За жалост е така колега...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
Tie написа:Намери си едно ГТ в ПД няма начин да няма, сам да видиш колко лошо ще ти стане Ако си мислиш че Е190 2.3 или 2.6 върви...... мъчно ми е за тебе А ако си към Сф пиши - ще те уредиме с бинокли А на Жоро 190-ката отдавна е 3 литрова и се кара засега на 0.5 налягане 3.0 6-цил. редови 12В. И време под 13.9хх не знам да е дал с 2.5 16В мотора....Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Не пишете си и на мен ми стана интересно все пак съм фен на Мерцедес и то доста и ми стана интересно за тоя Жорето голям маняк а относно моята дръпка тоя днеска имаше работа скоро много скоро ще имам резултатFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:Не пишете си и на мен ми стана интересно все пак съм фен на Мерцедес и то доста и ми стана интересно за тоя Жорето голям маняк а относно моята дръпка тоя днеска имаше работа скоро много скоро ще имам резултатMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:gelew написа:Не пишете си и на мен ми стана интересно все пак съм фен на Мерцедес и то доста и ми стана интересно за тоя Жорето голям маняк а относно моята дръпка тоя днеска имаше работа скоро много скоро ще имам резултатFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:Suppish написа:gelew написа:Не пишете си и на мен ми стана интересно все пак съм фен на Мерцедес и то доста и ми стана интересно за тоя Жорето голям маняк а относно моята дръпка тоя днеска имаше работа скоро много скоро ще имам резултатMB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish написа:gelew написа:Suppish написа:gelew написа:Не пишете си и на мен ми стана интересно все пак съм фен на Мерцедес и то доста и ми стана интересно за тоя Жорето голям маняк а относно моята дръпка тоя днеска имаше работа скоро много скоро ще имам резултатFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
оставете го момчето да си мисли че кара S класа.те като видят мерника отпред на капака и стават непознаваеми.най хубавите и най бързите са.мойта може да е грозна ,да вози като каруца,да бучи като излитащ самолет,ама има само едно предимство -докато вкараш 3та аз вече ще бия спирачките.успех колега нищоо лично към теб.намери си някой за справка в Пловдив и сам ще останеш изненаданПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:малко офф ама на тея мерцове дърти редовно им сипвам из бургас със миксера много бързат натискат отзад искат да изпреварват леко 3та, изчакваш ги пак 3та и после карат с 50 зад теб интересен манталитетВсяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
sonicempire написа:оставете го момчето да си мисли че кара S класа.те като видят мерника отпред на капака и стават непознаваеми.най хубавите и най бързите са.мойта може да е грозна ,да вози като каруца,да бучи като излитащ самолет,ама има само едно предимство -докато вкараш 3та аз вече ще бия спирачките.успех колега нищоо лично към теб.намери си някой за справка в Пловдив и сам ще останеш изненаданВсяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish написа:alekzz написа:190-ките и първата Ц-класа са издънките на мерцедес.За 124-ката, дори и на 123-ката съм съгласен че возията е много комфортна, но 190ките и Ц класите са си каруци.За вървене само с БМВ-та могат да се сравняват, но в повечето случай губят.Говориме за стокови коли, а не напомпани.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар