Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сток е,без генерации и филтри.Само катализатора го няма

Коментар

вече за 5.9 до 100
      Power Under Pressure

Коментар

az za 10.5sekundi s fiat marea 1.9gtd s prazen bagajnik

Коментар

Цяла вечност :D

Коментар

Пуснах два три старта с 10Hz-овия уред на колегата x X x и резултата 0-100 8.8 и 400м за 16.3, за сега толкова
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              Пуснах два три старта с 10Hz-овия уред на колегата x X x и резултата 0-100 8.8 и 400м за 16.3, за сега толкова
              Това ала Bravo HGT почнало да върви, а 1/4 милята, даже по-бързо я взима. Браво!
              3.0CRD

Коментар

имаше много трафик и само 3 старта... времето е слабо, но старт реално няма с тези гуми ... на 1 сезон са и вече няма живот в тях
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  старта явно е с много въртене, я кажи времето за 20-те метра колко 3.ХХ секунди е до 100 на хубав асфалт и качествен старт трябва да ги правиш за 8 сек, иначе това време 16.3 е с 0.1с по-бавно от на Седичи 148 коня С хубав старт нещата ще изглеждат много по-добре.
                  sigpic
                  Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

2.9 със скорост 47 :] 1/8 миля за 10.6, като цяло проблема е в участъка защото е доста натоварен и асфалта е доста полиран, а на 2ра като и набия в 4-5 хиляди и гумите почват да не държат... Иска малко подготовка явно
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ами 20-те метра може да се смъкнат на 2.6 сек на много хубав асфалт, оттам нагоре 100 км/ч падат с около 0.4 сек също и времето на 1/4миля
                      sigpic
                      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

За сега толкова с 2.0Т повече :D :D
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Темата ме провокира да видя за колко време правя упражнението с Либра-та... като чета постовете положението би трябвало да е отчайващо - ето клипчето: http://www.vbox7.com/play:ae6840f5На кантара показа 1386 кг, с малко над половината пълен резервоар и без мен вътре. Температурата около 28-29 градуса, гумите - кофти - 195/65/15 (Мишелин енерджи сейвър). При все, че колата е модвана (в момента е с непушещия вариант, с пушещия върви доста повече, но харчи с литър отгоре). Сега почвам да се замислям откъде да смъкна 2 секунди?! Варианта е да изхвърля всичко от багажника, да издебна по-студено време и да направя няколко поредни опита и по възможност да пробвам да предотвратя превъртането на гуми... Дайте акъл, че иначе ще взема да се метна и аз на някое Пунто GT...
                          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
                            Темата ме провокира да видя за колко време правя упражнението с Либра-та... като чета постовете положението би трябвало да е отчайващо - ето клипчето: http://www.vbox7.com/play:ae6840f5На кантара показа 1386 кг, с малко над половината пълен резервоар и без мен вътре. Температурата около 28-29 градуса, гумите - кофти - 195/65/15 (Мишелин енерджи сейвър). При все, че колата е модвана (в момента е с непушещия вариант, с пушещия върви доста повече, но харчи с литър отгоре). Сега почвам да се замислям откъде да смъкна 2 секунди?! Варианта е да изхвърля всичко от багажника, да издебна по-студено време и да направя няколко поредни опита и по възможност да пробвам да предотвратя превъртането на гуми... Дайте акъл, че иначе ще взема да се метна и аз на някое Пунто GT...
                            И в крайна сметка за колко секунди удари 100-чката?Защото на клипа не се вижда кога е точно...ПП:На моето Типо по каталог му дават 11 секунди до 100 ... Ама много ме съмнява да ги направи в момента...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

D. Stanev написа:
                              Сега почвам да се замислям откъде да смъкна 2 секунди?! Варианта е да изхвърля всичко от багажника, да издебна по-студено време и да направя няколко поредни опита и по възможност да пробвам да предотвратя превъртането на гуми... Дайте акъл, че иначе ще взема да се метна и аз на някое Пунто GT...
                              Трябва да си чисто луд, ако си мислиш че ще смъкнеш 2 секунди от багажник и студено време Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
                              '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM