Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat brava 1.6 16v 103hp vs brava 1.9 jtd 104hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Trojaneca написа:
    superfiata написа:
    май много мразиш тези мотори 1.6.обясни поне защо е така
    Не ги мразя, просто е нелогично, кола със 140нм въртящ момент, реализиращ се в 4000 и нагоре оборота, да бие такава с 200 в 2000...Пък и съм бил свидетел на дръпки м/у 1.6 браво и Ланчия Делта 1.9 ТД 90те коня - калник и нещо за делтата, при всеки един старт.
    досега само един голф4 1.9тди 110 коня ме е побеждавал.победих бмв 525тдс и 520 ванус.свсичко това за 1 ден.а на следващия ден тупнах и колегата с дизеловото браво който си призна сам.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
      Trojaneca написа:
      superfiata написа:
      Не ги мразя, просто е нелогично, кола със 140нм въртящ момент, реализиращ се в 4000 и нагоре оборота, да бие такава с 200 в 2000...Пък и съм бил свидетел на дръпки м/у 1.6 браво и Ланчия Делта 1.9 ТД 90те коня - калник и нещо за делтата, при всеки един старт.
      досега само един голф4 1.9тди 110 коня ме е побеждавал.победих бмв 525тдс и 520 ванус.свсичко това за 1 ден.а на следващия ден тупнах и колегата с дизеловото браво който си призна сам.
      С колко приблизително те дръпна голфарата?

Коментар

Airfan написа:
        superfiata написа:
        Trojaneca написа:
        superfiata написа:
        до 2-ра заедно.вкарах ли 3-та започна бавно и славно да ме изпреварва.
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
          Airfan написа:
          superfiata написа:
          Trojaneca написа:
          superfiata написа:
          до 2-ра заедно.вкарах ли 3-та започна бавно и славно да ме изпреварва.
          А помниш ли цвета на буквичките на ТДИ-то?

Коментар

Е39 520и е по-бърза от 110 коньовия голф.
            3.0CRD

Коментар

Абе ся темата за jtd vs 1.6Aма 1.6 ша вземе на тди110 старта на кукуво лято, за след старта да не говорим.Пък току виж излезе PD ГоуфА.....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То едно и шес има невероятен старт, 2 сек =80km :D И по темата миналия месец едно и шес не ми виждаше и номера на едно баирче правичко, по равното ме понастигна но пак си остана отзад при 185км. Ама кво ли говоря то сигурно не е разбрал че се дърпаме
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

superfiata стигабетдс го би щото нямаше нафтаа голфа и вануса бяха кола до колати с вануса кога се пуска
                  бмв форевар м5

Коментар

а за голфа те смаза кво бавно те бие бе 3 коли бавно ли е
                    бмв форевар м5

Коментар

[quote
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

колеги те почват темата Атанасе
                        бмв форевар м5

Коментар

На божурище, още като беше отворено, се пуснаха две бравота 1.6 и 1.9ТД. Три старта и 2:1 за 1.9ТД. И двете момчета са ми приятели и мога да кажа че задкормилните им умения са еднакви. JTD върви подобре от ТД, тогава какво следва? Ако следваме тази логика отговора е ясен
                          Bravo TD100

Коментар

beboka11 написа:
                            а за голфа те смаза кво бавно те бие бе 3 коли бавно ли е
                            бебо,аз казах че голфа ме победи.май пак не четеш
                            fiat bravo 1.6 16v gt
                            fiat marea 1.9 8v jtd
                            fiat punto 1.7 td
                            fiat marea 1.6 16v

Коментар

1.6 върви повече от jtd.стига сте писали глупости
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

относко кое колко бяга

здр колеги карам брава 1.9 тд 100 абе да ви кажа наистина зависи и кои кай кара колата моита не е кои знае какво само 101 мизерни коня е и е дизел ама пак сам доволен аз сам пускал тук таме не гонка и за сега сам доволен с брава 1.6 16в се пробвахме ами какво да кажа на старта до 3-та бях аз пред него после ме изяде ама на далаг сме равни като варвене после сам се пробвал с голф 2-ка 1.8 моно ако не се лажа до 4-та кам 130 бях с една кола пред него после намалихме че в града няма за каде повече :Д опитах с астра 1.6 бих го , и с едно аверче се пробвах с форд пробе 2.0 не помнч колко винтила ама до 3-та и той седя на задната ми врата не знам аз сам доволен от моита дизеларка е малко ме ядосва ама нема как :Д е това е от мен по тази тема приятен ден от мен на всички и умната с карането
                                TheHell

Коментар

Working...
                                X