Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.4T написа:
    skyline написа:
    Punto 1.4T написа:
    За кое точно не ми вярваш?
    Колега далече си , или ме разбираш или не, не ми се спори за глупости това е , казах ти ела да те повозя на хубави коли и да си щастлив поне , да не мислиш толкова много за 318
    Никога не съм казвал че 318 е бърза,хубава и т.н. кола Просто съм пуснал едно клипче заради оня с най-бързата атмосверка И пак ти казвам че това не ми е колата за ежедневно каране,а кола която живи и здрави искам да развивам(хоби се казва) Имам си и друга кола с която се возя Когато смениш колата за 200евро може да ме повозиш на някоя твоя Както вече казах карал съм много хубави коли,но за жалост не са били мои,така че не можеш да ме впечатлиш Айде със здраве :D
    Че и цена ми сложи , че и 200 евро, аз викам да ходиш да разработваш проект-а 318 (Top Secret) заедно с Шумахер от Япония с най-бързата тоуота на света , и като сте готови на лично пишете и правим един старт (нали тука във форума за няма 318 значи няма коли ) , аз ей тази ще си взема........................................от старите "гадни италиански коли".Uploaded with ImageShack.us
    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Ееее мани ся, М-ките са по-култови

Коментар

chaveto написа:
        Аз давам стартовете, защото той не пожела и защото в моята кола сме 2-а човека, а той сам.Въря кантар с 330d ( за сега ), така че до 2000 кубиковите бензинки на БМВ за мен не са авторитет.
        В интерес на истината не свириш много честно Много неща са от значение при един такъв драг, дори и малки да са когато се съберат..... Ако колегата с БМВ-то ти вземе старта нали се сещаш кой ще е победителя
        А не е ли от значение, че сме повече хора в моята кола и че се гоня със заяла геометрия и турбото забива, когато си поиска? Според мен и това е много понеже съм го победил със счупена кола. Ти ще можеш ли? Според мен ще се оправдаеш и няма даже да излезеш на чертата.Пича с БМВ-то в момента е с генерация, чипосан и спортен филтър.Ето ти една съпоставка за гонка, когато съм в идеално състояниеhttp://www.youtube.com/watch?v=h-QTW...mky2ntzATaка като гледам мога даже да си позволя и напред да го пусна. Не че вече не сме пробвали.... Просто не е пожелал втори път да го заснемем.
        '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
        Powered by VRPerformance

Коментар

Само гледам и си викам,докога ли ще се сер.............................е в темата "МИ" и си казах да поразчупим малко глупостите,може би ще има старт!Фиат 500 Абарт 160к.с 1.4 срещу моя варел!Старт от място знам какъв ще е резултата,интересно ми е летящ от 100км/ч какво ще стане!???

Коментар

skyline написа:
            Punto 1.4T написа:
            skyline написа:
            Punto 1.4T написа:
            Колега далече си , или ме разбираш или не, не ми се спори за глупости това е , казах ти ела да те повозя на хубави коли и да си щастлив поне , да не мислиш толкова много за 318
            Никога не съм казвал че 318 е бърза,хубава и т.н. кола Просто съм пуснал едно клипче заради оня с най-бързата атмосверка И пак ти казвам че това не ми е колата за ежедневно каране,а кола която живи и здрави искам да развивам(хоби се казва) Имам си и друга кола с която се возя Когато смениш колата за 200евро може да ме повозиш на някоя твоя Както вече казах карал съм много хубави коли,но за жалост не са били мои,така че не можеш да ме впечатлиш Айде със здраве :D
            Че и цена ми сложи , че и 200 евро, аз викам да ходиш да разработваш проект-а 318 (Top Secret) заедно с Шумахер от Япония с най-бързата тоуота на света , и като сте готови на лично пишете и правим един старт (нали тука във форума за няма 318 значи няма коли ) , аз ей тази ще си взема........................................от старите "гадни италиански коли".Uploaded with ImageShack.us
            Хахаха мушморок аз имам снимка до на вълка бугатито,сега да се надувам ли Никой не е казал че италианките са гадни Аз съм имал 4 и само от 1 не съм доволен другите излезнаха много сполучливи коли Стартове може като поотраснеш да правиме че те гледам още си лапе Извинявам се на автора че му уакахме темата

Коментар

Tie написа:
              Еееййй само играчи тука с БМВ-та, М-ки, 6-ции .... само не мога да разбера какво правят във ФИАТ форум??? Коли за 200 евро... ее*атии и изхвърлянията.... Като караш М-ки кво се занимаваш с нас с колите за по 200 евро бе пич???
              Абе това саита на могилино ли е не мога да разбера Я прочети назад за какво става въпрос и вижТЕ кой с кого се заяжда

Коментар

Punto 1.4T написа:
                skyline написа:
                Punto 1.4T написа:
                skyline написа:
                Punto 1.4T написа:
                Хахаха мушморок аз имам снимка до на вълка бугатито,сега да се надувам ли Никой не е казал че италианките са гадни Аз съм имал 4 и само от 1 не съм доволен другите излезнаха много сполучливи коли Стартове може като поотраснеш да правиме че те гледам още си лапе Извинявам се на автора че му уакахме темата
                Нито знам кой е вълка , ама ти се снимаш , аз ги карам всеки божи ден , а за гонка не мисля че си ми на нивото че да се гониш с мен

Коментар

Ми постни някое клипче да ти се изкефиме

Коментар

bravo

Човека не знае маи каква кола кара които е карал бмв знае как стоят нещата или му е първа кола както и да е моита кола струва 1500 примерно неговата 9000 като си купиш за 109000 тогава се ежи

Коментар

Аз лично нищо не разбрах от написаното

Коментар

Punto 1.4T написа:
                        Аз лично нищо не разбрах от написаното

Коментар

PUNTO 1.4T - направо ме затапи.....

Коментар

Punto 1.4T написа:
                            Ми постни някое клипче да ти се изкефиме
                            Айде радвай се, малка Honda Accord Type S , все едно 318 ама по "гадна" http://www.youtube.com/watch?v=9tCYsf1KLs0

Коментар

Айде да не кажеш че си и измислям , ето ти клип , http://www.youtube.com/watch?v=tivRO...eature=channel с няколко снимки от гаража, давай си пауза и брой къде видя Е36 318 , можеш да отвориш сайта , и ще бъдеш прехвърлен към новия такъв http://qcars.be/ , където е хубаво да си избереш някой свястна кола и да пращаш 318 в историята

Коментар

А не е ли от значение, че сме повече хора в моята кола и че се гоня със заяла геометрия и турбото забива, когато си поиска? Според мен и това е много понеже съм го победил със счупена кола. Ти ще можеш ли? Според мен ще се оправдаеш и няма даже да излезеш на чертата.
                                За разлика от теб и от много останали, никога не съм се оправдавал. Винаги когато съм имал и най малкият шанс за победа съм се пускал.

Коментар

Working...
                                X