Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

skyline написа:
    Е как така нито един дошъл Фиат , нали каза че с HGT си се дърпал?
    Преди две седмици,нали затова написах тема да се сверя и сдруго HGT,но никой не дойде(вчера събота 06.03.2010!!!)

Коментар

Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!
      искам да попитам припукват ли гърнетата след като смени генерацията и високото октаново число+добавки може ли да причини екплози в испускателната система сякаш имаш антилаг
      leave something of the happiness you bring

Коментар

skyline написа:
        Е как така нито един дошъл Фиат , нали каза че с HGT си се дърпал?
        Колегата е написал 20-ка, може да е имал впредвид 320-ка?!?

Коментар

Пука яко и треска!И да имах впредвид 320-ка!

Коментар

Bimero написа:
            Пука яко и треска!И да имах впредвид 320-ка!
            Aа така вече разбирам , е добре значи смисъла на заглавието на темата се загуби :D , нищо поне си разбрал че не е нужно да смесваш менделеевата таблица в колата си и да няма ефект .Нормално е при толкова много смеси и добавки да объркаш нещата , трябва да си доста добър химик за да предскажеш ефекта на всичките тези неща.
            Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

аз искам да споделя мои впечатления.слагам една добавка на кастрол и почти няма никъв ефект.Всичко си е до бензина.А относно нитрометана искам да кажа че без специални присадки в него не може да се смеси с бензина и води точно до обратния ефект,колата вместо да тръгне се спъва и има много детонации.
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                аз искам да споделя мои впечатления.слагам една добавка на кастрол и почти няма никъв ефект.Всичко си е до бензина.А относно нитрометана искам да кажа че без специални присадки в него не може да се смеси с бензина и води точно до обратния ефект,колата вместо да тръгне се спъва и има много детонации.
                Нормално... сяко действие има равно по-големина и посока продиводействие Детонацията предполагам при БМВ-то е твърде голяма компресия ,нека я замери колегата Bimero да каже колко е А може и детонация при бедна смес и само се спъва колата както каза и ти.Интересно ми е да сподели колко atm. е компресията на БМВ-то Ако може при чист бензин 100 октана и при добавки с Нитрометана :P На мене Тойотата преди да я спра от движение така ми гърмеше,хората от Люлин и покрайността може да са ме виждали преди 3-4 години бял хечбек с червени лайсни GT пише

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                  sonicempire написа:
                  Нормално... сяко действие има равно по-големина и посока продиводействие Детонацията предполагам при БМВ-то е твърде голяма компресия ,нека я замери колегата Bimero да каже колко е А може и детонация при бедна смес и само се спъва колата както каза и ти.Интересно ми е да сподели колко atm. е компресията на БМВ-то Ако може при чист бензин 100 октана и при добавки с Нитрометана :P На мене Тойотата преди да я спра от движение така ми гърмеше,хората от Люлин и покрайността може да са ме виждали преди 3-4 години бял хечбек с червени лайсни GT пише
                  А какво общо има компресията с горивото?

Коментар

И аз това се чудя ?!?
                    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Bimero написа:
                      Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто!)
                      E да де,но днес рабрах,че въпростната 20-ка е 28-ца аххаахаххаахаххахахахахааххаахахаххаахха!

Коментар

Охохо,каква изненада
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Bimero написа:
                          Bimero написа:
                          Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто!)
                          E да де,но днес рабрах,че въпростната 20-ка е 28-ца аххаахаххаахаххахахахахааххаахахаххаахха!
                          Да не е едно комби?

Коментар

Значи трябва да е много поспряла 28-ца...

Коментар

Tie написа:
                              И тука си прав

Коментар

Tie написа:
                                Или може мойта да е много вървяща

Коментар

Working...
                                X