Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.6 16v си търси Fiat Coupe 1.8 16v за дръпка... КЛЮЧ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Tony66 написа:
    sUkI написа:
    nik_ms написа:
    sUkI написа:
    Веднага ти намирам 2 купета...Ама ти акъл имаш ли в главата в тия снегове и "-" температури да се дърпаш?
    ти мишо, недей знай много че както си най бързото ХГТ в БГ така борко те съдра с 1,8 астрата , а ти си 155 коя н+++ смятай астра 20хе с малко модове кво те праи. аз щи кажа : МАРМАЛАД ТЕ ПРАЙ мишКА
    Да,с 16" ,пълен резервоар и музика...Сравнение с хлопела който нямаше седалки,гуми и тем подобни Хвърли се в морето и се осефери малко,че наркотиците зле ти действат!И си бягай в ръждивия форум!
    Каквито и сметки да си правиш конкретното GSI ти прави ШОК .
    Шокирай гърбиците на 1.8-то ха-ха , когато ги шокираш добре може би ще падаш с около 5 коли
    Недей ръси мозък ,а вземи да гледаш реално на нещата смешник
    bravo 1.8 16V +

Коментар

suki,гледай борко да не шокира неговите,че тогава ще трябва мнооо голям бинокъл(нещо НАСА технолгииика) :PKo викаш олекотен а http://www.vbox7.com/play:ec433403 май виждам седалки кора ала бала Муахахахаи нищо не каза за 20хе с модове, нали и ти си 2.0 с модове мухаха
      Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

ти мишо, недей знай много че както си най бързото ХГТ в БГ така борко те съдра с 1,8 астрата , а ти си 155 коя н+++ смятай астра 20хе с малко модове кво те праи. аз щи кажа : МАРМАЛАД ТЕ ПРАЙ мишКА [/quote]Да,с 16" ,пълен резервоар и музика...Сравнение с хлопела който нямаше седалки,гуми и тем подобни Хвърли се в морето и се осефери малко,че наркотиците зле ти действат!И си бягай в ръждивия форум![/quote]Регистрирах се специално в този форум заради суки как можеш да лъжеш и то при положение че има клип и освен това 20-30 човека видяха че астрата е със седалки и пълно оборудване всякак припадаш с тоя счупен фиат като се стопли пак ще те накажа не е проблем но щом говориш много че съм олекотен наистина ще олекотя пък и си вземи един телескоп че бинокъл незнам дали ще ти свърши работа да ме видиш http://www.vbox7.com/play:ec433403 :D

Коментар

borko_87 написа:
          ти мишо, недей знай много че както си най бързото ХГТ в БГ така борко те съдра с 1,8 астрата , а ти си 155 коя н+++ смятай астра 20хе с малко модове кво те праи. аз щи кажа : МАРМАЛАД ТЕ ПРАЙ мишКА
          Да,с 16" ,пълен резервоар и музика...Сравнение с хлопела който нямаше седалки,гуми и тем подобни Хвърли се в морето и се осефери малко,че наркотиците зле ти действат!И си бягай в ръждивия форум![/quote]Регистрирах се специално в този форум заради суки как можеш да лъжеш и то при положение че има клип и освен това 20-30 човека видяха че астрата е със седалки и пълно оборудване всякак припадаш с тоя счупен фиат като се стопли пак ще те накажа не е проблем но щом говориш много че съм олекотен наистина ще олекотя пък и си вземи един телескоп че бинокъл незнам дали ще ти свърши работа да ме видиш http://www.vbox7.com/play:ec433403 :D[/quote]Не се притеснявай...Телескоп ти ще имаш нали Караманеца ти подари такъв даже и Тошо Счупен ша викаш на хлопела ти измислен момче Следващия път ще дойда с 10 литра бензин,с 15ките джанти,олекотен до дупка и с окачването...тогава ша чуем ли тоя смешно дето снима да вика " ДЖЕ ЕС АЙ" Само дето на клипа не се вижда кой.Но никой не споменава,че и астрата е барана това е едно на ръка.Абе Борко що не качиш клиповете на финала с Ибизата,когато ти направи 1 магистрала разлика? Или сигурно те е бил с 1 калник Дрискайте и в тунинг.бг форума дето тая астра биела ХЕ...Самоче,не бие а е бият много добре...Ето от там ти е 1ния телескоп сега като си голям пич качи и клипа с ибизата да видят 2рия телескоп откъде ти е ...а аз ще съм символичен само 1 бинокъл ще ти подаря...само да стане времето добро

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
            ............
            Спора е между умрелия ти фиат и астрата ве момко, ненамесвай други автомобили - винаги ще се намери някой да е по-бърз от друг.
            GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
              sUkI написа:
              ............
              Спора е между умрелия ти фиат и астрата ве момко, ненамесвай други автомобили - винаги ще се намери някой да е по-бърз от друг.
              Момко,умрелия фиат е твоя,не моя.Твоя си почина не моя...Айде да не ровим теми как описваше кромата каква бегачка била...Смешник си бил и смешник ще си останеш.Марш в хлопел форума!Естествено,че все ще се намери 1 да е по-бърз от друг логично е ... Смекчете малко тонът! На крачка сте от трето предупреждение и БАН!Модераторски екип на fiat-bg.org

Got nos?

Коментар

То май скоро във форума ще има повече "Опел"-и отколкото "Фиат"-и. Последните постове (включително и моя) нямат нищо общо със темата. Като толкова много искате да се заяждате по между си- пуснете си една тема "Opel vs. Fiat" и си пишете колкото искате. Извинявам се за офтопика на колегата Zik!
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

суки хванахме те в лъжа :D

Коментар

sUkI написа:
                    v1per написа:
                    sUkI написа:
                    ............
                    Момко,умрелия фиат е твоя,не моя.Твоя си почина не моя...Айде да не ровим теми как описваше кромата каква бегачка била...Смешник си бил и смешник ще си останеш.Марш в хлопел форума!Естествено,че все ще се намери 1 да е по-бърз от друг логично е ...
                    Моя е умрял, но твоя е движещ се мъртвец.... и не съм се оправдавал никъде, че ме е била астра 1.8, че и лъжеш, че е по-лека без седалки и глупости....тъй, че смешника си ти!Смекчете малко тонът! На крачка сте от трето предупреждение и БАН!Модераторски екип на fiat-bg.org
                    GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                      sUkI написа:
                      v1per написа:
                      sUkI написа:
                      ............
                      Момко,умрелия фиат е твоя,не моя.Твоя си почина не моя...Айде да не ровим теми как описваше кромата каква бегачка била...Смешник си бил и смешник ще си останеш.Марш в хлопел форума!Естествено,че все ще се намери 1 да е по-бърз от друг логично е ...
                      Моя е умрял, но твоя е движещ се мъртвец.... и не съм се оправдавал никъде, че ме е била астра 1.8, че и лъжеш, че е по-лека без седалки и глупости....тъй, че смешника си ти!
                      Спри се бе момче,тука си само да се заяждаш няма ли кой да те изрита от форума.Ако бях модератор досега да съм те банал,само предизвикваш колегите да ги наказват зареди теб Разбрахме че си най-бързия човек със ръждив оРел,ходи до някоя реанимация и го сложи малко на системи белкем изчезне тая зараза наречена ръжда.

Коментар

аз съм с фиат 1.8 навити ли сте да ги замерим с опела на максимална А?
                        NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

братле колко ще вдигне твоя фият 190 км не си ли чувал че не е важно колко вдига една кола а за колко време ти сигурно на светофар като спреш и обясняваш на колата до теб че ти е голяма максималната скорост :D

Коментар

borko_87 написа:
                            братле колко ще вдигне твоя фият 190 км не си ли чувал че не е важно колко вдига една кола а за колко време ти сигурно на светофар като спреш и обясняваш на колата до теб че ти е голяма максималната скорост :D
                            :D :D :D А ти да стоят по далеч че ръждата може да е заразна. :P :P :P :P :P :P :P

Коментар

Незнам колега ама там кадето ти ще свършиш аз ще продължа Та по въпроса навит ли си да ги замерим.А иначе твоите 190 ги правя на 4 с лекота Смятаи 5 каде отива
                              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

аз на 4 та вдигам 200 км не е кои знае колко спокоино ама ги вдигам хахахахха на 5 та можеш ти да смяташ :D

Коментар

Working...
                                X