Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо Vs 124 200E резултат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

alekzz написа:
    Suppish написа:
    alekzz написа:
    190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.
    Е ся що говориш глупости немога да разбера? Колко 190-тки и Ц-тки си карал бе момък? Или си имал и си ползвал в изрядно състояние? Да ми говориш, че кофти возия имат А класа сигурно и B (нямам наблюдения над В) ама за 190тка да кажеш, че вози кофти.... Беги!
    Ами нищо чудно и повече от теб да съм карал, и смело си стоя зад твърденоието.Пасата на баща ми вози по добре от 190-ката и Ц класата пък е 91г комби.
    Вервай си и не забравявай една от 10-те заповеди. Не лъжи! Иначе качи се на стегната да съпоставиме два автомобила в еднакво състояние 190-тка и Пасат 91’ примерно. По никой параграф неможе да се сравни возията. Поздрави !
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
      alekzz написа:
      Suppish написа:
      alekzz написа:
      190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.
      Е ся що говориш глупости немога да разбера? Колко 190-тки и Ц-тки си карал бе момък? Или си имал и си ползвал в изрядно състояние? Да ми говориш, че кофти возия имат А класа сигурно и B (нямам наблюдения над В) ама за 190тка да кажеш, че вози кофти.... Беги!
      Ами нищо чудно и повече от теб да съм карал, и смело си стоя зад твърденоието.Пасата на баща ми вози по добре от 190-ката и Ц класата пък е 91г комби.
      Вервай си, и не забравявай една от 10-те заповеди. Не лъжи! Иначе качи се на стегната да съпоставиме два автомобила в еднакво състояние 190-тка и Пасат 91’ примерно. По никой параграф неможе да се сравни возията. Поздрави !
      Абе хора вие не сте у ред.Купите си няква марка кола и ставате фанатици на темата.Как ще ми говориш за хубава возия в 190-ка.Возията е нормална като в повечето марки но с нищо не превъзхожда!

Коментар

alekzz написа:
        Suppish написа:
        alekzz написа:
        Suppish написа:
        alekzz написа:
        Вервай си, и не забравявай една от 10-те заповеди. Не лъжи! Иначе качи се на стегната да съпоставиме два автомобила в еднакво състояние 190-тка и Пасат 91’ примерно. По никой параграф неможе да се сравни возията. Поздрави !
        Абе хора вие не сте у ред.Купите си няква марка кола и ставате фанатици на темата.Как ще ми говориш за хубава возия в 190-ка.Возията е нормална като в повечето марки но с нищо не превъзхожда!
        Първо 124 и190 имат едно и също укачване по точно взимно заменяемо. И как ще вози като другите коли като мерцедеса е с 5 т точково независиму укачване в това число визирам и 190то просто 190то е един от най добрите и качествени мудели на марката а ко не вярваш пиши и ще ти намеря каде може да го прочетеш не се исказвай не подготвен просто това е истината пасата няма начин да вози като 190 то по никакъв параграф просто укачването им е много различно.А Ц-класата в тях влизат и 190тките защото 190то е Ц-класа и пак извинявам се ако съм убидел някого.Намери цитава 190тка и помоли собственника и да те повози и после пиши с рака на сърцето твойто мнение но чесно и тогава пак ще си говорим...Поздрави и пак извинявамсе за спама просто изказвам мнение.
        Всяка права драг;Всеки завой дрифт.

Коментар

Suppish написа:
          alekzz написа:
          Евала на колегата от Пловдив той знае за какво става въпрос поздрави имаш една бира от мен за тези думи кажи куга и къде да се видим и да почерпа защото това е самата истина на черното неможе да казваш бяло.Специялни поздрави от мен за тези думи.

Коментар

Хайде стига си писал с У - има и буква О в Българската азбука....... И тия мерцедес хвалебствия си ги обменяйте на някоя срещичка, не във Фиат форум

Коментар

Мишките,колко години повтаря 3-ти клас? Е.....ти правописа!!!!!!!!
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Ама неразбирам как като не е читава колата ще вози по-твърдо, пък като е читава ще вози меко?Вие чувате ли се какви глупости говорите бе? Пък били им взаймно заменяеми частите по окачването?!? Кое по-точно им е взаимно заменяемо?Някой шарнир и евентуално някой тампон?И защо тогава хората предпочитат 124-ките пред 190-ките? Сигурно защото са по големи, харчат повече и т.н.? Не плюя марката като цяло, но факт е че това са издънките на мерцедес откъм возия.Втората Ц класа вече е друго.Там са го докарали на возия освен другите шукарийки.

Коментар

знам само 1 за мерцовете като возия 124>190 и ц класата 95-01(мисля) 100% комшията имаше 190 после и 124 и съм се возил и в двете и го знам а 1 приятел има цетката и пак съм сигорен,за тфа че са 1:1 заменяеми силно ме съмнява поздрави и даи някъв телл на лично ако искаш да ти дръна да ги замериме с браво 1.6 съм но съм по-лек и мисля че имам шансове пък после бирата е ясна,поздрави.
                  F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Доста се отклонихме от темата,но не издържах!На 190-ката само емблемата и е мерцедес Имах 190 200Д и искам да те питам правил ли си нещо по окачването?Предницата е прилична,но задницата Единствения + на тази кола беше че харчи неприлично малко :D За малко имах и 124 и резликата е че създава чувство за комфорт понеже е по-голяма и тевка>вози по-добре.Мерцедес имат няколко хубави мотора и те са ДИЗЕЛ Старите бензини са пълна скръб,и ако искаш да знаеш коли по 100 коня от 90% от марките ще ти връчат далекогледа Да не говориме че повечето мерцове не претърпяват никаква еволюция спрямо пряката си конкуренция(ауди и бмв)в продължение на 15-20 години си правят еднакви коли можеш да сравняваш много.А това за мерцедес и всички останали е измислено едно време когато бай Ганьо не е виждал нищо освен руски тояги Мога да пиша до утре,но не виждам смисъл Ако имаш конкретни въпроси ще ти отговоря и се надявам никой да не приеме лично написаното и да се засегне.

Коментар

mishkite написа:
                      Suppish написа:
                      alekzz написа:
                      Евала на колегата от Пловдив той знае за какво става въпрос поздрави имаш една бира от мен за тези думи кажи куга и къде да се видим и да почерпа защото това е самата истина на черното неможе да казваш бяло.Специялни поздрави от мен за тези думи.
                      На мерцедес сбирките ще се видиме, но като се постопли времето. Поздрави

Коментар

Suppish написа:
                        mishkite написа:
                        Suppish написа:
                        alekzz написа:
                        На мерцедес сбирките ще се видиме, но като се постопли времето. Поздрави
                        Колега като дойдеш на срещите ще се видим за да почирпя и да ти се извиня ако съм те засегнал че гледам и ти караш фият всеки кара каквото му е кеф. Поздрави и от нас.

Коментар

ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                            Е той колегата кара полицейските астри да кажи те как са с вървежа?

Коментар

Колеги много ми е кеф като се вързвате за глупости то си е за вас вия си тровите нервите аз не даже ми е кеф като ви гледам сеира вярвайте си фият е номер 1 това си е вашо мнение.Ако е друк форум и те щяха да кажат че и те са номер 1 то е нормално.И смятам че не съм в училище да пиша правилно и да проверявам за грешки да не съм луд да се занимавам с глупости.Че някой да ми разправят глупости че 190то не вози и не върви просто не говорете глупости но да не забравяме все пак че това е мерцедес независимо какъв е кой каквото му е кеф това кара.Като возих един ваш колега той каза че като негова та върви с 60 усещането е като нашата се движи със 140 направете си вия сами изводите коя как вози и как се държи на пътя. За да не го злепоставя няма да му споделя името не съм искал да убидя никого но вия сами си го правите.Аз подържам моята теза вия вашата товае тука спора просто няма край.П.П. Нека да е на ващо това все пак е вашият форум.Поздрави на всички.

Коментар

4 години карах служебен 190. 190 вози доволно твърдо, определено по-твърдо от тогавашната ми Темпра.Иначе е кола като кола - нито е нещо повече, нито нещо по-лошо. Доволно примитивен дизайн...копчета от 70-те години...а беше 90-та, купувана е чисто нова в БГ.

Коментар

Working...
                                X