типока на 100 е с 3000 и само чака да ми натежи крака и да излети трябва да помисля да го кротна малко Само така и не разбрах с колко оборота е на 100 въпросното купе... Някой колега с купе 1.8/2.0 с непринудителна аспирация да сподели ако иска
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ама като гледам как се разви темата от първият пост , всеки си хвали кошницата което е добре , все пак са си наши :D ,от цялата работа не разбрах едно нещо , защо колегата Marchev вече на 20 години си мисли че е видял светът и че колата му е най-бързата, най-икономичната, и най-хубавата.То няма нищо лошо да се похвалиш , ама все пак и да помислиш , може на някой да му прозвучи сериозно за този раздел и тази тема , но аз също карам кола също съм на 23 но........И ако Marchev поиска да ми влезе в профила на Facebook, ако толкова се вълнува как набират и вървят бързите автомобили поне да не говори глупости и да не му се смеят хора с опит и на години които както се казва могат и бащи да му бъдат.Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Bimero написа:Marchev написа:Именно отклонението е минимално,зависимост от размера на гумите,джантите и т.н. Още като взех тоя фараж,на магистралата,вдигнах 245 а навигациаята показа 242 км(3 км разлика за мене е нищо)пиянка с мотор
kawasaki zx10r 2007
Коментар
-
S.W.A.T. написа:типока на 100 е с 3000 и само чака да ми натежи крака и да излети Twisted Evil трябва да помисля да го кротна малко ConfusedСамо така и не разбрах с колко оборота е на 100 въпросното купе... Някой колега с купе 1.8/2.0 с непринудителна аспирация да сподели ако иска Smile
Коментар
-
BUMAR написа:Без да се заяждам с колегата Диканио,но по неговата логика ........5000об-200км.........,значи при 6500-260......7200-290км?
Коментар
-
chlorofil написа:Bimero написа:Marchev написа:Именно отклонението е минимално,зависимост от размера на гумите,джантите и т.н. Още като взех тоя фараж,на магистралата,вдигнах 245 а навигациаята показа 242 км(3 км разлика за мене е нищо)
Коментар
-
Princo написа:vixata написа:За колко би следвало да ги прави Типо 1.6 карбуратор 8v? Набора- ’93г. 166хил.км.Аз го докарвам до малко под и около 15сек.biker_81 написа:Абсолютно ненормално е 15 сек.Аз с 17 годишна Лада Самара на 200 000 км , с 1,5 двигател правя 0-100 за 12,5 сек.Засичането е с хронометър а не с някакъв прецизен уред естествено но предполагам че и типото е засичано така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар