То е ясно че като на кола 900 кила и сложиш 150 коня ще оре, но заводска корса B ГСИ e пълна скръб спрямо корса А ГСИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в - Корса 1.6 ГСИ
Collapse
X
-
Trojaneca написа:S.W.A.T. написа:То е ясно че като на кола 900 кила и сложиш 150 коня ще оре, но заводска корса B ГСИ e пълна скръб спрямо корса А ГСИleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Eми твойто може и да го бие за двете Софийски вървежни които дори ги няма във форума незнам дали ше ги бие (сток са ) :D :D3.0CRD
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Trojaneca написа:S.W.A.T. написа:То е ясно че като на кола 900 кила и сложиш 150 коня ще оре, но заводска корса B ГСИ e пълна скръб спрямо корса А ГСИ
Коментар
-
Колеги за Корса А няма какво да спорите виждал съм лично само една такава в действие,но спрямо опита който имам от дръпки с ’’ХГТ’’ колкото и да съм Фият-аджия смятам,че ще се оспори адски(много са ми тромавки тия ХГТ),а относно темата,пак смятам,че Корсата бие оборотни сме,ама техните мотори понавървяват доста Троянеца е прав на 100% и заставам зад неговото мнение Корса А се опъва на 20хе,та какво остава за ХГТ,а има ли модчета по Корсата ХГТ няма и номера да и види,аз лично не намирам Фият Браво за спортен автомобил от какъвто идее род.Има и доста навървяващи,но като цяло не са такъв тип автомобили и 2-ро мнение по въпроса няма. Разбира се не целя да обидя никого,просто изразявам мнение.Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:колега вземи се скрий някъде че ръсиш глупусти тук виж се засрами се приятелски съветКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Кораса Б Ц20Хе 14.7 най-добро време на Сливен.-Чип,Генерация,Валове,Регулатор на горивото,нова горивна помпа (6 бара налягане на горивото) И ТАКА ОБИЧАНИЯ ОТ ВИСЧКИ СПОРЕТЕН ФИЛТЪР (дето дига мноо коне) Корсата даде 170 коня на двигателя.Не знам как решавате тея коне на атмосферен двигател Сложих спортен филтър и оп 10 коня.Та има една Хонда Сивик 1.6 ВТИ 160 коня 14.5 Сливен Колата има чип генерация и филтър На В-тек автомобилите тея работи вършат достатъчно работа заради променливото газоразпледеление (което всъшност е В-тека) не е замервана на дино ама тва не е от значение. Кубатурата не е важна и не е казано че всеки Опел трябва да върви Същата Корса Б Ц20ХЕ Но без модовете пада с два икаруса от другата http://vbox7.com/play:ae934dbb - и двете коли са на мой приятели а това е конкретната Хонда До тук със Размера на мотора Ся относно дизела http://www.youtube.com/watch?v=dSFR_1tFMzk тази е на мой познат 260 коня е до момента Няма смисъл да се обяснявам повече Застанеш ли на старта се съгласяваш при тези условия които са в момента да се състезаваш!!! С метър или километър победата си е победа !!! Евала на колегата НЕ съдете само по вашите автомобили.Всяка кола си има индивидуалност.НЕ е казано че всяко 1.6 16 кл. трябва да с спънато (няма да върви като за 200 коня) но въпреки това не е непосилно да одере корсичка 101 коня ) Живи здрави Съжелявам че вадя тая стара тема ама не се сдържах като видях как наскачахте колегата
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:колега вземи се скрий някъде че ръсиш глупусти тук виж се засрами се приятелски съветПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:vaskoni_1980 написа:колега вземи се скрий някъде че ръсиш глупусти тук виж се засрами се приятелски съвет
Коментар
-
Слай ли си Силвестър Сталоун ли си карай си кораба майка на въглища и следващия път прочети заглавието на раздела да не си се объркал нещо.Извинявам се предварително за грубия тон,рядко се изпускам ама такива ’чичковци’ много дразнят.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
slai написа:sonicempire написа:vaskoni_1980 написа:колега вземи се скрий някъде че ръсиш глупусти тук виж се засрами се приятелски съветКара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар