Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.9 JTD написа:
    gelew написа:
    Bravo 1.9 JTD написа:
    Сори за спама,ама като почнете с тия БМВ-та аз съм сток мотор атмосферка... само му сложих турбо... То е ясно че по книга колата ти е 150 коня и не само!Нищо лично пич,не искам да се заяждам,разбирам че искаш замерване 1в1,лично аз бих се пуснал ако имах сходна кола на твойта но нямам (поне за сега) ще ми е интересно да видя кво ще стане Айде HGT-та излизайте ПП1. С 20 клапаново Купе не става ли , задължително ли е да е Браво
    аз бих казал като почнете с тия фиати ..... "совалките" !!!!!!!!
    Еми да... едно хубаво Типо пазено, и в добро състояние 2 литрово,туин кам 16в наеш ли кво може да причини на едно такова БМВ Незнам дали знаеш но 4.16 мотора е много по-хубав от 5.20клапанов ’’бегач’’ (е има и добри ХГТ-та )
    5-така може да не очарова с вървеж, но гласът му е страхотен!!

Коментар

Нямам против и без добавки да се замерим!То ще се познае,ако имам добавки в резервоара ще имам поне 25-30л бенз(което ще покаже наполовина на разходомера),ако ли не ще покаже на минимума!Попринцип ще се замервам с доста коли в съобта и може и без добавки да бъдя! :D Вие кажете,че ще се съберем пък ще се разберем!

Коментар

06.03.2010

Чакам всички навити за дръпка!Елате да се съберем да полафим и да се позамерваме!Час 21:00,дата 06.03.2010 !!! :D Мястото е магистарлата за Пловдив на Лук Ойла!

Коментар

грегжф

аз до преди 3 дни имах браво хгт 147 коня + филтар и генерация... ии да ти кажа чесно наказвал сам доста бмв-та с една 320 ка е36 с чип и пак бях пред него ... но според мен много зависи от састоянието на колите ... ти казваш че имаш разни дребни доработки но всичко има значение и да не забравяме че тези бравота не са най-големите бегачки .. варвят си доста прилично но е сякаш повече за далаг пат ... но се пак мисля че ако колите бяха стокови бравото е поне 2 коли от пред на 400 метра - лично мое мнение не ме нападаите /// ако има гонки пишете кво е станало
          Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

dfhg

ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купето
            Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Re: 06.03.2010

Bimero написа:
              Чакам всички навити за дръпка!Елате да се съберем да полафим и да се позамерваме!Час 21:00,дата 06.03.2010 !!! :D Мястото е магистарлата за Пловдив на Лук Ойла!
              Колега, ако времето е като днес(петък 05.03.2010) няма смисъл! Да го отложим за някой слънчев ден!!!

Коментар

Re: dfhg

ascari написа:
                ааа и сори че не е по темата ама някои пита дали купе или браво 20.20в бяга повече ... моита кола си беше читава ии аз паднах от такова купе с около 1 кола на 400 ... незнам обаче дали е било чисто купето
                Добър ден,Европа Те тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга ) Бравото 155 ( и то по книга ) тия 5 коня не знам дали могат да компенсират останалия недостатък на Браво-тоПП. БМВ-тата са супер тромави автомобили и супер грознички са ми ПП2. Намерете ми гарнитура на главата за Тойота Корола АЕ82 1600 twincam и мога да се пусна с БМВ-то,само че ако обещае да не ме гони да ме пита кво имам под капака
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                  ascari написа:
                  ПП2. Намерете ми гарнитура на главата за Тойота Корола АЕ82 1600 twincam и мога да се пусна с БМВ-то,само че ако обещае да не ме гони да ме пита кво имам под капака
                  Намерих ти за АЕ86 с код на двигателя: 4A-GEU,4A-GE и 4AGEL/C на цена от 47.90лв в Ауто плюс.То АЕ82 не фигурира въобще като модификация! Пълен комплект гарнитури за глава е 143лв.Дано да съм ти бил от полза!!!

Коментар

АЕ82 са малките хечбеци по 121 коня мойта е 124 (заводски) ... става и от AE86,само че 4А-GE НЯМА да стане,ще видя другите тия дни,да я направя най-после тая кошница само че на пролет ше я стягам че то не е само глава,мисля са сваля целя мотор в нас да го кача до последния болт и да го расплискам в банята,да го занеса за хонинг на цилиндрите,при някой фрезист да я изпили, да сложа нови филтри,свещи и делко примерно ,реле за запалване, гърнетата са изгорели и пука нмного отзаде. :D Ще видим на пролет като я изкарам малко да продуха

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      ascari написа:
                      Добър ден,Европа Те тая Е46-ца да кажем примерно че е 150 коня ( по книга ) Бравото 155 ( и то по книга ) тия 5 коня не знам дали могат да компенсират останалия недостатък на Браво-тоПП. БМВ-тата са супер тромави автомобили и супер грознички са ми ПП2. Намерете ми гарнитура на главата за Тойота Корола АЕ82 1600 twincam и мога да се пусна с БМВ-то,само че ако обещае да не ме гони да ме пита кво имам под капака
                      Колега ела бийме и обещавам няма да те питам каво имаш под капака!За това колко са красиви и колко не БМВ-тата не съм те питал(затова мисля,че можеше да напишеш нещо смислено по темата),а не това,но както и да е това е форум и всеки може да пише каквото и да е! Който иска да заповяда утре!Не ме е страх да падам!

Коментар

Bimero написа:
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        ascari написа:
                        Колега ела бийме и обещавам няма да те питам каво имаш под капака!За това колко са красиви и колко не БМВ-тата не съм те питал(затова мисля,че можеше да напишеш нещо смислено по темата),а не това,но както и да е това е форум и всеки може да пише каквото и да е! Който иска да заповяда утре!Не ме е страх да падам!
                        Колега, не се връзвай!!! Куче което лае не хапе!!! Тука много кучета и само лаят

Коментар

Bimero написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          ascari написа:
                          тоз пък ъоз пък грозни му били БМВ-тата вие се обуначихте е хора и кво ще направиш с тоя куц кон че чак и да не го били питали кво имал под капака
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

С удоволствие колега но няма с кво искам един път завинаги да покажа че БМВ-тата са пръчки и то голями,са незнам твойто може и да върви но ти давам гаранция как от тойота 124 коня можеш да очакваш нещо което не искаш да повярваш Няма значение... междудругото БМВ-то съм ти го виждал много често минаваш покрай Шела на Люлин 10 2-3 пъти те засичам и е доста ниско,направо се влачи по корем,кефи ме с тия джанти изглежда готино,не му слагай Лети много е маняшко и аз обичам ’’уш’’ неугледни колички ама като ти видях окачването и ми стана лошо ПП. Като я оправя се надявам да се пуснем дет се вика за спорта са няма празни приказки да говоря при положение че нямам кола с която да си противопоставя ПП2. Гелев... необразован си в тази тема,тихичко моля те.Ти знаеш ли АЕ86 (в случая АЕ82,но мотора е идентичен 4A-GAU ) е една от най-здравите коли на всички времена...куц кон било,ставаш смешен недей да се излагаш,старо,грозно,ръбато e тва ми е целта да изглежда такова на оборотомер е 9x rpm,прекъсвача и е на 8.800,на 5та търси още... Айде не се излагай :D

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              С удоволствие колега но няма с кво искам един път завинаги да покажа че БМВ-тата са пръчки и то голями,са незнам твойто може и да върви но ти давам гаранция как от тойота 124 коня можеш да очакваш нещо което не искаш да повярваш Няма значение... междудругото БМВ-то съм ти го виждал много често минаваш покрай Шела на Люлин 10 2-3 пъти те засичам и е доста ниско,направо се влачи по корем,кефи ме с тия джанти изглежда готино,не му слагай Лети много е маняшко и аз обичам ’’уш’’ неугледни колички ама като ти видях окачването и ми стана лошо ПП. Като я оправя се надявам да се пуснем дет се вика за спорта са няма празни приказки да говоря при положение че нямам кола с която да си противопоставя ПП2. Гелев... необразован си в тази тема,тихичко моля те.Ти знаеш ли АЕ86 (в случая АЕ82,но мотора е идентичен 4A-GAU ) е една от най-здравите коли на всички времена...куц кон било,ставаш смешен недей да се излагаш,старо,грозно,ръбато e тва ми е целта да изглежда такова на оборотомер е 9x rpm,прекъсвача и е на 8.800,на 5та търси още... Айде не се излагай :D
                              Чак често не!Със съдружника ми имаме магазин за авто части след Орион,в ляво на сфетофара!Ако БМВ-то ручи яко значи съм бил аз!

Коментар

на Сливница ли е левия светофар на МкДоналдс да не е : )

Коментар

Working...
                                X