Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v
Collapse
X
-
skyline написа:Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздравиleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:skyline написа:Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздрави
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Хахахаха изнервениии живота ви съсипааа демокрация ахахах - просто се ебавах исках да видя колко сте изострени психически от живота естествено е че се е*авам кво веднага се юркате
Коментар
-
skyline написа:Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздрави'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:skyline написа:Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.ПоздравиPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Trojaneca написа:Пичове, каталожно тая Вектра пада. Дори в случаите, когато Е46тицата е със стария мотор (150 коня).Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар