АМИ ЗА ГОЛФ 5,ЗА ФОКУСА. ТИ СИГУРНО И 320Д Е46 ЩЕ БИЕШ?
Колега кьорави няма за тия главни букви и точно пича с голфа ми е личен приятел и ДА бия голфа и то не един път, а цели 7 пъти един след друг.С Фокуса вървим еднакво, който вземе старта той печели, а и с него сме 1:1.За БМВ то незнам ако се пусна специално ше те викна да дойдеш да гледаш
Колегата war_hawk е момче на място, не си хаби клавиатурата залуду !Което казва е истина, знам момчето и с голфа!!!Бравото не е сток, какво тоно му е правено, май и самия собственик не е сигурен, но колата върви !
Няма да си я хабя повече. Тои сток или не едва бие Хонда 90кс,а скача на140-150кс.Те затова ни се смеят
Нещо си много заблуден ми се струва, та да почнем пак отначало!1во:Теглото на голфа е 1320кг почти с 200кг повече от на моя фиат(1125кг по талон).2ро:С опита ми от гонки с най-различни автомобили ПРЕДПОЛАГАМ, че фиата е към 115-120к.с. което в последствие като сметнеш кг/к.с. на фиата излизат горе-долу равни с кг/к.с. на голфа.3то:Относно хондата на Данди щом смяташ, че разстояние от 2.5-3 коли се счита като "едвам бие" при условие даже, че имах половин резервоар бензин и всевъзможни боклуци в багажника.Че даже съм и със зимните гуми и ако питаш Данди ще ти каже, че даже на първата гонка, въпреки че беше летящ старт(към 25-30км/ч) на първа не можах да зацепа и затова се получи тази разлика от почти кола в негова полза.Хондата също не беше на 100% подготвена за гонката щот 1во, че беше с 15ки, а си има и газова бутилка.Може хондата да е 90к.с. ма е и 950к.г.,а не 1125к.г ма тва кой го гледа.4то: Специално за теб клипчетата са качени много отдавна в youtube даже не е едно,а две голфа с вкл. и с изкл. ЕСП.даже ето ти специално мнението на шофера на голфа kenwood в темата ми в тунинг.бг - http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=103397&start=30!Сигурно пак не е достатъчно за такава заблудена личност като теб
Колега,к’ви събуждания к’ви сънища те гонят нещо определено не си в час.Не мисля вече да се хабя да ти приказвам щот тъй като те гледам ама ич не вдяваш.Както и да е хич не ми дреме какво мислиш,а и направо ми писна от да обяснявам все едно обяснявам на индианци.П.П.И това БМВ да ти кажа е прекалено голяма лъжица за моята уста
Чесно ти казвам, че вече направо дразниш с тия тъпи изказвания Има го документирано и като клипче (даже две) и даже ти намерих специално и обяснението на шофера на голфа, че за към 500м съм пред голфа, а след това ме минава.Какво още искаш не ми е ясно, да слезе Господ да ти изясни подробно нещата от гонките ли не ми е ясно
Само аз ли чувам на 2-рото клипче с голф 5-цата, че момчето се оплаква че трябва да се научи да тръгва? Ами то първо се учиш да караш и после тръгваш по гонки.Затова има толкова невероятни резултати - кола 1.6 100к.с бие кола 2.0 150к.с (образно казано).Ама нещо много почнахме встрани от темата.Уж беше за Браво среу Сивик, пък пак се върнахме към немците.
Аз съм със Стоково браво 1.6 16V 96г, нищо не му е пипано, пробвам те когато кажеш Бояна е идялно, може и някъде около София до Радомир ходиме за риба, чат-пат на Червена Могила или Върба. За портокола ще кажа, че съм със старите два вала и е много вървежно, но съединител приплъзва и не съм стигнал до него да го сменям и генерацията съм с дрънчащо гърне и трябва и там да се прави, но върви много въпреки това.Пиши да се разберем нещо.А и карам главно на резерва, такива са времената преди заплата, но не ми пречи да ги наказвам
Коментар