Именно отклонението е минимално,зависимост от размера на гумите,джантите и т.н. Още като взех тоя фараж,на магистралата,вдигнах 245 а навигациаята показа 242 км(3 км разлика за мене е нищо)
Практически невъзможно е тва пич.Максималната скорост на купе 1.8 е 205 км/ч.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
абе те го дават че и 10-11 градско гори мене под 20 не ми пада тея дни може да направя клип,ще го мъча до 250км.
И к’во викаш,ще го мъчиш до 250 не му се плаши започва да се мъчи след 300,до 250-260 си върви спокоино с 4К оборота Пич чуваш ли се какви ги говориш?За момента те спасява това че лъжеш за Фият,но скоро ще бъдеш нахранен доволно
За кое по точно лъжа,кое ти се струва толкова нереално,не мога да разбера ??? 240 много ли ти се струва ? ПСЛ: много коли с мойте коне си вдигат 240,нищо странно няма
Колега Марчев ,я се успокой малко с километрите.Мотора ми 1000 кубика ,140 к.сили ,едва вдигаше 260 максимално и то по километраж който не се знае колко е верен,ти с кола пак с толкова коне ще вдигаш 250 :D :D :D
при положение че си вдигнал 260 с километраж който ти е дал максимум 4-5 км отклонение,защо ми задаваш глупави въпроси?А и нали се сещаш че и състоянието на колата също играе роля......имам приятел с ауди купе 140 коня,със очите си видях как изпълва километража,а навигацията показва 259 км/h PSl сега разгледах профила ти,ти с тая марея дето е макс 220 на километража и метан ли си вдигал 260 ???
при положение че си вдигнал 260 с километраж който ти е дал максимум 4-5 км отклонение,защо ми задаваш глупави въпроси?А и нали се сещаш че и състоянието на колата също играе роля......имам приятел с ауди купе 140 коня,със очите си видях как изпълва километража,а навигацията показва 259 км/h
Упорито магаре си значи,тц тц тц ! Невъзможно е да си вдигнал такава скорост с твойта кола.Тя има максимална скорост и тя е 205 км/ч,както казах по-рано ! Не се залъгвай ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Добре колега ,гледам че си от Варна това улеснява нещата,ако искаш да ти повярваме призовавам те като се постопли да направим една отсечка от Слънчево до Варна,ти с купето аз с мотора да видим как ги вдигаш тея 250 :D
искаш ли да пробваме нещо казващ ми,че максималната ми скорост е 205 км .....ок аз ти предлагам(нали си от варна ) вземам те и отиваме на магистралата ако вдигна над 210 даваш ми 50 лв. става ли ??
искаш ли да пробваме нещо казващ ми,че максималната ми скорост е 205 км .....ок аз ти предлагам(нали си от варна ) вземам те и отиваме на магистралата ако вдигна над 210 даваш ми 50 лв. става ли ??
нали беше 250 много бързо падна
аз съм сигорен,че и 250 ще вдигне,но нали той каза че над 205 не може,това бил максимума хахахаха по книжка обаче,та за това писах вдигна ли над 210-50 лв все пак гладен студент съм
Коментар