Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 1.5 търси браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dandi написа:
    Да наш :D , беше весело, акто заключение между наще двет коли бих добавил, че хондата има по-добър старт и следователно на 400 метра е отпред, а нагоре бравото е по-силничкоВече мога да не търся сток 1.6, ясно е че пада, пък и аз не съм 100% сток.
    Дам съгласен съм за тази вечер хондата щеше да е отпред на 400м може с малко, но щеше да си е отпред Незнам забеляза ли, но когато се пускахме от другата страна откъм ЕКО-то понеже идва леко баирче(заради по-големия ВМ) по-лесно ти стопявах разликата от 1 кола, която ми правиш на старта, а от другата надолу по-трудно.Другия път ще гледам да поизчистя багажника барем олекна малко, че разликата в кг е големичка и да поспадна малко гумите примерно на 1.6-1.8 атмосфери, а не на 2.4 както бях та да мога да стартирам по-добре.Поздравления още веднъж, а за сток браво въобще няма смисъл да се пускаш, че ще го биеш и с 15ките, а какво останало с 13ки
    fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
    volvo s40 1.9

Коментар

superfiata написа:
      и ако не ме лъже памета мисля че съм се пускал с колегата war_hawk и бравото му изобщо не е стоково.мен ме дръпна много на 3-та.генерация филтър и компютър
      Не те лъже колега, пускахме се миналата година и те разтеглях доста на 3та :D Аз и Дани разтеглях на 3та ама като беше с 15ките и без останалите подобрения.Въпреки че хондата ми всимаше старта и преди на 3та си го минавах и му правех повече от 2 коли на до 140, а сега сме или на кантар или е малко отпред Другия път ще те викнем и теб да стане още по-весело даже може и някой с някое бързо Браво ЖТД да дойде да ги видим и дизелите.
      volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
        superfiata написа:
        и ако не ме лъже памета мисля че съм се пускал с колегата war_hawk и бравото му изобщо не е стоково.мен ме дръпна много на 3-та.генерация филтър и компютър
        Не те лъже колега, пускахме се миналата година и те разтеглях доста на 3та :D Аз и Дани разтеглях на 3та ама като беше с 15ките и без останалите подобрения.Въпреки че хондата ми всимаше старта и преди на 3та си го минавах и му правех повече от 2 коли на до 140, а сега сме или на кантар или е малко отпред Другия път ще те викнем и теб да стане още по-весело даже може и някой с някое бързо Браво ЖТД да дойде да ги видим и дизелите.
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

пуснете клип да видим

Коментар

war_hawk написа:
            Dandi написа:
            Да наш :D , беше весело, акто заключение между наще двет коли бих добавил, че хондата има по-добър старт и следователно на 400 метра е отпред, а нагоре бравото е по-силничкоВече мога да не търся сток 1.6, ясно е че пада, пък и аз не съм 100% сток.
            Дам съгласен съм за тази вечер хондата щеше да е отпред на 400м може с малко, но щеше да си е отпред Незнам забеляза ли, но когато се пускахме от другата страна откъм ЕКО-то понеже идва леко баирче(заради по-големия ВМ) по-лесно ти стопявах разликата от 1 кола, която ми правиш на старта, а от другата надолу по-трудно.Другия път ще гледам да поизчистя багажника барем олекна малко, че разликата в кг е големичка и да поспадна малко гумите примерно на 1.6-1.8 атмосфери, а не на 2.4 както бях та да мога да стартирам по-добре.Поздравления още веднъж, а за сток браво въобще няма смисъл да се пускаш, че ще го биеш и с 15ките, а какво останало с 13ки
            Абсолютно, или нютон метрите си оакзват влияние или почва да ми дърпа топъл въздух, другия път ще гледам да изолирам филтъра така, че ще разберем, въпреки че най-вероятно изпразниш ли багажника и ако успееш да тръгнеш с мен нещата ще са ясни, ама по-натам ще подаваме газ пак
            VTS 16V

Коментар

strajaro написа:
              пуснете клип да видим
              За съжаление не сме снимали ама за другия път, който няма да е много напред във времето ще гледаме да бъде документирано.Тамън тогава колите ще са подготвени на макс и най-накрая ще се разбере кой ще бие на 400м.
              volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
                strajaro написа:
                пуснете клип да видим
                За съжаление не сме снимали ама за другия път, който няма да е много напред във времето ще гледаме да бъде документирано.Тамън тогава колите ще са подготвени на макс и най-накрая ще се разбере кой ще бие на 400м.
                Кога ще е тоя друг път да знам да се готва и аз със superfiata не съм се отказал още
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Аз трябва да си оправя филтъра да не смуче топъл въздух, надявам се до 10тина дни най-много да съм готов и съм на линия
                  VTS 16V

Коментар

Dandi написа:
                    Аз трябва да си оправя филтъра да не смуче топъл въздух, надявам се до 10тина дни най-много да съм готов и съм на линия
                    А къде се пускате да дойда да снимам като неутрален наблюдател :D ?
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Омв бояна
                      VTS 16V

Коментар

Dandi написа:
                        Омв бояна
                        Неделя сигурно след 21ч.

Коментар

Много е движението около 21часа по-скоро след 22:30 става добро за гонки.А като дойде време за гонката ще се чуе и който иска може да заповяда да се видим, запознаем,дръпнем и т.н. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          volvo s40 1.9

Коментар

е сега може само с колелото да се пускам тъй като съм в бокса за нов проект.

Коментар

sonicempire написа:
                              е сега може само с колелото да се пускам тъй като съм в бокса за нов проект.
                              E с тебе дори да можехме няма смисъл да се пускаме.Къде сравняваш Браво 1.6 и Пунто 1.4 турбо.Може за теб да измислим нещо друго,нещо като Форд Фиеста РС
                              volvo s40 1.9

Коментар

Нека да тръгне колата пък тогава ще го мислим.Да не спамим темата все пак.Дано скоро да запали милата че вече ме сърбят ръцете.

Коментар

Working...
                                X