Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat brava 1.6 16v 103hp vs brava 1.9 jtd 104hp
Collapse
X
-
superfiata написа:Trojaneca написа:superfiata написа:май много мразиш тези мотори 1.6.обясни поне защо е така
Коментар
-
Airfan написа:superfiata написа:Trojaneca написа:superfiata написа:май много мразиш тези мотори 1.6.обясни поне защо е такаfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Airfan написа:superfiata написа:Trojaneca написа:superfiata написа:май много мразиш тези мотори 1.6.обясни поне защо е така
Коментар
-
То едно и шес има невероятен старт, 2 сек =80km :D И по темата миналия месец едно и шес не ми виждаше и номера на едно баирче правичко, по равното ме понастигна но пак си остана отзад при 185км. Ама кво ли говоря то сигурно не е разбрал че се дърпамеFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
относко кое колко бяга
здр колеги карам брава 1.9 тд 100 абе да ви кажа наистина зависи и кои кай кара колата моита не е кои знае какво само 101 мизерни коня е и е дизел ама пак сам доволен аз сам пускал тук таме не гонка и за сега сам доволен с брава 1.6 16в се пробвахме ами какво да кажа на старта до 3-та бях аз пред него после ме изяде ама на далаг сме равни като варвене после сам се пробвал с голф 2-ка 1.8 моно ако не се лажа до 4-та кам 130 бях с една кола пред него после намалихме че в града няма за каде повече :Д опитах с астра 1.6 бих го , и с едно аверче се пробвах с форд пробе 2.0 не помнч колко винтила ама до 3-та и той седя на задната ми врата не знам аз сам доволен от моита дизеларка е малко ме ядосва ама нема как :Д е това е от мен по тази тема приятен ден от мен на всички и умната с каранетоTheHell
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар