Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
      аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
      Ние знаем за теб.

Коментар

gituli написа:
        Bravo 1.9 JTD написа:
        Ние знаем за теб.
        И моя гони 20 пък всичко под 400 коня кошмари сънува от 1372 кубиковото фиатче а на 3 та не им се вярва та ако скаш драг ти давам 5 коли преднина или колко ти кажеш
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          gituli написа:
          Bravo 1.9 JTD написа:
          Ние знаем за теб.
          И моя гони 20 пък всичко под 400 коня кошмари сънува от 1372 кубиковото фиатче а на 3 та не им се вярва та ако скаш драг ти давам 5 коли преднина или колко ти кажеш
          Айде от теб да мине дай му 7 коли(заслужих си черпевка)!

Коментар

Неговата кола върви, защото е мачбокс Ферари Ф50
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              ти искарай първо книжка и тогава ми говори щото само говориш аз съм на 20 и карам от преди да имам книжка израстнал съм по колите на сека тема си манджа с меродия то не само ти де, половината от тоя форум сте се разбирачи и като ви види човек кви ги пишете се смее на простотиите ви облъчени сектанти тръгнал той да ми говори мачбокс ферарита, абе лольо аз кога съм ги карал колите да не говориме че малко по-висши от тебе и от всички в тоя форум създадоха раладжииското движение в София ама вие са карате коли където на времето ги е карал еди кой си, имаме с братовчед ми фиеста зетек 1.8 300 коня така че не ме плашете с тия умрели рунтота, ежедневката ми е супер харчи малко и си върви стабилно гледай аз да не ти дам верно 2 коли преднина да се чудиш кво се случва

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                S.W.A.T. написа:
                ти искарай първо книжка и тогава ми говори щото само говориш аз съм на 20 и карам от преди да имам книжка израстнал съм по колите на сека тема си манджа с меродия то не само ти де, половината от тоя форум сте се разбирачи и като ви види човек кви ги пишете се смее на простотиите ви облъчени сектанти тръгнал той да ми говори мачбокс ферарита, абе лольо аз кога съм ги карал колите да не говориме че малко по-висши от тебе и от всички в тоя форум създадоха раладжииското движение в София ама вие са карате коли където на времето ги е карал еди кой си, имаме с братовчед ми фиеста зетек 1.8 300 коня така че не ме плашете с тия умрели рунтота, ежедневката ми е супер харчи малко и си върви стабилно гледай аз да не ти дам верно 2 коли преднина да се чудиш кво се случва
                В една друга тема ,май беше на повече години... И недей да обиждаш...Смешно е ,наистина...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

не обиждам... просто изказвам мнение може би съм малко груб, но когато ме лаят без да знаят така е, на 20 съм и фейсбука ми е Petio Rangelov който му е интересно нека просто да ме добави ще се радвам да се запознаем

Коментар

Аз съм Стоян Иванов, работя в сервиз и са ми понятни коли ускоряващи към 4те секунди до 100 и в диапазона 6-7 литра с около 600тина конски сили. Лека вечер, и полека да не изкочи от пистата количката Като се замисля вероятно и нитро модела ми е по-бърз от това което караш в ускорение до 100те
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

аз приемам преднината от 2 коли който колегата ми дава с дизела , та кога и къде да идвам за гонка искам и с 300 коньовата фиеста дето е 1.86.5 , малиии http://www.youtube.com/watch?v=il5kZ...eature=related самоет
                      Power Under Pressure

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        S.W.A.T. написа:
                        Човеко хвани си напълни носа със барут и си удари главата в някоя стена!Нали си голем шофер бе ..................."льольо"ела в събота или неделя на ОМВ Бояна(един от двата дена ще се ходи да се замерваме) и аз лично,ще говоря с Орлин да ти даде 10 коли преднина(около 45м)и като минем покрай теб да ти се отскубнат лайсните по вратите(а и ще снимам ОТ НЕГОВАТА кола та после да ти става лошо като си гледаш умрелата кошница)!Аз лично незнам как те търпят във форума и не са те баннали!Ми ти си причината и то ЯВНА всеки да се нервира на мега глупавите ти изказвания и мега комплексарското ти 20-годишно държание!Спри се бе!Аз влизам в този форум рядко(не,че не ми харесва или нещо подобно)просто съм почитател на друга марка,и въпреки това имате интересни теми и ПОНЯКОГА мнооого лека заинтересованост спрямо стреет гонките(в повечето случай само си пишете),в което няма нищо лошо(все пак си е вашия форум),обаче ме кефи да прочитам по някое друго мнение тук!Та мисълта ми беше,че ти "човеко"си толкова заблуден,че ти е бедна фантазията!Ми ти дори не си си направил труда да прочетеш КАКВТО да е било относно колите и тогава да почнеш да ЛАЕШ глупости!И това явно кара мноого хора да не следят темите и да се нервират с теб(спрямо яко мега хипер тъпите ти мнениея).Неграмотен си,невеж си и каквото там се сетиш още относно колите!И какво като си карал преди да вземеш книжка???????????????????Добре,че не си убил някого или да си направил някое произшествие......................,че тогава щеше да разбереш какво е да носиш отговорност за нещо(щото явно като гледам още не си разбрал какво е).Пак ти казвам ела на ОМВ-то и дори ще проверим колко може да караш(ще направим един рън нагоре към златните)да видим колко ги умееш нещата!И сега да не вземеш да ми се правиш на мъж!Като дойдеш горе на бензиностанцията ти позволявам да ми говориш както искаш,пък времето ще покаже дали ще успееш да го направиш....................!

Коментар

що се занимаваш с него той е известен , не му падай на нивото
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            що се занимаваш с него той е известен , не му падай на нивото
                            Да бе грешката си е моя!

Коментар

Шофьор се става когато минеш 100,000 на километража , а това дали караш от 15 годишен или цял ден се връткаш между колите на Горубляне не е от голяма значение!
                              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Браво 1.9 жтд-105 ;1999г; 0-100 за 10.4Толкова си е и по книжка!!!
                                Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Working...
                                X