Това не съм го казал аз. Точно затова ти се изказваш........................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
Valiosport написа:chaveto написа:Това не съм го казал аз. Точно затова ти се изказваш........................MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Само мерцедес и тва е бе момчета не го ли разбрахте ? Кви се такива криви кви сте такива немога да разбера даи като сме си купили по една кола каквато и да е тя да забравим всички останали марки я не се излагайте !!!Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Re: Типо Vs 124 200E
gelew написа:Колеги предизвиках една 124-ка на един приятел 200 бензинова на гас 122 коня,че се чудя дали ще успея да го точковам,както казват някой известни лица :D аз съм с типото 1.4 имам спортен вилтър на предварение съм и гърне с прави тръби горе долу-незнам,колко коня защото последното дето дръпнах е сивик 1.5 90 коня 318 -бмв-та тигра 90 коня с генерация и чип ми прави калник и врата,та според вас?Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
Колега сигурен ли си, че е бил CDI да не е бил само 200DДавам старт на спора Мерцедес срещу всички останали !!!
Коментар
-
тоя маняк се покри с 124-ката защото пред много хора говорихме за дръпката и тои каза силни думи и няма да може да ги погледне в очите след като го нарежа иначе Вескич 220CDI -то бая си повървява на старт не е силно но мине ли 40км или по точно да влезе в яките обороти се усеща сериозна тяга ...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Хората отдавна са си казали поговорката:На света има две марки коли: Москвич и всички останали !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
карам фиат защото не мога да си позволя Мерцедес ако можех повярвай ми щях да си обикалям с AMG -то и доста от вас щяха да направят така а нямаше да карат бравота и типота и мареи и кви ли не още ... не казвам че са лоши коли аз си харесвам много типото,но фиат и много други са на светлинни години от Мерцедес и Бмв ...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:карам фиат защото не мога да си позволя Мерцедес ако можех повярвай ми щях да си обикалям с AMG -то и доста от вас щяха да направят така а нямаше да карат бравота и типота и мареи и кви ли не още ... не казвам че са лоши коли аз си харесвам много типото,но фиат и много други са на светлинни години от Мерцедес и Бмв ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
gelew написа:карам фиат защото не мога да си позволя Мерцедес ако можех повярвай ми щях да си обикалям с AMG -то и доста от вас щяха да направят така а нямаше да карат бравота и типота и мареи и кви ли не още ... не казвам че са лоши коли аз си харесвам много типото,но фиат и много други са на светлинни години от Мерцедес и Бмв ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар