Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

италянеца пада от опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

toshkohpe написа:
    Grisha_bravo написа:
    Добре Тошко последно те питам и млъквам вече ... Ще се пуснем ли с тебе пак или не !?!?!? И не да кажиш това ще е .... Просто кажи да или не и 1 път да спрем с това дали калибрата или алфата ваври повече Защото ми писна от безмислени спорове. Ако е не гонката между калибрата и алфата е кантар , ако кажиш да пак ще се пусним и ще се види .
    Когато кажеш, 3 старта както се разбрахме в скайп. Атанас71, карай си катафалката и въобще не се включвай в спора. Аз ти пиша като човек, ти пак ми се правиш на интересен. Когато си купиш по-бърза кола тогава можеж да дадеш някое по-компетентно мнение, село!
    село си ти бре колежке.скачаш на по слабички италиянки и се биеш в гърдите.я ми кажи едно елитно състезание което опел има някакво участие освен в публиката.пусни се с ланча hf. да ти видиме гнилоча немски
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

идхфдси

чета чета и все на смях ме избива ... ся квото и да си говорим опелчетата си понаварвяват ... всички коли си имат + и - и тоя спор може да се води още 1 година....а относно гонките Тоше искам пак да се пробраме с теб и с Ники щото си изчистих инжекторите и от теб ще падна с доста по малко от предния пат ... а Относно Ники ... някаде четах че тази астричка не е мн сток както тои тварди ... И с него искам гонка и си мисля че този пат ще го взема ... Но момчета нека не се лъжем хе-тата са едни от от най-барзите 150сятки и мн лесно и евтино стават още по барзи...ся да не ми кажете че сам някав опел фен или нз си кво ... НЕ САМ НЯКАВ ФАНАТИК И НЕРОБУВАМ НА МАРКИ....а относно фиат - моя е с окачване и доста кофти си вози ... харчи доста ... и наистина са прекалили с пластмасата... Но пък карам кола 99 година с много екстри с доста добро поведение на патя и невероятен звук... кола която може да ти достави доста удоволствия и е с доста добри форми ии наи важното колата ми струва има няма 3 бона което е почти нищо за това което предлага
      Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=ViUhy-Gvy4cима и от 0-100 и за двете коли в youtube.com когато и кадето и да правите гонки просто внимаваите има и други учстници по платното за движение

Коментар

Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......Deutschland Велика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........ уххххххх,настръхнах.Мога да прилойа о6те клип4ета на тая сива зверкиня дето наказва пак няколко италианеца.....

Коментар

Janin_Jordan написа:
            Хахде зая колегата дето се нерви на правопис ......Deutschland Велика страна с велики автомобили.На мен единственото ми успокоение е че на булида от Ф1 на носа пи6е Фиат.......ама толкоз.....ама друго си е Бабинка Калибра да ти ревне с тоя зверски глас........ уххххххх,настръхнах.Мога да прилойа о6те клип4ета на тая сива зверкиня дето наказва пак няколко италианеца.....
            Пак ти куца правописа Стегни се малко , все пак това което пишеш ще го четат доста хора
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

rex_nik1 написа:
              http://www.youtube.com/watch?v=ViUhy-Gvy4cима и от 0-100 и за двете коли в youtube.com когато и кадето и да правите гонки просто внимаваите има и други учстници по платното за движение
              Тая калибра, дали не работи на 3 цилиндъра, а ?
              3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                rex_nik1 написа:
                Тая калибра, дали не работи на 3 цилиндъра, а ?
                Майче изпусна 2ра

Got nos?

Коментар

Janin_Jordan написа:
                  Друго си е селското Ферари(Колибра) гЪзарията е голяма нали?? искам и аз селско Ферари дайте ми едно давам ламарина за кърпене за едно такова.

Коментар

Глупаво е да се храните вече толкова време, при положение че явно став въпрос най-вече за дрязки му няколко човека от форума с колегата с калибрата Иначе за хубав звук от ХЕ....

Коментар

Janin_Jordan написа:
                      Ако действително тази калибра е 150 коня и се пусне с читава Мареа 155 коня,италианката ще победи.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Janin_Jordan написа:
                        Ако действително тази калибра е 150 коня и се пусне с читава Мареа 155 коня,италианката ще победи.
                        не мисля така.калибрата бяга повече от какъвто и да е стоков 2 литров фиат ланча или алфа
                        fiat bravo 1.6 16v gt
                        fiat marea 1.9 8v jtd
                        fiat punto 1.7 td
                        fiat marea 1.6 16v

Коментар

popara801 написа:
                          Ако италианката беше Браво ХГТ, нещата щяха да са на кантар, ама Мареата е тежка - никакъв шанс. Иначе, звукът на ХЕ е малко като преддиарийна пръдня. Не виждам какво му харесват някои хора.
                          3.0CRD

Коментар

Вижте, моето мнение сравнена с КуВе-то (неправилно!) е че на 400 метра при ав-ли в добро техническо състояние и добри водачи Алфа-та е отпред, но при скорости над 160-180 км/ч няма да ме очуди обратния развой на нещата.Нормално - вижте коеф. на обтекаемост при двете коли и сами ще си отговорите! Иначе разликата като аграгати в сток състояние (единия покрива Е2, другия Е0 или Е1) не е в никакъв случай голяма, друг е въпроса че за доработки по-добър е опел-ския агрегат. Виж за 2.0 16В мотора на Фиат може да се говори много и това че няма много хора които да се заиграват с него не означава че има по-малък потенциал от ХЕ-то

Коментар

superfiata написа:
                              popara801 написа:
                              Janin_Jordan написа:
                              не мисля така.калибрата бяга повече от какъвто и да е стоков 2 литров фиат ланча или алфа
                              хахахах ок успех тая калибра и 147 ще я бие дори на старт да закаснее което е нормално 20 в да ускори леко по бавно от 16 в то след това шанса е 0 филмчета има не е като да няма а далие е на 3 цилиндара или на 2 или е изпуснал 2-ра вапрос и на умения ама мареята я взе с доста това е клипче правено както си трябва междо две равностойни коли и се видя резултата

Коментар

Janin_Jordan написа:
                                Ауллллллллллллллл тая тема ми омразна да я следя вече..... многоо хора неписаха по темата целта ми беше да кача тая тема тук да покажа как италянеца пада.. и следователно някои хора които могат и искат да покажат че италянеца не прави само спагети както казват някои а неповторими бегачки........ пък колко до клипчетата и ас мога да намеря как италянеца налга и наказва с неповторимата си тежест !!!!!! но това си е друг въпрос...!!
                                сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Working...
                                X