Bimero написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v
Collapse
X
-
leave something of the happiness you bring
-
Bravo 1.9 JTD написа:Bimero написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хахахаха изнервениии живота ви съсипааа демокрация ахахах - просто се ебавах исках да видя колко сте изострени психически от живота естествено е че се е*авам кво веднага се юркате
Got nos?
Коментар
-
Королата не е моя на познат от Японския форум и ми каза да опитам да намеря нещо вървежно с което да се замери (за сега това е най-бързата атмосферна кола в София (стокова) във класа си до 1600 кубика) Но иска да се пусне с някой ’’титан’’ причината е че се оказа да пътува за Германия и Швейцария щото от там внася коли и в момента не е в България за това отпадна гонката но от негово име като се върне казвам,че ще има гонка и то в най-скоро време Сори за подхвърлената тема но се наложи по работа,това е! Успех на всички АЕ86 4А-GE мотора ТуинКам 16,ТуинВис и ТуинПорт (по два входящи колектора на цилиндър) официялно се води 124 коня,дори и филтър няма сичко е заводски в бокс затворено,колекторите са Магнезиева плетеница тип - F1 (слагана от предишния собственик в Холандия) носят се слухове от форума че е пребил БМВ Е34 535i което не ме съмнява,познавайки вървежа на тия коли,аз и баща ми цял живот се занимаваме с такива дори мога да ви кажа че има мапната електроника за нея която дига конете с около 6-7%Punto 1.4 GT 94г.
Коментар
-
worker написа:Королата не е моя на познат от Японския форум и ми каза да опитам да намеря нещо вървежно с което да се замери (за сега това е най-бързата атмосферна кола в София (стокова) във класа си до 1600 кубика) Но иска да се пусне с някой ’’титан’’ причината е че се оказа да пътува за Германия и Швейцария щото от там внася коли и в момента не е в България за това отпадна гонката но от негово име като се върне казвам,че ще има гонка и то в най-скоро време Сори за подхвърлената тема но се наложи по работа,това е! Успех на всички АЕ86 4А-GE мотора ТуинКам 16,ТуинВис и ТуинПорт (по два входящи колектора на цилиндър) официялно се води 124 коня,дори и филтър няма сичко е заводски в бокс затворено,колекторите са Магнезиева плетеница тип - F1 (слагана от предишния собственик в Холандия) носят се слухове от форума че е пребил БМВ Е34 535i което не ме съмнява,познавайки вървежа на тия коли,аз и баща ми цял живот се занимаваме с такива дори мога да ви кажа че има мапната електроника за нея която дига конете с около 6-7%leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:worker написа:Королата не е моя на познат от Японския форум и ми каза да опитам да намеря нещо вървежно с което да се замери (за сега това е най-бързата атмосферна кола в София (стокова) във класа си до 1600 кубика) Но иска да се пусне с някой ’’титан’’ причината е че се оказа да пътува за Германия и Швейцария щото от там внася коли и в момента не е в България за това отпадна гонката но от негово име като се върне казвам,че ще има гонка и то в най-скоро време Сори за подхвърлената тема но се наложи по работа,това е! Успех на всички АЕ86 4А-GE мотора ТуинКам 16,ТуинВис и ТуинПорт (по два входящи колектора на цилиндър) официялно се води 124 коня,дори и филтър няма сичко е заводски в бокс затворено,колекторите са Магнезиева плетеница тип - F1 (слагана от предишния собственик в Холандия) носят се слухове от форума че е пребил БМВ Е34 535i което не ме съмнява,познавайки вървежа на тия коли,аз и баща ми цял живот се занимаваме с такива дори мога да ви кажа че има мапната електроника за нея която дига конете с около 6-7%
Коментар
-
Значи колата е заводски LSD (Limited Slip Differential) което е в нейн + пускана е на 400м,изтрелва се животински,респонса на мотора се получава при най-малкото натискане на педала и веднага избесняваЕ34 535i пада със около джанта растояние почти му диша във врата но 3 пъти не може да го бие (не е тва от клипчето по-долу това е друго и е М5 и върви много )Опел Астра ДОХЦ 16в мисля че е ц20хе още от старта се отказва след 2ра дърпа ръчнатаза Е36 320i там нещата са ясни няма да говоря срам за немците въпреки повечето коне... ето това имам за сега колеги,вижте го не е лошо => http://www.youtube.com/watch?v=C_U2RwqlY7Q нека някой спецялист да се изкаже по темата дали не може евентуално да побърка толкова силните немски крале (не се заяждам просто задавам известна пикантност на темата :D )leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Значи колата е заводски LSD (Limited Slip Differential) което е в нейн + пускана е на 400м,изтрелва се животински,респонса на мотора се получава при най-малкото натискане на педала и веднага избесняваЕ34 535i пада със около джанта растояние почти му диша във врата но 3 пъти не може да го бие (не е тва от клипчето по-долу това е друго и е М5 и върви много )Опел Астра ДОХЦ 16в мисля че е ц20хе още от старта се отказва след 2ра дърпа ръчнатаза Е36 320i там нещата са ясни няма да говоря срам за немците въпреки повечето коне... ето това имам за сега колеги,вижте го не е лошо => http://www.youtube.com/watch?v=C_U2RwqlY7Q нека някой спецялист да се изкаже по темата дали не може евентуално да побърка толкова силните немски крале (не се заяждам просто задавам известна пикантност на темата :D )
Коментар
-
Bimero написа:alekzz написа:Абе чак пък толкова не ме очарова като вървеж.Да вярно че се пързаля като 320-ка, ама чак пък да наказва така вектра ХЕ и 535 не ми се вярва.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Bimero написа:alekzz написа:Абе чак пък толкова не ме очарова като вървеж.Да вярно че се пързаля като 320-ка, ама чак пък да наказва така вектра ХЕ и 535 не ми се вярва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар