аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
gituli написа:Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххахPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:gituli написа:Bravo 1.9 JTD написа:аз не се занимавам с такива глупости при мене почва да върви след 3та тогава много от вас такива бърборанчовци започват да сънуват кошмари понеже много ги вървят 20 годишните фиатове аххах
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Неговата кола върви, защото е мачбокс Ферари Ф50leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:Неговата кола върви, защото е мачбокс Ферари Ф50Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аз съм Стоян Иванов, работя в сервиз и са ми понятни коли ускоряващи към 4те секунди до 100 и в диапазона 6-7 литра с около 600тина конски сили. Лека вечер, и полека да не изкочи от пистата количката Като се замисля вероятно и нитро модела ми е по-бърз от това което караш в ускорение до 100те'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
аз приемам преднината от 2 коли който колегата ми дава с дизела , та кога и къде да идвам за гонка искам и с 300 коньовата фиеста дето е 1.86.5 , малиии http://www.youtube.com/watch?v=il5kZ...eature=related самоетPower Under Pressure
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:Неговата кола върви, защото е мачбокс Ферари Ф50
Коментар
-
Шофьор се става когато минеш 100,000 на километража , а това дали караш от 15 годишен или цял ден се връткаш между колите на Горубляне не е от голяма значение!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар