Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 1.5 търси браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаш лс колега.И една покана към колегата Superfiata, понеже е много активен в този разеделПиши на ЛС ако си сток кога може да направиме един-два старта :beer
    VTS 16V

Коментар

Довечера пак съм на бояна.... Към 9 съм тамКойто иска да заповяда за 1-2 старта
      VTS 16V

Коментар

Очи пълни, ръце празниНикой не дойде.
        VTS 16V

Коментар

Dandi написа:
          Очи пълни, ръце празниНикой не дойде.
          Колега ти не разбра ли, че в този форум сериозните се броят на пръстите на едната ръка, а останалите са т.нар. клавиетурни рацери, които минават всички наред ама само на теория, а като ги викнат на чертата почват едни коментари "къде си тръгнал с тоя мъртвец" и т.н.П.П. Затова спрях да пиша тук просто е пълно с "разбирачи" ако ме разбираш
          fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
          volvo s40 1.9

Коментар

VTS 16V

Коментар

Довечера към 9 часа съм на бояна.Червена хонда РК... не си помня номера Дано най-накрая някой дойде
              VTS 16V

Коментар

Към 9 значи не е ли малко раничко ама няма проблеми там съм
                volvo s40 1.9

Коментар

Супер, ако искаш ела по-късно няма ядове, аз съм там поне до 10:30, ако има народ и до по-късно.С теб нещата обаче горе долу са ясни така, че другите да не се ослушват :beer
                  VTS 16V

Коментар

С колегата направихме 6 старта. 1ви старт от място до 150 1 кола между нас победа за хондата - колегата не вкарал 3та от първия път.2ри старт (имам подозреняи че колата започна да смуче топъл въздух) от летящ от 20км до 120 кола за хондата, на 140 кантар, нагоре щеше да разтегли но имаше трафик3ти старт колата вече ми беше загряла и филтъра не е изолиран хубаво, кола за бравото до 100 и се отказах4ти старт карах на ръчна Усетих при 80-90 чак. 5ти старт летящ от 1ва от 20км кантар до 160км/ч, колегата обаче не чу хубаво треия старт и дадох газ идея преди него.6ти старт хондата го взима пак както парви, разтегля кола между нас до 120 някъде, до 160+ бравото седи на задната броня на хондата.
                    VTS 16V

Коментар

Дани, много хубава вечер стана. Много стартове много нещо иначе поздравления за хондата добре си я отпушил доста разлика има с предния път Бих казал, че сега колите са доста по-равностойни от преди и разликата от 2-3 коли вече я няма
                      volvo s40 1.9

Коментар

Да наш :D , беше весело, kато заключение между наще две коли бих добавил, че хондата има по-добър старт и следователно на 400 метра е отпред, а нагоре бравото е по-силничко
                        VTS 16V

Коментар

war_hawk написа:
                          Дани, много хубава вечер стана. Много стартове много нещо иначе поздравления за хондата добре си я отпушил доста разлика има с предния път Бих казал, че сега колите са доста по-равностойни от преди и разликата от 2-3 коли вече я няма
                          браво колега.преди няколко месеца не ме ли наказа и мен на бояна.
                          fiat bravo 1.6 16v gt
                          fiat marea 1.9 8v jtd
                          fiat punto 1.7 td
                          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Колегата суперфиата, писах ти лс ама пак не се престраши да дойдеш.
                            VTS 16V

Коментар

Dandi написа:
                              Колегата суперфиата, писах ти лс ама пак не се престраши да дойдеш.
                              чесно казано видях събщението преди 30 мин и ме хвана яд че не съм на бояна.
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

и ако не ме лъже памета мисля че съм се пускал с колегата war_hawk и бравото му изобщо не е стоково.мен ме дръпна много на 3-та.генерация филтър и компютър
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X