Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рунто ГТ сток турбо 6,9 до 100

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
      аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
      Абе на теб няма ли кой да ти купи близалка да спреш да се буташ къде не ти е работа.Един ден те видях в Люлин как те наказаха много лошо с неква посредствена кола

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
        Bravo 1.9 JTD написа:
        аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
        Абе на теб няма ли кой да ти купи близалка да спреш да се буташ къде не ти е работа.Един ден те видях в Люлин как те наказаха много лошо с неква посредствена кола
        Хахахахахахахахах(това е уважително) присмиване към колегата Bravo 1.9 JTD...................................... :D

Коментар

Бимбо обещал си ми един старт от 100 години ,още го чакам

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
            Тебе батка с новата моторетка като стане(3.0+Gt4088R)че сега като евридейка(демек със салон,без сликове и спортно гориво) няма как да слезна в 15-ките,и само ще си изхабиш бензина! А пък и аз колко пъти писах,че ще се качвам на Бояна да се замервам,а тебе никакъв те няма(или не е само в мен вината ей хихихихихии :D )!

Коментар

Bimero написа:
              Bavno_PuntoGT написа:
              Тебе батка с новата моторетка като стане(3.0+Gt4088R)че сега като евридейка(демек със салон,без сликове и спортно гориво) няма как да слезна в 15-ките,и само ще си изхабиш бензина! А пък и аз колко пъти писах,че ще се качвам на Бояна да се замервам,а тебе никакъв те няма(или не е само в мен вината ей хихихихихии :D )!
              Е те това не ви харесвам на баварджиите,всички до един на умрело куче нож вадите.3ка с такава турбина на задно мислиш ли че мойта е достойна да застане до такава кола?Имам един познат с 2,8 е36 купе и откога го карам и на летящ и от място и все си измисля оправдание,иначе като го питаш е сигурен в припадането ми.

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                Bimero написа:
                Bavno_PuntoGT написа:
                Е те това не ви харесвам на баварджиите,всички до един на умрело куче нож вадите.3ка с такава турбина на задно мислиш ли че мойта е достойна да застане до такава кола?Имам един познат с 2,8 е36 купе и откога го карам и на летящ и от място и все си измисля оправдание,иначе като го питаш е сигурен в припадането ми.
                Е то в момента нали се сещаш,че същото важи и за мен хахахахаха(на умряло куче нож да вадиш хиххихи)!Батка мерихме колата без салон ЦЯЛОСТНО и е малко на 1300кг!Нали се сещаш,че в най-добрия случай ти взимам старт и в края на 2-ра ми правиш разтрел!Ти на драга пуска ли се с някоя Алфа(от тамощните) да ти кажа как ще седят нещата!А и хиено ти скачаш на 28-ци,а аз въпреки подобренията съм още далеч от въвежа на 28-ца(скоро мерих с едно купе 328Ci E46 и си ме бие доволно)!

Коментар

С Миро сме се пускали 5,6,7,8 .. 10 пъти хахахаахах(нали той е критерии за вървяща алфа).От място на 400 ме дърпаше с 2 коли на старта и после леко леко го настигах .От летящ най доброто ми постижение с него е около 4 коли на 180 вече.Едвам спрях долу на светофара на след ОМВ.Знаеш ли какво е да ти се включи АБС със 180 хахахаха

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                    С Миро сме се пускали 5,6,7,8 .. 10 пъти хахахаахах(нали той е критерии за вървяща алфа).От място на 400 ме дърпаше с 2 коли на старта и после леко леко го настигах .От летящ най доброто ми постижение с него е около 4 коли на 180 вече.Едвам спрях долу на светофара на след ОМВ.Знаеш ли какво е да ти се включи АБС със 180 хахахаха
                    Демек го биеш ти,което потвърждава думите ми,че ще ме разпориш в този ми сетъп!

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                      Bravo 1.9 JTD написа:
                      ахахах има още едно Люлинско браво със същя цвят като моя, съжалявам не съм бил аз не си правя гонки по улиците, пак чул недочул, се 1 аз да кажа че съм видял еди кой си да шляпа гаджето ти.... не е коректно
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

eeee нали преди каза че няма друго такова браво със същия цвят в софия

Коментар

glupaka написа:
                          eeee нали преди каза че няма друго такова браво със същия цвят в софия
                          да, казах но в последствие видях същото в Люлин 2 бул. Панчо Владигеров се пада мисля че.... разликата е в джантите и в по-добрата подръжка за моето некой да продава задни амортесьори спорт за браво нека да пише

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                            Bavno_PuntoGT написа:
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            ахахах има още едно Люлинско браво със същя цвят като моя, съжалявам не съм бил аз не си правя гонки по улиците, пак чул недочул, се 1 аз да кажа че съм видял еди кой си да шляпа гаджето ти.... не е коректно
                            Абе кой шляпка жена ми това е ясно,ама съм сигурен че си бил ти тогава

Коментар

и каква кола ми е раздавала шамари ако мога да попитам и откъде знаеш че изобщо съм се бягал с някого не мога да разбера като толкова искаш ако си от люлин казваш с каква кола си и заставаме няма ядове тази вечер !

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                                и каква кола ми е раздавала шамари ако мога да попитам и откъде знаеш че изобщо съм се бягал с някого не мога да разбера като толкова искаш ако си от люлин казваш с каква кола си и заставаме няма ядове тази вечер !
                                Пич ,вземи се осъзнай малко...Не знам ,дали си разбрал ,ама колегата май е с ГТ ,така че...И да не съм офтопик - Типото от подписа ,преди злополучния ремонт от пишман майстор - 11 сек. ,колкото му дават по каталог...Сеат Кордоба Варио 1.6 100 к.с. - пак 11 сек. ... Уж го дават по-бързо ,ама явно газта си казва думата...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X