2000 20v turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Последни ,топли-топли резултати: 9,9 ! Но с малко тренинг, при самия старт, защото много въртя гуми и като изчистя /запуша/ пробива в кулера вероятно резултата ще е по добър. Меренето е с "раце хроно" ,като съм нагласил да ми мери скоростта от 3 до 100 км/ч...това е така ,защото не мога да наглася прецизността/незнам как/ и ако съм на 0-100 започва да ми отчита само като си мръдна телефона на стойката му?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Последни ,топли-топли резултати: 9,9 ! Но с малко тренинг, при самия старт, защото много въртя гуми и като изчистя /запуша/ пробива в кулера вероятно резултата ще е по добър. Меренето е с "раце хроно" ,като съм нагласил да ми мери скоростта от 3 до 100 км/ч...това е така ,защото не мога да наглася прецизността/незнам как/ и ако съм на 0-100 започва да ми отчита само като си мръдна телефона на стойката му?!
Коментар
-
Re: фиат купе 1.8 16в
stenli_fiat_coupe написа:и моето купе дига 100 км За 8 секВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: фиат купе 1.8 16в
fiatmaniak написа:stenli_fiat_coupe написа:и моето купе дига 100 км За 8 секAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Uox написа:Всички знаеме колко е относително меренето с тел. и че километража е най-неточния уред в колата Аз споделям мойте измервания, и не трърдя, че са 100 процента верни. Но тва 8.8 ми се струва прекалено много! А пък тия обороти на 240...Bravo HGT
Коментар
-
Uox написа:Колата ми има само чип, иначе на 240 по моя киломертаж е точно на 7000. 7300 - стрелката (на километража) отива там където свети лампата за къситеBravo HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар