hol1gans написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 2004 mJetd
-
vensai написа:hol1gans написа:Някада около 8,5сек, но ми е приебан съединителя. Като си го сменя пак ще има тест'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
vensai написа:hol1gans написа:Някада около 8,5сек, но ми е приебан съединителя. Като си го сменя пак ще има тест
Коментар
-
Roman написа:vensai написа:hol1gans написа:Някада около 8,5сек, но ми е приебан съединителя. Като си го сменя пак ще има тестFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
vsd написа:vensai написа:hol1gans написа:Някада около 8,5сек, но ми е приебан съединителя. Като си го сменя пак ще има тестAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
ici написа:tapkachev написа:Не съм го засичал стилича ама енергичен ми се вижда ей ся кат се оправи времето ще го засека Очаквам нещо като 7 сек, 7 и нещо 8I NEED SPEED!
Коментар
-
я па не моем да ги развием , ке ме е страх да се не утепам ае довиждане лека вечер мерсисамо простащини слушам хахах Падуа - Верона по аутобан, 4 лентов - 2ма човека, с нормален багаж, климатик 210км/ч (почти през цялото време) и повече не ще, изключва ми джи ди ай-я даде ми разход 8/100 ахаххахаСофия - Бургас - 4 човека, фул багаж, клекнал съм, пуснат климатроник прави 210 без никакъв зор - разход 15/100, същата стиуация само че на връщане 100-120км/ч без да го газя в бъбрецитенорнално каране - разход 5/100, карайте си бензина ахахх както се вижда харчи, повече при малко хора и голяма скорост, отколкото при много хора и малка скорост къде е логиката ?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:я па не моем да ги развием , ке ме е страх да се не утепам ае довиждане лека вечер мерсисамо простащини слушам хахах Падуа - Верона по аутобан, 4 лентов - 2ма човека, с нормален багаж, климатик 210км/ч (почти през цялото време) и повече не ще, изключва ми джи ди ай-я даде ми разход 8/100 ахаххахаСофия - Бургас - 4 човека, фул багаж, клекнал съм, пуснат климатроник прави 210 без никакъв зор - разход 15/100, същата стиуация само че на връщане 100-120км/ч без да го газя в бъбрецитенорнално каране - разход 5/100, карайте си бензина ахахх както се вижда харчи, повече при малко хора и голяма скорост, отколкото при много хора и малка скорост къде е логиката ?Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Абре, какви са тези самолети, дето ги карате? Аз що все около 10 сек ги докарвам...http://www.vbox7.com/play:a6e19441Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
hol1gans написа:Bravo 1.9 JTD написа:я па не моем да ги развием , ке ме е страх да се не утепам ае довиждане лека вечер мерсисамо простащини слушам хахах Падуа - Верона по аутобан, 4 лентов - 2ма човека, с нормален багаж, климатик 210км/ч (почти през цялото време) и повече не ще, изключва ми джи ди ай-я даде ми разход 8/100 ахаххахаСофия - Бургас - 4 човека, фул багаж, клекнал съм, пуснат климатроник прави 210 без никакъв зор - разход 15/100, същата стиуация само че на връщане 100-120км/ч без да го газя в бъбрецитенорнално каране - разход 5/100, карайте си бензина ахахх както се вижда харчи, повече при малко хора и голяма скорост, отколкото при много хора и малка скорост къде е логиката ?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD ти да не отвързваш магаретата на цялото село че така лети тая кола.... а за 1.6 16в от Пловдив тези с малките секунди може да се пробваме... и аз карам 1.6 16в. Сорка за Спам-а....FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Xanos написа:ici написа:tapkachev написа:Не съм го засичал стилича ама енергичен ми се вижда ей ся кат се оправи времето ще го засека Очаквам нещо като 7 сек, 7 и нещо 8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар