alekzz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
-
Suppish написа:alekzz написа:Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.
Коментар
-
alekzz написа:Suppish написа:alekzz написа:Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Ама неразбирам как като не е читава колата ще вози по-твърдо, пък като е читава ще вози меко?Вие чувате ли се какви глупости говорите бе? Пък били им взаймно заменяеми частите по окачването?!? Кое по-точно им е взаимно заменяемо?Някой шарнир и евентуално някой тампон?И защо тогава хората предпочитат 124-ките пред 190-ките? Сигурно защото са по големи, харчат повече и т.н.? Не плюя марката като цяло, но факт е че това са издънките на мерцедес откъм возия.Втората Ц класа вече е друго.Там са го докарали на возия освен другите шукарийки.
Коментар
-
знам само 1 за мерцовете като возия 124>190 и ц класата 95-01(мисля) 100% комшията имаше 190 после и 124 и съм се возил и в двете и го знам а 1 приятел има цетката и пак съм сигорен,за тфа че са 1:1 заменяеми силно ме съмнява поздрави и даи някъв телл на лично ако искаш да ти дръна да ги замериме с браво 1.6 съм но съм по-лек и мисля че имам шансове пък после бирата е ясна,поздрави.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
Доста се отклонихме от темата,но не издържах!На 190-ката само емблемата и е мерцедес Имах 190 200Д и искам да те питам правил ли си нещо по окачването?Предницата е прилична,но задницата Единствения + на тази кола беше че харчи неприлично малко :D За малко имах и 124 и резликата е че създава чувство за комфорт понеже е по-голяма и тевка>вози по-добре.Мерцедес имат няколко хубави мотора и те са ДИЗЕЛ Старите бензини са пълна скръб,и ако искаш да знаеш коли по 100 коня от 90% от марките ще ти връчат далекогледа Да не говориме че повечето мерцове не претърпяват никаква еволюция спрямо пряката си конкуренция(ауди и бмв)в продължение на 15-20 години си правят еднакви коли можеш да сравняваш много.А това за мерцедес и всички останали е измислено едно време когато бай Ганьо не е виждал нищо освен руски тояги Мога да пиша до утре,но не виждам смисъл Ако имаш конкретни въпроси ще ти отговоря и се надявам никой да не приеме лично написаното и да се засегне.
Коментар
-
mishkite написа:Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:mishkite написа:Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Колеги много ми е кеф като се вързвате за глупости то си е за вас вия си тровите нервите аз не даже ми е кеф като ви гледам сеира вярвайте си фият е номер 1 това си е вашо мнение.Ако е друк форум и те щяха да кажат че и те са номер 1 то е нормално.И смятам че не съм в училище да пиша правилно и да проверявам за грешки да не съм луд да се занимавам с глупости.Че някой да ми разправят глупости че 190то не вози и не върви просто не говорете глупости но да не забравяме все пак че това е мерцедес независимо какъв е кой каквото му е кеф това кара.Като возих един ваш колега той каза че като негова та върви с 60 усещането е като нашата се движи със 140 направете си вия сами изводите коя как вози и как се държи на пътя. За да не го злепоставя няма да му споделя името не съм искал да убидя никого но вия сами си го правите.Аз подържам моята теза вия вашата товае тука спора просто няма край.П.П. Нека да е на ващо това все пак е вашият форум.Поздрави на всички.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар