skyline написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v
Collapse
X
-
-
skyline написа:VtsInside написа:Аз съм по-бърз. http://vbox7.com/playb8d394a Съжалявам че съживявам толкова стар пост, но не се сдържах.Тук уби всичко детско в него
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Господин играч,ти когато започнеш да караш по-хубави коли от мене тогава се изказвай...хахаха на 318-ката джантите струват колкото фият мареаPunto 1.4T написа:Отново блеснахте с компетентните си мнения Алфата 1-ви не е атмосверна и 2-е 2.4 а не 1,6 Добър пример!'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Punto 1.4T написа:skyline написа:Господи, слез си обери версиите, това бмв 318 си, не стига че некролога му се подава през стъклото , ама и собственика рейсър го раздава , смешна работа хора, като знам че тука има хора с коли в които е вложено много и които за по 300 коня и т.н......... и се цопва някво 318 дето с мотопеда го взимам дето дига 45Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
А ти чувал ли си за проекти?БМВ-то точно го бях взел и не беше пипано нищо по него и пак ви казвам че съм постнал този клип за да види пича с тойотата(или нисан беше) че дори 318 СТОК е по-добре от колата с която той е победил целия автомобилен свят Искам да ти кажа само за информацията че съм карал и Е92М а онзи ден и Х5М така че не ми се хвали с киселата алфа Пак ти казвам,нито ме познаваш нито си ме виждал за да съдиш за мен по някакъв клип Няма как да вляза във фейс бук поради простата причина че нямам подобно нещо и никога няма да имам ПС1 Защо мислиш че имам за цел да те развълнувам точно тебе?Все ми е тая за твоето мнение ПС 2Господа модове,какво толкова е станало че да ме банвате?
Коментар
-
Roman написа:Punto 1.4T написа:Господин играч,ти когато започнеш да караш по-хубави коли от мене тогава се изказвай...хахаха на 318-ката джантите струват колкото фият мареаPunto 1.4T написа:Отново блеснахте с компетентните си мнения Алфата 1-ви не е атмосверна и 2-е 2.4 а не 1,6 Добър пример!
Коментар
-
Punto 1.4T написа:А ти чувал ли си за проекти?БМВ-то точно го бях взел и не беше пипано нищо по него и пак ви казвам че съм постнал този клип за да види пича с тойотата(или нисан беше) че дори 318 СТОК е по-добре от колата с която той е победил целия автомобилен свят Искам да ти кажа само за информацията че съм карал и Е92М а онзи ден и Х5М така че не ми се хвали с киселата алфа Пак ти казвам,нито ме познаваш нито си ме виждал за да съдиш за мен по някакъв клип Няма как да вляза във фейс бук поради простата причина че нямам подобно нещо и никога няма да имам ПС1 Защо мислиш че имам за цел да те развълнувам точно тебе?Все ми е тая за твоето мнение ПС 2Господа модове,какво толкова е станало че да ме банвате?Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Хахаха нормално е да биеш бмв 150 коня,странното е че сте си почти кантар Ела да ти покажа как 318 турбо ще ти връчи бинокъла Защо само ти даваш стартовете и тръгваш първи и колкото му вземеш от старта толкова си остава преднината???А ти като пишеше безбройните ти глупости в БМВ форума баннаха ли те?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM