Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat brava 1.6 16v 103hp vs brava 1.9 jtd 104hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat brava 1.6 16v 103hp vs brava 1.9 jtd 104hp

Здравейте значи вчера ходих при един мой елкончик....... и бъбрим бъбрим и ми сподели че въпросното 1.9 jtdщяко да ме мачка много...пък като гледам сега каталога гледам че са равни http://www.brava.hit.bg/teh.htmlнякой пробвал ли се е да ги сравни ?че ми стана любопитно бая...пък и без това като си зимах фиата много исках дизел ... а и друг въпрос на това 1.9 jtd някой за варна да знае как му върви данъка?защото за мойто 1.6 16в е 190 лв
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

1.6 бие с много !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

е добре....ама 1.6 Ускорение0-100 км/ч 11 сек.пак дизелчето10.8 сек.обяснение?че не познавам някой с такава дизелачка че да се дръпнем ама пак и метанова ботилка трябва да махам ......
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Не ги гледай тия данни, 1.6 прави поне 2 коли разлика.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            По какво съдиш за такъв резултат, колега?Виждал си, чувал си, ти си се пускал, дизела ти се вижда муден на старт.....какво?Питам само от любопитсво
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Ами дизела има по-добър старт, нали повече Нм има, но ги има само в определен диапазон от обороти, докато 1.6 се развъртва и си държи постоянни Нм.Или по-просто казано, на 3та предавка още 1.6 прави 2 коли разлика.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Да... бягах се с колега от форума предната вечер той беше с 1.6 аз съм JTD и ме остави някъде в небитието...
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Еми да, това само потвърждава моите думи.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

infirm написа:
                    emzo написа:
                    Да... бягах се с колега от форума предната вечер той беше с 1.6 аз съм JTD и ме остави някъде в небитието...
                    ооооооооо,колега.как сме.аз ти казах да си смениме колите и да се пуснеме пак ама ти не поиска.да видиш и че с jtd-то пак щях да победа
                    fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
                      infirm написа:
                      emzo написа:
                      ооооооооо,колега.как сме.аз ти казах да си смениме колите и да се пуснеме пак ама ти не поиска.да видиш и че с jtd-то пак щях да победа
                      И после JTD-то за основен ремонт на двигателя след твоето каране :D . Ще се пуснем пак някоя вечер. Хвана ме неподготвен. Не сериозно и аз го жалех но колата си има свойте проблеми. Да не говорим че като се качих в твойта чистичка, спретната се комплексирах :D :D :D. Такива спирания каквито правиш ти ако се опитам да направя аз има да търкам гуми и да се влача като ненормален.

Коментар

infirm написа:
                        superfiata написа:
                        infirm написа:
                        emzo написа:
                        И после JTD-то за основен ремонт на двигателя след твоето каране :D . Ще се пуснем пак някоя вечер. Хвана ме неподготвен. Не сериозно и аз го жалех но колата си има свойте проблеми. Да не говорим че като се качих в твойта чистичка, спретната се комплексирах :D :D :D. Такива спирания каквито правиш ти ако се опитам да направя аз има да търкам гуми и да се влача като ненормален.
                        ok. винаги съм готов за гонки
                        fiat bravo 1.6 16v gt
                        fiat marea 1.9 8v jtd
                        fiat punto 1.7 td
                        fiat marea 1.6 16v

Коментар

но колегата си пазеше колицата.сменяше предавките на 4 4 и малко но на бравока до 7 илядарки си е друго.затова се получи този неземен ластик.иначе ако се срещна с гтд с по голям лудак резултата може да не е 5 коли а 2 примерно.ас сам опт люлин 9 .ако някой иска драг да ми пише.
                          fiat bravo 1.6 16v gt
                          fiat marea 1.9 8v jtd
                          fiat punto 1.7 td
                          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Нямаше ли преди време такава тема? И там всички твърдяха, че 1.9 JTD бие 1.6, а тука обратното? Честно казано нямам личен опит и не знам на кое да вярвам
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Скоро време ще ти пиша пак да се дръпнем и няма да го жаля толкова :D за 10 минути нищо няма да и стане :D . Втория опит въобще не тръгнах заради невинен участник в движението който яко бях тръгнал щеше да се удари или в мен или в оградата която разделя пътното платно на 2.

Коментар

Working...
                              X