Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2000 20v turbo написа:
    Bimero написа:
    sa_sho написа:
    Колега къв двигател ги върти тез обороти Shocked ......... Ако е с турбо внимавай да не се изравнят оборотите на турбината и на мотора, да влязат в резонанс и нещо да се не повреди...... Idea
    Колко оборота развива едно бензиново турбо ?
    Ми имай впредвид,че има турбота с максимален режим около 200000 оборота!!!
    А така! Тамън колкото на Dikanio ДВГ-то щото то въртяло до 4000 об. в секунда.... и като ги сметнем в минути стават 240 000 оборота в минута
    Хахахахахахахахаха!

Коментар

Последни ,топли-топли резултати: 9,9 ! Но с малко тренинг, при самия старт, защото много въртя гуми и като изчистя /запуша/ пробива в кулера вероятно резултата ще е по добър. Меренето е с "раце хроно" ,като съм нагласил да ми мери скоростта от 3 до 100 км/ч...това е така ,защото не мога да наглася прецизността/незнам как/ и ако съм на 0-100 започва да ми отчита само като си мръдна телефона на стойката му?!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
        Последни ,топли-топли резултати: 9,9 ! Но с малко тренинг, при самия старт, защото много въртя гуми и като изчистя /запуша/ пробива в кулера вероятно резултата ще е по добър. Меренето е с "раце хроно" ,като съм нагласил да ми мери скоростта от 3 до 100 км/ч...това е така ,защото не мога да наглася прецизността/незнам как/ и ако съм на 0-100 започва да ми отчита само като си мръдна телефона на стойката му?!
        Това е бавно, аз с Мареата и 1 човек пасажер имам по-добър резултат.

Коментар

фиат купе 1.8 16в

и моето купе дига 100 км За 8 сек

Коментар

Re: фиат купе 1.8 16в

stenli_fiat_coupe написа:
            Силно ме съмнява, освен ако не си турбо.
            '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
            Powered by VRPerformance

Коментар

недей да лъжеш
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                недей да лъжеш
                Много малко бе ! Аз мислех,че за 3-4 секунди ги чуква,не повече !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Uox написа:
                  Всички знаеме колко е относително меренето с тел. и че километража е най-неточния уред в колата Аз споделям мойте измервания, и не трърдя, че са 100 процента верни. Но тва 8.8 ми се струва прекалено много! А пък тия обороти на 240...
                  Като се има впредвид, че в оригиналната книжка пише 0-100км/ч 8,4сек, мисля че за кола на 14 години, 4 стотни не са кой знае кво.Незнам колега ти ако ти е сток колата как го правиш за 7,5, при положение, че дават 8,4 от ФИАТ,ама ти си знаеш. А за оборотите не съм точно сигурен дали са 7200 но е малко над 7000 с 240 мойто. И става въпрос за 147 коня ХГТ.
                  Bravo HGT

Коментар

Колата ми има само чип, иначе на 240 по моя киломертаж е точно на 7000. 7300 - стрелката (на километража) отива там където свети лампата за късите

Коментар

Uox написа:
                      Колата ми има само чип, иначе на 240 по моя киломертаж е точно на 7000. 7300 - стрелката (на километража) отива там където свети лампата за късите
                      Еми щом е с чип според мене е нормално да има такава лека разлика в оборотите, при дадена скорост. А колко кончета дига чипа, ако не е тайна?
                      Bravo HGT

Коментар

То само с чип, всичко е психологическа нагласа Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

8 секунди

Коментар

varro написа:
                            8 секунди
                            Тичешком или ползваш возило?Ако да, какво е?
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Tipo 1.1 Fire ’89 18 секунди Не знам защо, но на 1 скорост се получава някакво падане на оборотите.

Коментар

Много лъжат тия километражи бе.Ако показва 240-едва ли е повече от 210км ако го измериш с уред или дори с навигация.При мен поне е така.-230-205над 240 по дооообро нанадолнище-218км
                                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Working...
                                X