Рунто ГТ сток турбо 6,9 до 100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Бимбо обещал си ми един старт от 100 години ,още го чакам
Коментар
-
Bimero написа:Bavno_PuntoGT написа:Бимбо обещал си ми един старт от 100 години ,още го чакам
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Bimero написа:Bavno_PuntoGT написа:Бимбо обещал си ми един старт от 100 години ,още го чакам
Коментар
-
С Миро сме се пускали 5,6,7,8 .. 10 пъти хахахаахах(нали той е критерии за вървяща алфа).От място на 400 ме дърпаше с 2 коли на старта и после леко леко го настигах .От летящ най доброто ми постижение с него е около 4 коли на 180 вече.Едвам спрях долу на светофара на след ОМВ.Знаеш ли какво е да ти се включи АБС със 180 хахахаха
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:С Миро сме се пускали 5,6,7,8 .. 10 пъти хахахаахах(нали той е критерии за вървяща алфа).От място на 400 ме дърпаше с 2 коли на старта и после леко леко го настигах .От летящ най доброто ми постижение с него е около 4 коли на 180 вече.Едвам спрях долу на светофара на след ОМВ.Знаеш ли какво е да ти се включи АБС със 180 хахахаха
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххахleave something of the happiness you bring
Коментар
-
glupaka написа:eeee нали преди каза че няма друго такова браво със същия цвят в софияleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Bavno_PuntoGT написа:Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:и каква кола ми е раздавала шамари ако мога да попитам и откъде знаеш че изобщо съм се бягал с някого не мога да разбера като толкова искаш ако си от люлин казваш с каква кола си и заставаме няма ядове тази вечер !Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар