Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе, опелджийте.Много ви е скапан раздела 402м.Ако казвате че във Фиат форума има стойкаджий, то какво ще кажете за вашия форум?Добре, че са ви модераторите да не могат хората да ви скастрят като украсявате гонките!!!

Коментар

Еи тая Калибра направо ви сложи по един автовоз,изчетох всичките страници и бая талаж се е изписал,темичката е ясна момчето иска да се пробва с коли равни по коне с неговата такава оферта не получи,само му сипвате ,ама като не ви вървят колите какво ви остава освен да плямпате.Аиде със здраве.

Коментар

Ми да се пробва с такива като това иска а не да се коментира как италянката (като цяло за италянките) падат честито на пича с калибрата дето е победил и това че е пуснал видео също е добре

Коментар

баварка написа:
          Еи тая Калибра направо ви сложи по един автовоз,изчетох всичките страници и бая талаж се е изписал,темичката е ясна момчето иска да се пробва с коли равни по коне с неговата такава оферта не получи,само му сипвате ,ама като не ви вървят колите какво ви остава освен да плямпате.Аиде със здраве.
          Ами колега,щом като иска да се пробва с коли равни по коне ,нека се пробва с мен Но нека се постопли времето и ще уточним междинна среща за гонки Ако победи ще се радва отново,но ако падне нека с гордост приеме загубата .
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

!

баварка написа:
            Kaкво значи ви сложи? Не обобщавай като него. Сложил е на един и то не е много ясно. Защо не искаше пак да се пусне???? Защото знае че пак ще падне. Айде със здраве. П.С. Ти с каква кола си? Може да ни сложиш и ти... Айде кажи си какво караш?
            EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
            Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
            ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
            Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

То по тази логика аз редовно им сипвам на е36 купе 320i със и без /в/анус Със 2 цилиндъра повече около 250 кубически сантиметра повече и 12тина коня и пада мама му кораб пък то мойто дръгливо 5 врато фиатче убито от живота чака на пролет да възкръсне и милиони микроби да поемат към канала
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                То по тази логика аз редовно им сипвам на е36 купе 320i със и без /в/анус Със 2 цилиндъра повече около 250 кубически сантиметра повече и 12тина коня и пада мама му кораб пък то мойто дръгливо 5 врато фиатче убито от живота чака на пролет да възкръсне и милиони микроби да поемат към канала
                естествено загубите по задното и разликата в килограмите не се споменават
                33S16

Коментар

-Kris- написа:
                  S.W.A.T. написа:
                  естествено загубите по задното и разликата в килограмите не се споменават
                  Не пренебрегвайте факта ,че задното има много по добър старт от предното!!! Лично съм се дърпал с Е36 318IS и на 1-ва и 2-ра ми направи кола, кола и половина(мойта е с галоши отпред и не може да зацепи до 3-та).Чак на трета го минавам(вярно че като спрял де).Въпросът е , че съм останал с доста добри впечаатления от задното на старт.

Коментар

ако става въпрос за вървежните Е36ци (в)ануси пускал съм се няколко пъти с такива ,красиви са ама само в огледалата .аз бях с 4 колеги в колата и със скромната си кубатура го разпуках яко.давайте я тая калибра бе колеги .писна ми от лаладжии.има ли някой рацер от софия с вървежна такава?до края на седмицата съм свободен,ако има навит да ми пише на лични пък после ще пуснем клипче.и ако някой има претенции колата ми е само 130 коня.така че му пускам аванс от 20 30 коня със спортния му филтър който много помага
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

А бе хора знаем че Италянките са наи бързи това е факт неуспорим,ама много простащини сте изписали,страх ли ви е да се пуснете с една ИЗГНИЛА Калибра,човека ви е написал като на малоумници в заглавието на темата ,ама то се почна с храната.Пуснал ви е клипове то се вижда по колко слага на кола,колко искате да ви прави при положение че като коне са равностоини.Може би трябва да не го виждате.Вадете си бегачките и на магистралата като се оправи времето,то пред компа на всички са им бързи колите.Аиде със здраве.

Коментар

daite 1 acc v opel forumaКирилицата колега!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

С гориво и мен на борда е към 1300 килограма фичо
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Където се правят спагети и минети коли не стават-това трябва да го разберете .Относно Opel Club Bulgaria сайта е зле няма кой да го подреди малконеможе да сме като вас Фиат да не ставаме от компютрите ваше колеги да се опитват да ви защитават в уличните гонки а ако питаме вас вие карате по 200 коня коли и сте се доказали но само тука между редовете.И не е хубаво и са БМВ-тата да се чепкате защото сте мн далече от тях .Успех!!!
                            Това е убиеца направен от Шваба и вече 20 години всяка машина му е слаба!!! GSi16V

Коментар

astra_16V написа:
                              Където се правят спагети и минети коли не стават-това трябва да го разберете .Относно Opel Club Bulgaria сайта е зле няма кой да го подреди малконеможе да сме като вас Фиат да не ставаме от компютрите ваше колеги да се опитват да ви защитават в уличните гонки а ако питаме вас вие карате по 200 коня коли и сте се доказали но само тука между редовете.И не е хубаво и са БМВ-тата да се чепкате защото сте мн далече от тях .Успех!!!
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

astra_16V написа:
                                умееш да разсмиваш хоратано това явно не ти е единственото умение - и правописа добре ти се отдава...а за сайта - колите ни слушат и ни остава вреве и за него
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X