Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.9 JTD написа:
    на Сливница ли е левия светофар на МкДоналдс да не е : )
    Да!

Коментар

некой ден ше дойда да го видя бмв-то да знаеш са като се позатопли времето да ти покажем моя фиат :D
      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        некой ден ше дойда да го видя бмв-то да знаеш са като се позатопли времето да ти покажем моя фиат :D
        Ок бе!Немаш грижи!Ако се събираме утре ела да се запознаем!

Коментар

Bimero написа:
          Bravo 1.9 JTD написа:
          За къде става дума че не съм разбрал аз както винаги
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            Bimero написа:
            Bravo 1.9 JTD написа:
            За къде става дума че не съм разбрал аз както винаги
            Магистралата за Пловдив!Лук Ойл 21:00!

Коментар

Ще взема да дойда и аз ей така да погледам....последно остава ли за утре...???
              http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

само да припомня че за там се иска винетка,който няма да си купи че ще има със сурвачката...
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ако е ок времето сме там!

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                    С удоволствие колега но няма с кво искам един път завинаги да покажа че БМВ-тата са пръчки и то голями,са незнам твойто може и да върви но ти давам гаранция как от тойота 124 коня можеш да очакваш нещо което не искаш да повярваш Няма значение... междудругото БМВ-то съм ти го виждал много често минаваш покрай Шела на Люлин 10 2-3 пъти те засичам и е доста ниско,направо се влачи по корем,кефи ме с тия джанти изглежда готино,не му слагай Лети много е маняшко и аз обичам ’’уш’’ неугледни колички ама като ти видях окачването и ми стана лошо ПП. Като я оправя се надявам да се пуснем дет се вика за спорта са няма празни приказки да говоря при положение че нямам кола с която да си противопоставя ПП2. Гелев... необразован си в тази тема,тихичко моля те.Ти знаеш ли АЕ86 (в случая АЕ82,но мотора е идентичен 4A-GAU ) е една от най-здравите коли на всички времена...куц кон било,ставаш смешен недей да се излагаш,старо,грозно,ръбато e тва ми е целта да изглежда такова на оборотомер е 9x rpm,прекъсвача и е на 8.800,на 5та търси още... Айде не се излагай :D
                    и колко коня е тая "бегачка" дето ми я описваш толкова старателно !!! То и Mercedes W123 си е адски здравата кола ама тук не говорим за здравина ... и кво като е до 9 rpm ? Повечето куци хонди 1.5 са до 9 rpm и една не съм видял да очарова някои с вървене ... имаше един филм с едни ямпончета с такова АЕ86 май много си го гледал ми се струва !!!!
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      .................................
                      Колега постовете ти са само простотии... нищо смислено и никаква вързка с темата...БМВ-тата били грозни..... чакай ве ти Брера ли караш или някакво тунинговано такси? :D Няма да коментирам вървенето на тая тойота, защото просто незаслужава По темата мисля, че стоково Браво няма шанс срещу на колегата БМВ-то.
                      GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Здравейте колеги от Пловдив искам да попитам дали има някой желаещ да идем на гости на Bimero в София на 06.03.10 Събота.Който желае да пише тук или на лични да се разберем.Поздрави на всички.
                        Всяка права драг;Всеки завой дрифт.

Коментар

Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто!)

Коментар

Толкова много врява за една паднала вежда и много напразни надежди.Съвета ми е да смениш колата не добавките .P.S. Да ти кажа ако решиш пък да си вземеш 323i E46.....пак недей същия куц кон е , виж от 325 нагоре ще си заслужава
                            Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

skyline написа:
                              Толкова много врява за една паднала вежда и много напразни надежди.Съвета ми е да смениш колата не добавките .P.S. Да ти кажа ако решиш пък да си вземеш 323i E46.....пак недей същия куц кон е , виж от 325 нагоре ще си заслужава
                              Няма значение!Бмв ще карам докато не свърши света!Просто споделих какво стана!Впрочем нямаше нито един Фиат дошъл!

Коментар

Е как така нито един дошъл Фиат , нали каза че с HGT си се дърпал?
                                Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Working...
                                X