Bravo 1.9 JTD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v
Collapse
X
-
Нямам против и без добавки да се замерим!То ще се познае,ако имам добавки в резервоара ще имам поне 25-30л бенз(което ще покаже наполовина на разходомера),ако ли не ще покаже на минимума!Попринцип ще се замервам с доста коли в съобта и може и без добавки да бъдя! :D Вие кажете,че ще се съберем пък ще се разберем!
Коментар
-
грегжф
аз до преди 3 дни имах браво хгт 147 коня + филтар и генерация... ии да ти кажа чесно наказвал сам доста бмв-та с една 320 ка е36 с чип и пак бях пред него ... но според мен много зависи от састоянието на колите ... ти казваш че имаш разни дребни доработки но всичко има значение и да не забравяме че тези бравота не са най-големите бегачки .. варвят си доста прилично но е сякаш повече за далаг пат ... но се пак мисля че ако колите бяха стокови бравото е поне 2 коли от пред на 400 метра - лично мое мнение не ме нападаите /// ако има гонки пишете кво е станалоEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Re: 06.03.2010
Bimero написа:Чакам всички навити за дръпка!Елате да се съберем да полафим и да се позамерваме!Час 21:00,дата 06.03.2010 !!! :D Мястото е магистарлата за Пловдив на Лук Ойла!
Коментар
-
Re: dfhg
ascari написа:ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купетоТе тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга
) Бравото 155 ( и то по книга
) тия 5 коня не знам дали могат да компенсират останалия недостатък на Браво-тоПП. БМВ-тата са супер тромави автомобили и супер грознички са ми ПП2. Намерете ми гарнитура на главата за Тойота Корола АЕ82 1600 twincam и мога да се пусна с БМВ-то,само че ако обещае да не ме гони да ме пита кво имам под капака
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:ascari написа:ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купето
Коментар
-
АЕ82 са малките хечбеци по 121 коня мойта е 124 (заводски) ... става и от AE86,само че 4А-GE НЯМА да стане,ще видя другите тия дни,да я направя най-после тая кошницасамо че на пролет ше я стягам че то не е само глава,мисля са сваля целя мотор в нас да го кача до последния болт и да го расплискам в банята,да го занеса за хонинг на цилиндрите,при някой фрезист да я изпили, да сложа нови филтри,свещи и делко примерно ,реле за запалване, гърнетата са изгорели и пука нмного отзаде. :D Ще видим на пролет като я изкарам малко да продуха
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:ascari написа:ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купетоТе тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга
) тия 5 коня не знам дали могат да компенсират останалия недостатък на Браво-тоПП. БМВ-тата са супер тромави автомобили и супер грознички са ми ПП2. Намерете ми гарнитура на главата за Тойота Корола АЕ82 1600 twincam и мога да се пусна с БМВ-то,само че ако обещае да не ме гони да ме пита кво имам под капака
Който иска да заповяда утре!Не ме е страх да падам!
Коментар
-
Bimero написа:Bravo 1.9 JTD написа:ascari написа:ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купетоТе тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга
Коментар
-
Bimero написа:Bravo 1.9 JTD написа:ascari написа:ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купетоТе тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
С удоволствие колега но няма с кво искам един път завинаги да покажа че БМВ-тата са пръчки и то голями,са незнам твойто може и да върви но ти давам гаранция как от тойота 124 коня можеш да очакваш нещо което не искаш да повярвашНяма значение... междудругото БМВ-то съм ти го виждал много често минаваш покрай Шела на Люлин 10 2-3 пъти те засичам и е доста ниско,направо се влачи по корем,кефи ме с тия джанти изглежда готино,не му слагай Лети много е маняшко и аз обичам ’’уш’’ неугледни колички ама като ти видях окачването и ми стана лошо
ПП. Като я оправя се надявам да се пуснем дет се вика за спорта
са няма празни приказки да говоря при положение че нямам кола с която да си противопоставя ПП2. Гелев... необразован си в тази тема,тихичко моля те.Ти знаеш ли АЕ86 (в случая АЕ82,но мотора е идентичен 4A-GAU ) е една от най-здравите коли на всички времена...куц кон било,ставаш смешен недей да се излагаш,старо,грозно,ръбато e тва ми е целта да изглежда такова на оборотомер е 9x rpm,прекъсвача и е на 8.800,на 5та търси още... Айде не се излагай
:D
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:С удоволствие колега но няма с кво искам един път завинаги да покажа че БМВ-тата са пръчки и то голями,са незнам твойто може и да върви но ти давам гаранция как от тойота 124 коня можеш да очакваш нещо което не искаш да повярвашНяма значение... междудругото БМВ-то съм ти го виждал много често минаваш покрай Шела на Люлин 10 2-3 пъти те засичам и е доста ниско,направо се влачи по корем,кефи ме с тия джанти изглежда готино,не му слагай Лети много е маняшко и аз обичам ’’уш’’ неугледни колички ама като ти видях окачването и ми стана лошо
ПП. Като я оправя се надявам да се пуснем дет се вика за спорта
са няма празни приказки да говоря при положение че нямам кола с която да си противопоставя ПП2. Гелев... необразован си в тази тема,тихичко моля те.Ти знаеш ли АЕ86 (в случая АЕ82,но мотора е идентичен 4A-GAU ) е една от най-здравите коли на всички времена...куц кон било,ставаш смешен недей да се излагаш,старо,грозно,ръбато e тва ми е целта да изглежда такова на оборотомер е 9x rpm,прекъсвача и е на 8.800,на 5та търси още... Айде не се излагай
:D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар