GbGz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
VW Golf MK2 GTI 16v KR vs Bravo 1.6 16v Map
Collapse
X
-
nik_ms написа:GbGz написа:значи аз с моито пунто правя кола и половина на същия 136 коня голфаз съм хем по лек хем с по големи джанти и 131 коня и едва едва го бия пък за колегата с бравото нека се пуснат и да каже какъв е резултатаVTS 16V
Коментар
-
Определено мисля че ще загубя но го правя за шоу.... Но като гледам този сняг май нищо няма да се получи докато не се постопли!!!FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Trojaneca написа:То HGT не знам дали има шанс.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Trojaneca написа:То HGT не знам дали има шанс.
Got nos?
Коментар
-
Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
nik_ms написа:Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!bravo 1.8 16V +
Коментар
-
Tony66 написа:nik_ms написа:Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
nik_ms написа:Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:nik_ms написа:Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:VooDoo написа:nik_ms написа:Слушайте Trojaneca, колеги,доста истини има в постовете му!!!! Евалата братле!!! В подкрепа за 1.8 Бравото, ще кажа, че с астрата съм излизал с почти всичко възможно с 1.8 16в мотор, щото са ми точно в класа и Бравото пада трагично с най-много!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар