателите с принудително пълнене независимо дали са дизели или бензини.При атмосферните двигатели на повечето марки си е почти загуба на средства да се прави само ремап.Вече ако се комбинира с валове,спортна генерация,спортен филтър и други колектори си оказва голямо влияние.Иначе не ги слушайте кво ви лъжат повечето мапери,те все пак с това си изкарват парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
sonicempire написа:Искам да поясня,че при смяната на софта на колата най голям ефект има при двигателите с принудително пълнене независимо дали са дизели или бензини.При атмосферните двигатели на повечето марки си е почти загуба на средства да се прави само ремап.Вече ако се комбинира с валове,спортна генерация,спортен филтър и други колектори си оказва голямо влияние.Иначе не ги слушайте кво ви лъжат повечето мапери,те все пак с това си изкарват парите.
Коментар
-
vsd написа:Знаете че идеята на диното е да покаже разликите преди и след тунинга, а не просто да гледате абсолютни стойности след промените.
Коментар
-
Така колеги в крайна сметка ще се пуснем и ще видим резултата,просто е по трудно защото сме затрупани от работа,а и аз живея в Люлин а брат ми в Дружба.Колегата SONICEMPIRE на теб ще ти кажа кога ще се проведе сверката,защото най-вероятно ще е някаде в Младост или Дружба и може да се видим за по бира Колегата OlekZZ може и теб да поканим от Люлин,ще тръгнем заедно тамън Видях противоречиви мнения за килограми,за коне.Общо взето някои колега започнаха да си мерят пиш... с разхода и спор между отделните марки,ДИЗЕЛ-БЕНЗИН и т.н.Е няма смисъл от спорове колегата го каза (ако искаш вървеж вземи бензин,ако искаш малък разход-дизел) . Айде поздрави от мен на всички и когато се поосвободиме ще продължа темата с мястото и часа,ако има желаещи да дойдат на една сверка и теКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Колега,недей да си изявяваш сектата тук Аз да съм написал някаде,че съм сигурен в победата на пунтото?Даже според мен,ще падна защото не съм в 100% кондикция на колата,но просто ще опитаме за купона затова и каня други колеги като SONICEMPIRE който е близко до нас,защото живее в Младост(ако данните са верни) и ако аз падна може той да пробва поне е с генерация и филтър доколкото разбрах.Това е,нищо лично против теб,но доколкото разбрах и ти си ’’злобил’’ дизела си,а всички знаем,че чипа при дизела върши ’’ужастно много’’ работа.Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
ВЪРШИ но,аз съм БЕЗ чип Ами шофьора на Алфата мисля,че разчита на блокажа дето си го има и хич не му мисли за старта,натиска докрай и това е.Нито аз нито той имаме стартове различни от улични гонки по сфетофарите.Всички знаем слабите места на Пунто-то и едно от тях е старта на колата(превърти ли много гумите и КРАЙ с гонката) но мисля,че що-годе знам как се тръгва 60-70% в гонката е стартаКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Re: Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
CMAXHAT написа:ВЪРШИ но,аз съм БЕЗ чип Ами шофьора на Алфата мисля,че разчита на блокажа дето си го има........
Коментар
-
Ако тръгне с ASR-а има голям шанс и аз да го бия. При превъртане много гадно спъва колата, а ако само натиска газта до края, ще върти гуми със сигурност. Къде се събирате да дойда и аз ако имам време и къде правите гонките, че трябва да е някакво безопастно място, където няма коли. Аз се сещам само за мястото зад Булгарплод, но там няма 400м правата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар