Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!

A се чудя кво се кефите толкова на опелите си при условие че даже двигателя не е на опел.... Може купето да е опел или вол.....ллл (както там се пише) ама двигателя НЕ Е...
    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Atanas71 написа:
      v1per написа:
      Atanas71 написа:
      Големия претендент Опел в темата се произвежда до 96г. и покрива незнайни еко-норми Италианките с които се е дърпал са производство след 96г. когато влиза задължително Евро-2. Това от само себе си подсказва че софта така е програмиран че във всички режими да подържа еко-норми отговарящи на Евро-2 С това естествено че стават по-тромави спрямо конкурента в случая. Никой не ми отговори съществували това : хе , ме , ре , жси и други с такива показатели на ускорение след 96г. След тази година какви бегачки имат ? щом се налага вече да покриват стандартно Евро 2 , 3 ...... Иначе големи компетенции сте , но никой не се запита този двигател като е толкова сполучлив защо е спрян от производство в този си вид Разни опелджии се регват тук през час и ви палят фитилите със столетни модели и всичко наред рипа да прави заключения. Просто спрете да пишете в тази тема , защо трябва да разнообразяваме сивото ежедневие в Опел форума . Оставете ги да гинат от скука жално гледащи влажното време носещо със себе си оня бацил по техните коли който ги изяжда
      Да разбирачо, има такъв мотор дето е на Астра и пак ще накаже Ку-вето ви и ХГТ-то ви X20XER е мотора и се слага на Астра 2.0 16v OPC 160k.s.Ако имаш други въпроси питай!
      Момко , дръж нервите си Кой е разбирач и кой не , ни си ти човека да го кажеш. Научи се да се изразяваш , всичко не става с нерви , пък тогава ще ми говориш на мен за двигатели. Имаш въпрос на който не си ми отговорил Защо този двигател бие конкурентите си с еднакви к.с. , сигурен съм че неможеш да ми отговориш . За това и не считам мненията ти за нещо компетентно на което трябва да се обръща внимание. Ясно е едно търси те си развлечение в сплетни и спорово , за да разнообразите сивото ежедневие в Опел форум :D
      Чудя ти защо още продалжаваш да си губиш времето пишейки по тази тема. Мен ме боли "шмайзера",че някой от моделите на "Опел" били малко по-бързи от "ФИАТ" или "Алфа". Аз и ти нали сме доволни от фиатките- какво повече искаш?
      Trojaneca написа:
      VooDoo написа:
      Градски, кой е на-бързия "Опел", който се произвежда в момента?
      http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Vauxhall-VXR8-Supercharged/Хмм, то май няма и Ферари, което да има такива характеристики(е освен Енцо, може би)...Ама така е, който много си отваря устата Иначе, всеки спийдстър с тунинг около 300 коня, е способен да издуха 8Ц
      Империята отвръща на удара! http://www.youtube.com/watch?v=4_-OFCGlzNk
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Тази Астра 2.0 16v OPC 160k.s. която си описал по каталожни данни е с 0.2 сек по-бавна от ХГТ-то в ускорение 0-100км./ч.Фиат Браво 2.0 20В 154к.с. 0-100км./ч. 8 сек.Опел Астра 2.0 16v OPC 160k.s. 0-100км./ч. 8.2 сек. Проверено в няколко сайта , все това показва. При 6 к.с. в повече за Опел-а и при равни килограми е по-бавен от Браво-то. Сега ще започнете с приказки ...на тез каталози не се вярва .... и подобни глупости граничещи с лудоста , но това са показали тестовете , това е писано. Ето виждаш ли че преди да напишеш нещо трябва да имаш дори и елементарна компетентност. Какво се е получило с този велик мотор че не "бега вече" толкова дори и с повече К.С. Нищо не се е случило , просто е трябвало задължително да покрива вече Евро 2 в целия диапазон на мощностните си характеристики. В следствие на което вече се е преземил :D И какво следва от това сега да пусна в Опел форум тема от рода ....Опел пада от италианките.... не няма смисъл от подобни хлапашко-рацерски изпълнения пораздащи вражда между авто форумите. Както и няма нужда във Фиат Форум от потребители правокиращи добрия тон и търсещи непрекъснато конфронтация
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
          Тази Астра 2.0 16v OPC 160k.s. която си описал по каталожни данни е с 0.2 сек по-бавна от ХГТ-то в ускорение 0-100км./ч.Фиат Браво 2.0 20В 154к.с. 0-100км./ч. 8 сек.Опел Астра 2.0 16v OPC 160k.s. 0-100км./ч. 8.2 сек. Проверено в няколко сайта , все това показва. При 6 к.с. в повече за Опел-а и при равни килограми е по-бавен от Браво-то. Сега ще започнете с приказки ...на тез каталози не се вярва .... и подобни глупости граничещи с лудоста , но това са показали тестовете , това е писано. Ето виждаш ли че преди да напишеш нещо трябва да имаш дори и елементарна компетентност. Какво се е получило с този велик мотор че не "бега вече" толкова дори и с повече К.С. Нищо не се е случило , просто е трябвало задължително да покрива вече Евро 2 в целия диапазон на мощностните си характеристики. В следствие на което вече се е преземил :D И какво следва от това сега да пусна в Опел форум тема от рода ....Опел пада от италианките.... не няма смисъл от подобни хлапашко-рацерски изпълнения пораздащи вражда между авто форумите. Както и няма нужда във Фиат Форум от потребители правокиращи добрия тон и търсещи непрекъснато конфронтация
          1. Не съм пускал теми в Фиат Форума....2. С почти всички опоненти които съм се пускал имам видео и неговоря празни приказки3. И Астра С20ХЕ 150коня е дават 8 сек ама като застане до бързото Браво и на бравото му става лошо....4. Като се състезаваш с някой не се състезаваш от 0 до 100 ами на 400м или 1км 5. БМВ-тата 318ис, 320и и те ги дават над 10сек, но ви правят автовози на бързите ви бравота 1.6 и 1.86. Не ме интересува двигателя ми какви норми на евро 1,2,3 и ако някой дойде с някоя италианка и падне и после ми се оправдае с това, че неговия двигател бил по-екологичен целия лукойл ще му се изсмее 7. Ти си възможно най-некомпетентния в случая заедно с фиат-алфа-фена и сами си вярвате на глупостите които пишете! Просто неможете да приемете фактите такива каквито са.8.Фиат-алфа-фена нищо неотговори на това което написах, също и на никито... или просто е разсеян, защото колата му не е запалила? :D Лека вечер, колеги
          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Не че нещо ама се поуляхте!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

v1per написа:
              Atanas71 написа:
              1. Не съм пускал теми в Фиат Форума....2. С почти всички опоненти които съм се пускал имам видео и неговоря празни приказки3. И Астра С20ХЕ 150коня е дават 8 сек ама като застане до бързото Браво и на бравото му става лошо....4. Като се състезаваш с някой не се състезаваш от 0 до 100 ами на 400м или 1км 5. БМВ-тата 318ис, 320и и те ги дават над 10сек, но ви правят автовози на бързите ви бравота 1.6 и 1.86. Не ме интересува двигателя ми какви норми на евро 1,2,3 и ако някой дойде с някоя италианка и падне и после ми се оправдае с това, че неговия двигател бил по-екологичен целия лукойл ще му се изсмее 7. Ти си възможно най-некомпетентния в случая заедно с фиат-алфа-фена и сами си вярвате на глупостите които пишете! Просто неможете да приемете фактите такива каквито са.8.Фиат-алфа-фена нищо неотговори на това което написах, също и на никито... или просто е разсеян, защото колата му не е запалила? :D Лека вечер, колеги
              Чичооооо...Какво ми сравняваш дъгливите ИС и 320 бе?Да ти пратя ли клип как 328 отпада от малко барнато Браво?Неми говори за 1.6 и 1.8...Лятото лично като ходя на море ако още съм с Бравото,ще дойда да те точкувам и ще искам сам да сложиш клип на тази тежка калибра как отпада...Само не ми сравнявай ИС и 320,възможно най-слабите коли в клас 150коня Не казвам,че ХГТ-тата много вървят,но определено ако те хване някой кадет или астра ХЕ ще те ошамари много...Както и аз ЕСТЕСТВЕНО...Стига повече празни приказки! Предлагам модераторите да заключат темата,тъй като този спор между секти няма да спре!

Got nos?

Коментар

Време за почивка и катинар на темата.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                X