Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако е с ГТ предполагам ще ме бие, да изкарвам Фиестата тогава на братовчед ми да видиме давам ви на всичките 20 метра предимство
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
      ако е с ГТ предполагам ще ме бие, да изкарвам Фиестата тогава на братовчед ми да видиме давам ви на всичките 20 метра предимство
      Айде,обаче ние няма да ти казваме с какво ще застанем...............да гледаш ей така !На парички стиска ли ти да изкараш Фиестата!

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        Брат , ти нямаш кола, сигурен съм че и книжка нямаш. За какво е вкарваш сам в някви филми и всички после да ти се смеят, защото неможеш да си докажеш думите. Братовчед ти сигурно има хубава фиеста но ЯКО ме съмнява да е толкова коне и съм сигурен че няма 2 лева в теб и няма да се занимава с глупости.п.с не се дава 20 метра предимство а преднина. Предимство ще даваш на някое кръстовище И по темата .. пунто 1.2 16в 86кс колко сек до дават до 100км/ч по каталог защотото гледах на 2 места и на 2те места е различно
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

карай си силното рунто 1.2 и си трайкай остави ние които можем да караме и които създадохме движението наречено спорт, като толкова сте карачи затваряме пътя на драгалевци и до щастливеца нагоре цялата газ който стигне първи стиска ръката на другия и го признава така че не ми обеснявайте кой кара и кой не, със Сашо ГТ само ви се смееме кви сте плямпала
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
          X