Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздрави
    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Явно БМВ-то е било на 4 цилиндъра...друг вариант няма
      3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
        Явно БМВ-то е било на 4 цилиндъра...друг вариант няма
        , сигурно

Коментар

skyline написа:
          Относно задницата направо ми иде да се грамна , ама ще го преживея , сега дали върви , мисля понеделник ако отида да я взема да пробвам как се набира.Между другото наскоро гледах една Вектра от новите 1,9 CDTI как изяжда едно 320i E46 , и ми се стори странно , та затова ми стана интересно как вървят тези двигатели на БМВ на различните модели.Поздрави
          Е що да не го бие те големите вървежни са БМВ-тата се едно аз със Браво-то черна саждива печка ’’Спутник’’ ги изяждам и ги плюя отзаде на кюфтета нема 320 нема 318 сичко размазвам, особено на моста на Захарна Фабрика едно Е46 Комби му беше яко лошо после не можа да ми се извини колегата срам го е и ше ги е срам цел живот с тия клозетници,то си е до шофьор а сметай мойта кола колкое изстрадала
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Пич,без да се обиждаш,но си много зле!!!Тъп коментар след тъп коментар!

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
              skyline написа:
              Е що да не го бие те големите вървежни са БМВ-тата се едно аз със Браво-то черна саждива печка ’’Спутник’’ ги изяждам и ги плюя отзаде на кюфтета нема 320 нема 318 сичко размазвам, особено на моста на Захарна Фабрика едно Е46 Комби му беше яко лошо после не можа да ми се извини колегата срам го е и ше ги е срам цел живот с тия клозетници,то си е до шофьор а сметай мойта кола колкое изстрадала
              Абе отворен като ти писах да дойдеш с тая умряла Корола дето раздухваше и с това твойто умряло 1.9 ти какво се покри бе мишка!!!!!!!!!!!Много си смешен бе клавиатурен рейсър такъв !Точно такива като тебе развалят репутацията на всеки форум!Смешко!

Коментар

Хахахаха изнервениии живота ви съсипааа демокрация ахахах - просто се ебавах исках да видя колко сте изострени психически от живота естествено е че се е*авам кво веднага се юркате
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                  Хахахаха изнервениии живота ви съсипааа демокрация ахахах - просто се ебавах исках да видя колко сте изострени психически от живота естествено е че се е*авам кво веднага се юркате
                  Да,но не ми отговори ОТНОВО защо не дойде с въпросната Корола да видим колко върви японския кошер!

Коментар

Сигурно са я прибрали японците заради някой фабричен дефект-то им стана навик
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                      Сигурно са я прибрали японците заради някой фабричен дефект-то им стана навик
                      Ти пък сега тихо, че ще им развалиш реномето реномето на великите японки :D
                      fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
                      volvo s40 1.9

Коментар

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЕВАЛА ХОРА,лошото е,че е от вашия форум,а повечето сте пичове и ви сипва на вас като е несериозен и пише само глупости!

Коментар

skyline написа:
                          Моторите в тея вектри са 1.9л комън рейл на фиат съответно 8 и 16 клапанови 120/първите модели/125 и 150 конски сили с дпф филтър и 6 степенна ръчна трансмисия. Не бих се учудил някоя вектра 150тка дизел с пауър бокс или чип и надупчен дпф здраво да шамароса бензинова 320ка
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                            skyline написа:
                            Моторите в тея вектри са 1.9л комън рейл на фиат съответно 8 и 16 клапанови 120/първите модели/125 и 150 конски сили с дпф филтър и 6 степенна ръчна трансмисия. Не бих се учудил някоя вектра 150тка дизел с пауър бокс или чип и надупчен дпф здраво да шамароса бензинова 320ка
                            Колегата нацели нещата за Вектрата , аз просто го вметнах не искам да става спор или нова тема от това , ама така и така разпънахме темата , вече съжелявам че не качих клип, , но аз при условие че мразя Опел , пак останах изненадан колко може да върви колата , напълно стокова е , на около 15 000 км мисля че беше , просто ходихме до гараж на БМВ и на връщане викам на колегата , да се гоним на няколко светофара ей така за кеф , ама то какво стана :D , просто като се сетя от втора на трета и просто бях на може би едно 50м ако не и повече от него. Може пак и да е било удухано БМВ , беше май на повечко км , ако не е било пазено

Коментар

Пичове, каталожно тая Вектра пада. Дори в случаите, когато Е46тицата е със стария мотор (150 коня).
                              3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                                Пичове, каталожно тая Вектра пада. Дори в случаите, когато Е46тицата е със стария мотор (150 коня).
                                The four-cylinder diesel engine was replaced in 2004 by a Fiat-designed 1.9 litre Ecotec CDTI engine capable of outputting 110 kW (148 hp) in 16vЕто такава беше вектрата , аз мисля че БМВ е мат отвсякаде.Просто колата си дърпаше яко. А пък е с двигател на Фиат , още една причина да защитим Опел-а

Коментар

Working...
                                X