skyline написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v
Collapse
X
-
Bimero написа:Пука яко и треска!И да имах впредвид 320-ка!Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
аз искам да споделя мои впечатления.слагам една добавка на кастрол и почти няма никъв ефект.Всичко си е до бензина.А относно нитрометана искам да кажа че без специални присадки в него не може да се смеси с бензина и води точно до обратния ефект,колата вместо да тръгне се спъва и има много детонации.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:аз искам да споделя мои впечатления.слагам една добавка на кастрол и почти няма никъв ефект.Всичко си е до бензина.А относно нитрометана искам да кажа че без специални присадки в него не може да се смеси с бензина и води точно до обратния ефект,колата вместо да тръгне се спъва и има много детонации.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:sonicempire написа:аз искам да споделя мои впечатления.слагам една добавка на кастрол и почти няма никъв ефект.Всичко си е до бензина.А относно нитрометана искам да кажа че без специални присадки в него не може да се смеси с бензина и води точно до обратния ефект,колата вместо да тръгне се спъва и има много детонации.
Коментар
-
Bimero написа:Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто!)
Коментар
-
Bimero написа:Bimero написа:Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто!)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар