Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 1.5 търси браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега ако имаш път към София,щот аз май скоро няма да пътувам на към твоя край справката ти е уредена само трябва да уточним къде и кога :D
    fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
    volvo s40 1.9

Коментар

кондициятата ти на колата е малко преди да стане за морга абе момче ти къде си видял в бг запазена хонда всичките са изтормозени[/quote]Като вземете да говорите така малко се издразвам.Да те питам теб хондите при теб ли минават преглед или ги водиш на отчет че им знаеш състоянието?

Коментар

Айде фиятаджиите хондата ще ви чака довечера около 21-21.30 на бояна.Не се криите а заповядайте :P

Коментар

Колега според мен хондата си ти е в час не си втълпявай глупости.Само 15ките я спъват малко, но дори и с тях съм 98% сигурен, че сток браво 1.6 ще го вземеш с поне кола
          volvo s40 1.9

Коментар

Колега 1.6 карам и съм бил два немски автомобила по 150 коня който и до ден днешен не ми вярват че с изпуснал съединител правя 212 км. Преди да пишеш за 1.8 моляте изгледай това клипче на този двигател http://www.vbox7.com/play:76bb8bda
            АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Абе, Браво 1.4 може ли да бие Golf 3 VR6? Щото гледам 1.6 кви ненормални постижения прави...май от тия Бравота, само 2000 е толкоз-спънато
              3.0CRD

Коментар

Колегата war_hawk е много точен.За разлика от другите дойде и старт имаше.2 старта направихме и двата от летящ на 1ва с около 20 ( 3000 оборота)И двата пъти между нас до 140 имаше около 2.5 коли в полза на Бравото.Първи старт хондата взе 2 калника на 1ва, 2ра към края, около 90км/ч бравото е калник отпреде и на 3та разтегля.Втория старт до коло 80 заедно ангоре пак същото. около 90км/ч бравото е калник отпреде и на 3та разтегля.Втория старт до коло 80 заедно ангоре пак същото.Търсенето на СТОК браво продължава !!!!!!
                VTS 16V

Коментар

FireBlade написа:
                  Колега 1.6 карам и съм бил два немски автомобила по 150 коня който и до ден днешен не ми вярват че с изпуснал съединител правя 212 км. Преди да пишеш за 1.8 моляте изгледай това клипче на този двигател http://www.vbox7.com/play:76bb8bda
                  Колега, ще споделиш ли с нас какви са колите, които са били по 150к.с. и си бил, защото според мен трябва да са били по 1.5 тона минимум.Нищо лично, и мойто Браво е 1.6 и върви доста добре, НО не е сток и съм правил доста шофери замислени след гонката.Със 150к.с. коли до сега не съм бил, но и не съм се пускал.Бил съм на 400мГолф 5 2.0ТДИ 140к.с.Форд Фокус 2.0 16в 131к.с.Голф 1.6 16в 105к.с. направо на дросел,права тръба и чип като след доработките става към 120к.с.и примерно Фокус 1.6 16в сток, Браво 1.6 16в сток, Хонда 1.5 16в 90к.с. сток (на колегата от снощи)Та както казах и преди като сравня вървенето на хондата сток с бравото сток си мисля хондата да е към кола отпред на 400м
                  volvo s40 1.9

Коментар

Троянец,да вземем да си продаваме 2-ките,вече се плаша от 1.6.
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

FireBlade написа:
                      Колко заблудени хора има.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Чак си и вярват.То емзо със Стилото няма шанс с/у 1.6.
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                          Е аз му казах,то разни немски по 150 коня щом падат,представи си умрялото стило ... П.П Сори на автора,че му осра*ме темата.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

BUMAR написа:
                            Да си вярвам за кое,колега
                            volvo s40 1.9

Коментар

FireBlade написа:
                              аз съм немски автомобил 1.8 125 коня, брат, на мен 5 коли ли ше ми напрайш ? :D :D не се излагайте ве хора
                              Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

АМИ ЗА ГОЛФ 5,ЗА ФОКУСА. ТИ СИГУРНО И 320Д Е46 ЩЕ БИЕШ?

Коментар

Working...
                                X