gelew написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
-
sonicempire написа:mishkite написа:Punto 1.4T написа:mishkite написа:Колега споредмен ще го биеш но само защото мерца е по тежак и е слаб за килограмитеси но аз карам една 190тка и е с2.3 мотор и 136 коня и ако искаш може да се пробваш с нещо такова и после си пиши какво е станало.Според мен просто нее честно да искаш да се дърпаш с кола два пътя по тешка от теб но пък тя е създадена за конфорт а не за състезания.Ако искаш като минаваш през пловдив ми пиши на лични за да се пробваш апък аз ще карам на газ за да е по равностойно.Поздрави.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
alekzz написа:Punto 1.4T написа:Като се замисля есента карах на един колега мерца 2.5 16V...той си върви много прилично :D И ако си фен се продаваВсяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
v1per написа:Колега "mishkite" оправи си малко правописа, и стига си писал глупости, защото Пунто ГТ толкова много ще те точкува, че ще го виждаш в далечината през мерника отпредеВсяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
mishkite написа:v1per написа:Колега "mishkite" оправи си малко правописа, и стига си писал глупости, защото Пунто ГТ толкова много ще те точкува, че ще го виждаш в далечината през мерника отпредеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
mishkite написа:Колега ЕВО2 мисля и сьм сигорен даже че няма , може дае ево1 но не и 2 та те са само 501 бройки в света.Поздрави.Това просто е само еднна мечта.
Коментар
-
alekzz написа:mishkite написа:Колега ЕВО2 мисля и сьм сигорен даже че няма , може дае ево1 но не и 2 та те са само 501 бройки в света.Поздрави.Това просто е само еднна мечта.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
mishkite написа:Punto 1.4T написа:Като се замисля есента карах на един колега мерца 2.5 16V...той си върви много прилично :D И ако си фен се продава
Коментар
-
Намери си едно ГТ в ПД няма начин да няма, сам да видиш колко лошо ще ти стане Ако си мислиш че Е190 2.3 или 2.6 върви...... мъчно ми е за тебе А ако си към Сф пиши - ще те уредиме с бинокли А на Жоро 190-ката отдавна е 3 литрова и се кара засега на 0.5 налягане 3.0 6-цил. редови 12В. И време под 13.9хх не знам да е дал с 2.5 16В мотора....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар