Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ici написа:
    Няма как със 100 и малко коня да се направят 100 за 8 сек
    Е,вие пък,нямало как.А колегата @hol1gans с неговия Пунтак JTD с 80 магарета как ги прави от 0 до 100 км/ч за 7.7 секунди То било забавно в тоя раздел,а аз да не влизам в него.

Коментар

Е как няма да е забавно виж как само със един чип за 200-300лв. хората дават някакви си от порядака на 7,7 до 8 сек. пък други дават хиляди левове за да постигнат нещо.Само че мисля като закачат по един G-tech и ще останат адски разочаровани.
      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

0-100км/ч...........4.5 секунди 0-160км/ч..........11.13 секунди0-180км/ч..........15.8 секунди http://vbox7.com/play:a59bd4b0#

Коментар

Интересно, само дето съм карал коли с 4 сек до 100 възможности и тоя голфер хич не ми се струва да е от тях
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
            Интересно, само дето съм карал коли с 4 сек до 100 възможности и тоя голфер хич не ми се струва да е от тях
            Ся може и да не е така, но някак си ми се струва че колата е в движение преди да се подпали до 100......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

11.5 сек ... fiat punto mk1 1.2i 75 коня :D сиг може и малко по бързо ама преебани скорости ...

Коментар

Не съм изчел цялата тема, но мисля, че за засичащите 0-100км/ч много хубава работа може да свърши програмката RaceChrono:http://www.racechrono.com/Теглите за съответната платформа и пробвате.При мен с WinMobile и HTC Touch 2 работи коректно. Хваща 10 сателита, което би трябвало да значи доста точно отчитане.После можете да видите графика на ускорението:По принцип по километраж 100км/ч ги вдигам на 2-ра, но с RaceChrono се оказва че ги стигам чак на трета предавка. Най-добрия ми резултат от 2 пускания беше 14 секунди с малко багаж в колата - около 50кг. С мен общо 150кг. Така че сваляйте и мерете. Аз осъзнах че с тия 100к.с. съм точно за никъде :D

Коментар

Колкото повече време толкова по-икономично излиза! :D
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                    Колкото повече време толкова по-икономично излиза! :D
                    Всъщност е точно обратното. Колкото по-бързо ускориш до желаната скорост, и започнеш да я поддържаш, толкова е по-малък разхода.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз така мислех, но конюшната многобройна, а компютъра пише 99.2!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

milen4o написа:
                        Marchev написа:
                        Е как,взимаш още един състезател вътре при тебе да седи със хронометара,ръгаш първа държиш на 2 500 оборота рязко пускаш и газ,другото си е ясно
                        Хахаха колега с хронометър в рака и малко повече въображение ще взема да падна на 5 сек. и да си помисля, че карам самолет
                        Което ме подсеща за вица:Събрали се трима борци и започнали да се хвалят.Първия:- Леле браточки, кво BMW си купих. Ракетааа направо. Дига по 280 км. в час!Втория:- Тва е нищо бе, мойто Ферари дига по 320 км. в час!Третия:- Аз пък си купих самолет.- И колко вдига?- 1500км/ч.Другите отговарят:- Ееее стига бе, той още малко и ще литне бе!
                        Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Коментар

Marchev написа:
                          хах Колега milen4o 1-во колата ми е втора(1-вата ми е нисан алмера,която всъщност продавам ) 2-ро имам я от 1 година и за една година имам на нея 45 хиляди километра,въпросните 245 километра вдигнах точно като я купих,а след това многократно съм я цепил до 230 -240км/h . A иначе си долу горе прав за едно не съм на 19 а на 20 г.
                          и книжка си взел на 17 нали ))

Коментар

Прикачени файлове
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=htr3oDOLNOY

Коментар

Правил ли си нещо или е сток?
                                Prelude H23

Коментар

Working...
                                X