Много интересно се получи ! 1вия старт го убих направо (до 140 км/ч) го водех с 3 коли след това вече на 170 беше кола пред мен . 2рия старт също победа до към 140 , но с по малка разлика ( гонехме се до 140)3тия старт загубих с около 2 коли и половина ,но на 1ва ми удари прекъсвача и се забавих със включването ... Корсата е сток само с генерация , но преди 5 000км е правен основен ремонт на двигателя .Аз съм сток с генерация + КN филтър и карах на газ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в - Корса 1.6 ГСИ
Collapse
X
-
Re: Браво 1.6 16в - Корса 1.6 ГСИ
HacKer4oy написа:Много интересно се получи ! 1вия старт го убих направо (до 140 км/ч) го водех с 3 коли след това вече на 170 беше кола пред мен . 2рия старт също победа до към 140 , но с по малка разлика ( гонехме се до 140)3тия старт загубих с около 2 коли и половина ,но на 1ва ми удари прекъсвача и се забавих със включването ... Корсата е сток само с генерация , но преди 5 000км е правен основен ремонт на двигателя .Аз съм сток с генерация + КN филтър и карах на газ
Коментар
-
Re: Браво 1.6 16в - Корса 1.6 ГСИ
kraseto написа:HacKer4oy написа:Много интересно се получи ! 1вия старт го убих направо (до 140 км/ч) го водех с 3 коли след това вече на 170 беше кола пред мен . 2рия старт също победа до към 140 , но с по малка разлика ( гонехме се до 140)3тия старт загубих с около 2 коли и половина ,но на 1ва ми удари прекъсвача и се забавих със включването ... Корсата е сток само с генерация , но преди 5 000км е правен основен ремонт на двигателя .Аз съм сток с генерация + КN филтър и карах на газFiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
-
.
Mupo написа:Абе къде е темата за ено и шес vs. Veyron? Да се направи "Важна" мисля, че ще е най-добре. ...Fiat Bravo 1.6 16v ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар