Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

320i E46 vs Bravo HGT 2.0 20v

Здравейте колеги преди около месец се замервах с такова Браво и го бих!Поради причината,че незнам в какво е състоянието е колата на момчето с което се замервах ми се иска да се допитам до вас!Тази събота която идва,ще се събираме на Бояна(Ауди,Бмв,Алфа,Роувер,Хонда)надявам се и вие да присъствате!Ще се замерваме(летящи стартове 1-30км/ч,2-55-60км/ч) и ако искате който има такова Браво да заповяда!По темата много ще съм ви благодарен ако ми кажете какво евентуално е било състоянието на колата(с която съм се замервал)и какво да очаквам ако се замервам отново с такова!Ето и пояснение за колата ми:-Колата ми е М52б20(150к.с) Е46 на 110000км,за съм втори собственик като я взех на 89000км.Маслото с което я карам е 5W40 Vx1000+иридиеви свещи(Deenso Iridium) с добавка на LIQUI MOLY http://automaniasliven.hit.bg/lm.htmlбензина за замервания е следният 15-литра 100-октанов бензин+1л Nitro Power+100мл чист нитро метан+100мл Octane Plus пак на LIQUI MOLY!Подобренията по колата са следните:Спортно окачване Race Land регулируемо с наклон на задните гуми 0.8(за по-добро сцепление)предните 1.2,генерация на 63мм,с байпас на 100мм,две тръби от колекторите с диаметър 55мм(заводски 45/50мм)и от байпаса до задната броня-тръба 63мм с крайно 76мм.Спортен фитър К&N,FK,изменени тръби за постъпващия въздух в двигателя,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46)(тръба в бронята),олекотени жданти 17-ки(магнезиеви).Изпразнен багажник,(разкостен до нулата с цел олекотяване на 50-тина кила)разпънки на задните и предните бумбета,бензин за дърпане(смески)който вече посочих.Много ще съм ви благодарен за мненията!!!Поздрави!

Нормално е че си го бил дори и читаво да е било ти твойта си я нахранил с добавки и имаш малки подобрения
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

колега доколкото разбрах си имаш маскиран скрапер.Сипи си 95 на Лукойла и давайте газ тогава.Не е редно да си изсипеш менделеевата таблица в резервоара и после да питаш ама нормално ли е...а и с тоя нитро метан ... не знам бъди внимателен с него да не викаш някой да те дърпа от Бояна иначе тея баварки вървят доста прилично.ако има гонки може да дойдем с едно голфче ГТИ да ги замерим
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
        колега доколкото разбрах си имаш маскиран скрапер.Сипи си 95 на Лукойла и давайте газ тогава.Не е редно да си изсипеш менделеевата таблица в резервоара и после да питаш ама нормално ли е.прилично
        VTS 16V

Коментар

Здр.,първите ми 2 гонки бяха с 320и и 318ис,но е36.Бих ги и 2-те с лекота.Ти обаче имаш доста+++++.Може би с Браво HGT155+ ще стане интересна гонка.
          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Аз бих предложим на колегата с мен да замери...Но след около месец защото сега в момента се правят доработки по -колата ,защото ми стана слабичка пак...Иначе с какво браво беше 147 или 155 кончета?Също от място ли беше старта?Но имай на предвит,че такова читаво браво рядко се намира...Моето е 155 коня с 63мм генерация,cai,remap и още други глупости...Както ида е 170кончета излезнаха на диното с 95 бензин.В момента колата се кара с 100октана бензин и за бонус 50шота нитро

Got nos?

Коментар

Това би трябвало да стане интересна гонка.
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

sUkI написа:
                Аз бих предложим на колегата с мен да замери...Но след около месец защото сега в момента се правят доработки по -колата ,защото ми стана слабичка пак...Иначе с какво браво беше 147 или 155 кончета?Също от място ли беше старта?Но имай на предвит,че такова читаво браво рядко се намира...Моето е 155 коня с 63мм генерация,cai,remap и още други глупости...Както ида е 170кончета излезнаха на диното с 95 бензин.В момента колата се кара с 100октана бензин и за бонус 50шота нитро
                Пичагата,няма смисъл с теб много по сериозни подобрения имаш!За замерването с теб попринцип няма проблем,просто си по як като коне-килограми и ще ме дръпнеш много!!!На мен ми е интеесно със стоково(или с филтър и генерацийка) защото като цяло Бравото е с по добро съотношение мощност/килограми и е с по-дълги скорости заводски които му дават преднина на 400м около кола!

Коментар

Ма тогава не си храни колата с добавки
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Сори за спама,ама като почнете с тия БМВ-та аз съм сток мотор атмосферка... само му сложих турбо... То е ясно че по книга колата ти е 150 коня и не само!Нищо лично пич,не искам да се заяждам,разбирам че искаш замерване 1в1,лично аз бих се пуснал ако имах сходна кола на твойта но нямам (поне за сега) ще ми е интересно да видя кво ще стане Айде HGT-та излизайте ПП1. С 20 клапаново Купе не става ли , задължително ли е да е Браво
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      Сори за спама,ама като почнете с тия БМВ-та аз съм сток мотор атмосферка... само му сложих турбо... То е ясно че по книга колата ти е 150 коня и не само!Нищо лично пич,не искам да се заяждам,разбирам че искаш замерване 1в1,лично аз бих се пуснал ако имах сходна кола на твойта но нямам (поне за сега) ще ми е интересно да видя кво ще стане Айде HGT-та излизайте ПП1. С 20 клапаново Купе не става ли , задължително ли е да е Браво
                      Като стана на въпрос - кое върви повече? Браво или Купе 20v?Просто ми е интересно!

Коментар

то нали фактически Купето се води Спорт,мотора е един,важното е че Купе е по-леко,що да не върви повече

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                          аз бих казал като почнете с тия фиати ..... "совалките" !!!!!!!!
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            Еми да... едно хубаво Типо пазено, и в добро състояние 2 литрово,туин кам 16в наеш ли кво може да причини на едно такова БМВ Незнам дали знаеш но 4.16 мотора е много по-хубав от 5.20клапанов ’’бегач’’ (е има и добри ХГТ-та )

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              gelew написа:
                              Bravo 1.9 JTD написа:
                              Еми да... едно хубаво Типо пазено, и в добро състояние 2 литрово,туин кам 16в наеш ли кво може да причини на едно такова БМВ Незнам дали знаеш но 4.16 мотора е много по-хубав от 5.20клапанов ’’бегач’’ (е има и добри ХГТ-та )
                              знам знам просто ми прозвуча малко заядливо
                              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                              X